בדיקת הכפלה של בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,

בשבוע שעבר, יום 2/11/2011 ביצעתי בדיקת בטא שיצאה 1,804. בעצתך, ביקשתי לקבל הפנייה כדי לבצע בטא נוספת ולראות הכפלה.
    ביום ו', יומיים אחרי הבטא הראשונה, המרפאה לא ביצעה בדיקות דם, ואתמול כאשר התקשרתי לברר האם לבוא, האחות אמרה לי שיכינו לי את ההפניה להיום, יום ב', ושאבוא בבוקר, למרות שהיא לא רואה את הטעם בבדיקה חוזרת.

היום לא יכולתי לבצע את הבדיקה בגלל השביתה במשק, ומחר לא עורכים בדיקות דם, כך שהמועד הקרוב ביותר לבטא חוזרת הוא יום ד'.
    אלא שביום ד' כבר קבוע לי תור לרופא נשים, כדי לבדוק שהכל תקין ולקבל בדיקות דם נוספות ובדיקות גנטיות.

שאלותיי:
    1) האם יש טעם בביצוע בדיקת בטא ביום ד', אם באותו היום אני נפגשת עם רופא נשים?
    2) בהנחה שהוא יעשה לי אולטראסאונד, מה אמורים לראות עכשיו? לפי החישוב של הווסת האחרונה (קיבלתי ביום 2/10/2011) אני בשבוע 5 פלוס 1 ימים.

תודה מראש,
    יפעת.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לא כבר אין טעם, זהו השלב שבו כבר צריך לעשות אולטרה-סאונד ולראות שהכל תקין, ולא צריך בתא. בשבוע 5+1 אמורים לראות שק הריון ולעיתים אפשר לראות בתוכו שק חלמון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה