היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אויי איזה איזה אישה תביא עוד מישהי להיות עם בעלהה.. זה גועל... זה משהו טהור רק של הבעל והאישה למה לעשות את זה כל כך מגעיל!!!!
אני מעדיפה לצאת לשחות עם כרישים -מאשר לתת למישהי לגעת בבעלי
עם בעלי רק יציע לי דבר כזה הוא יכול עוד לפני שהוא פותח את הפה כבר לארוז את המזוודות שלו...אין מצב...לא חשבנו ולא דיברנו על זה בחיים..אני רק מלתאר לעצמי שהוא נוגע בעוד בחורה אני מתפצצת מקינאה אז עוד ליידי? ואי ואי היא תהיה מסכנה באותו הרגע.. השלישיה היחידה שניכנסת למיטתינו זה אני ,בעלי והילדה כשהולכים לישון (כן היא עדיין ישנה איתו עד חודש הבא שנקנה לה מיטה כי היא שברה את שלה)..
אהה ולשאלה ם השתתפתי בשלישיות אז כן שהייתי בת 17-18 השתתפתי אולי בערך 3-4 פעמים הכול היה עם חברות וגיל הטיפשעשרה.
אם בעלי היה מציעע, והוא לא, אז אני הייתי אומרת שאין בעיה ושאני אבחר עוד גבר סקסי למיטה
בס"ד
חח אוקי סליחה שעיצבנתי אתכן
לורה אני כמוך שתדעי לך בכמה דברים
חחח ההפרש ביני ובין כפיר 13 שנה..אם אני לא טועה כמוכם בן ואז בת גמני רוסיה שלא רואים עליה חחח וזה בדיוק מה שאמרתי לבעלי שנכניס גבר סקסי שיסתכל איך הוא נוגע בי אז הוא אמר צודקת ושתק וגן הוא ישן בסלון כדי שלא נפריע לו כי הוא עובד חחחח
זה יכול ליהיות מעניין אבל השאלה מה יקרה אח"כ זה פשוט מפחיד. אני בטוח יהפך לפרנויידית וגם הוא ופה יתחילו הבעיות ככה שלאאאאאאאאאאאאאאאא