עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני לא כותבת פה הרבה אבל אני נמצאת פה כל יום
    אני חושבת שאני בהריון!עשיתי בדיקה אחרי איחור של 4 ימים ויצאו לו 2 פסים אחד חלש ואחד חק
    אני אספר לכם על עצמי
    עברתי 2 הזרעות שלא הצליחו עברתי צילום רחם שבו התגלה לי שיש לי חסימה באחת החצוצרות והרופא שלי אמרה שאני יעשה עוד פעם אחד הסרעה עם הורמונים ובמידה והיא לא תצליח נתחיל IVF
    כשהתחיל חג סוכות הייתי אמורה להתחיל לקחת את ההורמונים בשביל ההזרעה אבל החלטתי שאני מוותרת בגלל החגים פחדתי שאני אפספס וגם החודש ויתרתי אמרתי אני אחכה עוד חודש ואז אתחיל וחודש שעבר המחזור הקדים במקום להגיע ביום ה32 הוא התחיל ביום ב27 והחודש הוא מאחר לי בר 4 ימים
    מה אתן אומרות?אומרים שכל פס זה פס לא?

קרן
7 תגובות
עמוד 1
  • וואו איזה סיפור...
    פס זה פס בהחלט!!!!
    תעשי בדיקת דם לאשר את זה
  • היי קרן, פס זה בהחלט פס.....
    איזה סיפור מרגש.....
    תלכי לעשות בדיקת בטא כדי שלא יהיה ספק בכללל....
    המון המון בהצלחה, מאחלת לך הריון קל, תקין ומשעממממם!

• תודהההה ואני מחזיקה אצבעות למחר

קרן
  • כמו שהבנות אמרו, פס זה פס!!!
    איזה יופי!!!
    שיהיה לך המון בהצלחה, תעדכני!
  • ברורררררר שפס זה פס!!!

מזל טוב יקירה איזה יופי...
    תעדכני אותה על בטא מהממת היום
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • בשורה משמחת
    פס זה פס
    מזל טוב
  • ברור שפס זה פס!!! שיהיה בהצלחה והלוואי ותפתחי לכולנו בפורום את המזל לתשובות חיוביות ,תמשיכי לעדכן ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה