שאלה לגבי השקיפות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום קבעתי תור לשקיפות אבל זה יוצא בשבוע 11+4 ואני עושה את זה באופן פרטי...נראה לכן שייראו את מין העובר??
    רווית
13 תגובות
עמוד 1
  • בדרך כלל לא רואים לפני שבוע 12 וגם אם כן זה בטוח ב 75% לכן לא כל הרופאים אומרים גם אם תבקשי...

תראי אם תוכלי לדחות בכמה ימים ואז אולי תוכלי לראות..

בהצלחה!
  • בהריון הראשון בשבוע 11+ ראו בולבולון עומד
  • חחחחחחחחחחחחח

דיייייייי

באמת???

איזה יופי!!!

אני מה זה מקווה שיראו אצלי...

רגע,
    זה בגלל שזה עמד???

חחחחחחחחחחחחחחחח
  • אני עשיתי שקיפות בשבוע 12 ולא ראו כלום
  • באמת קצת מוזר...

אבל כנראה שאצל כל אחת זה ממש אחרת..
  • בגלל כל ההתלבטויות הללו, קבעתי תור לשקיפות בשבוע 12 + 5, ממש קרוב לשבוע 13 בתקווה שיראו משהו
  • חחחח די גם אני קבעתי ככה
  • גדול
  • אני זוכרת שבהריון הראשון עשיתי בשבוע 12 וראו שזו בת...
    הריון שני לא זוכרת מתי עשיתי אבל ראו בן.....
    אני מקווה שיראו הפעם...
    רווית
  • באופן פרטי הבנתי שיש ציוד יותר משוכלל ולכן יותר סיכויים שיראו
    זה גם תלוי בתנוחת העובר
    אני קבעתי לשבוע 12 + 1 אני מקווה שיראו מי שם
  • עכשיו אני לא יודעת אם כדאי להזיז קצת את מועד השקיפות או להשאיר כי לא אני קבעתי את התור המזכירה של הרופא קבעה היא שאלה באיזה שבוע אני עשתה את החישוב...ואמרה לי באיזה תאריך לבוא.....
    רווית
  • אני קבעתי את התור לשבוע 13 זה מאוחר מדי???
    עדיף קודם???
  • הרופאת נשים שלי אמרה לי לעשות שקיפות בין שבוע 11-12 כי אחרי זה בשבוע 14 יש עוד בדיקה נראה לי חלבון עוברי....
    אז שלא יהיה עומס ולחץ....
    רווית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה