שביתה כללית במשק מחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • העתקתי את רשימת המוסדות שישבתו...
    איך אגיע מחר לעבודה? ברגל???

יו"ר ההסתדרות עופר עיני יכנס בצהריים את ראשי הוועדים הבולטים במשק לתדרוך מיוחד לקראת השביתה המתוכננת למחר (שני). במקביל, פרסמה ההסתדרות את רשימה המוסדות בהם תיערך השביתה.

הרשויות המקומיות, המועצות האזוריות, ארגון המועצות הדתיות והמועצות הדתיות, איגוד ערים לכיבוי אש והצלה, הוועדות לתכנון ובנייה.

משרדי הממשלה, מינהל מקרקעי ישראל, הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, המוסד לביטוח לאומי, רשות שמורות הטבע והגנים הלאומיים, שירות התעסוקה, מכון התקנים, רשות העתיקות, בנק ישראל, רשות המסים והלשכה המרכזית לסטטיסטיקה.
    בנק הפועלים, לאומי, הבינלאומי, איגוד, מרכנתיל, דיסקונט, מחיש, אוצר החייל, בנק יהב, מסד, עידוד, ערבי ישראלי, מזרחי, דיסקונט למשכנתאות.

גם מערכת הבריאות מצטרפת לשביתה הגדולה: בתי החולים הממשלתיים והעירוניים, בית חולים שערי צדק, בית חולים הדסה עין כרם ובתי החולים שירותי בריאות כללית יפעלו במתכונת שבת. אחיות בריאות הציבור ואנשי שירותי בריאות כללית ישבתו, בעוד בלשכות בריאות ותחנות לבריאות המשפחה יפעלו במתכונת חירום. במד"א יענו לקריאות חירום.

חברות התחבורה המצטרפות לשביתה: רשות שדות התעופה, חברת נמלי ישראל נמלי חיפה, אילת ואשדוד, רכבת ישראל, אגד, דן, החברה הלאומית לדרכים - מע"צ.

עוד ישבתו: החברה הלאומית לאספקת פחם, חברת חשמל, בז"ן, מקורות, רשות המים, מועצת הצמחים והמועצה לענף הלול, הסוכנות היהודית, חברת גני יהושע ומפעל הפיס.
24 תגובות
עמוד 1
  • בתי ספר גם?

• שאלתי משהי והיא אמרה שאם גננות לא שובתות (זה רק סייעות, אבל מה ההבדל למען השם?!) אז גם מורות לא.
  • מה זה הדבר הזה????????
  • מועצת הצמחים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • איך אנשים שאין להם רכב אמורים להגיע לעבודה?
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מלאכיות שלי- זה גם מה שאני שואלת את עצמי.

לא יודעת למה, אבל השביתה הזאת לא נראה לי הגיוני שתצא לפועל, לא בסדר גודל כזה..
    קראתי שיש עכשיו דיון בניסיון למנוע את השביתה- נראה מה יהיה...

• מיצי- הרגת אותיייייייייייייייייייייייייייייי
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך שמת לב לזה חחחחחחחחחחחחחחח

ענק.

שביתה דבילית לגמרי.

לגבי איך להגיע לעבודה- אצל הבעלול אירגנו מוניות.

בשמת
  • דבילי נשמע לכן. לי נשמע דבילי שיש לי תואר ראשון ושקרעתי תתחת ארבע שנים ואני מרויחה 3000 שקל בחודש. ומזה אני אמורה לקנות לחם לילדים שלי שלא לדבר על גנים טיטולים דלק וכיוצ"ב. אז בעייני השביתה ממש לא דבילית.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • רק חבל שמס הכנסה +מעמ לא שובטים
  • מיצי גם אני הסתכלתי ונדהמתי
    חחחחח שישבתו עד שנה הבאה מה נעשה עם מועצת הצמחים

• שחר המלך- אני חושבת שהשביתה דבילית כי יש דרך לקבל העלאה.

את צודקת בהחלט שלא יתכן מצב כמו מה שקורה עכשיו.

אבל להשבית משק שלם?
    נראה לי כוחני מידיי.
    ואני מתנצלת מראש אבל זה באמת לא אישית נגדך.

בשמת
  • אזה מדינה הזויה !!!!
  • את מכירה דרך להשיג דברים במדינה שלנו בלי שביתה?
    אני עוד לא ראיתי חיה כזאת בהיסטוריה של מדינתנו הנחמדת.

אני בטוחה שזה לא אישי
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אולי את צודקת- סליחה.

בשמת

• עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי תות@בננה

רק חבל שמס הכנסה +מעמ לא שובטים
  • אבל ברצינות, איך אני אגיעה לעבודה מחר?
  • איזה באסה מפעל הפיס שובת
    בטוח מחר אריאלה לא תתקשר אליי
  • נופקי
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • רגע לא כתוב גני ילדים , אז למה ויצו כן ?

• טוב אני אמתין ליום שלישי בטח על הבוקר הטלפון הראשון של אריאלה יהיה אליי
  • נופקי היא תתקשר אליך ישר אחרי השיחה אלי..... חחחח

לכל השאר - תפסיקו להתבכיין "איך נגיע לעבודה" בשביל מה הומצא הקורקינט?!?!
    [

• ראשית בוקר טוב,
    עדכון שביתה נכון ל 6:00- עדין אין תוצאות
  • חחחחחחחחחחחחחח נופקי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה