היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נותנת בדרך כלל לשכנות עם ילדודס יותר קטנים אם הנעל ממש כמו חדשה ונראית ממש מהקופסה אני שומרת לעצמי לעוד כמה שנים טובות... באמת הצטברו לי קופסאות נעליים למסירה, של הילדים, ואין לי למי כי זה לא מתאים במידה לבנות של החברות שלי
זורקת...
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
זורקת .. ואם הנעל נראת במצב טוב מה שבד"כ לא קורה אז אני תורמת איפה שאני מוסרת את הבגדים
אם הנעל יחסית חדשה ולא קיבלה צורה של הרגל של אחד הבנים אז מעבירה ואם היא עברה תהליך של נניח נעלו את הנעל יותר מחודשיים- לפח!!
כל רגל יש לה את הצורה שלה ואני לא היתי רוצה שזה יעשה נזק לרגל אחרת
אצלי יש שכנה שנהנת מכול מה שהיא מקבלת ממני
אם בקושי הלכו איתה אני מעבירה לבן הבא עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
כל מה שנראה חדש (ויש הרבה!) עובר לגיסתי, לבן שלה, שקטן ממאורי בשנתיים
הרבה אני נותנת לאחותי, נעליים במצב טוב מאד (בלי שפשוף אחד אפילו) אני תורמת באתר אגורה או בנקודת איסוף של אביבים. מכירה אותם?
זורקת!!!!
אם במצב טוב מעבירה מהגדול לקטן אם המצב לא משהו זורקת You're my heart, you're my soul
אחרי יאיר- אם זה במצב טוב - מעבירה ליפתח...אם לא-זורקת אחרי יפתח זה אף פעם לא במצב טוב... "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
אין מצב שנעלים יהיו אצלנו במצב חדש
עוד לא יצא לי עוד לשמור נעלים בנתיים יש רק זוג אחד של לנעלים יפות ששחר עדיין נועל לאירועים ושבתות... ואם הם ישמרו אז נשמור לדור
גם אצלי אין מצב שהנעל במצב טוב ואז זה פשוט הולך לפחחחחחח בעצם יש לי נעלי בובה ממש במצב של חדש לבנות בסגנון ספורטיבי שקטנות על שקד ובנתיים הם בארון