שאלה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מתוקות
    רציתי לדעת אם קיבלתי מחזור יש סיכוי שאני יהיה בהריון?
7 תגובות
עמוד 1
  • רוב הסיכויים שלא...
    למרות שיש מקרים נדירים שהמחזור ממשיך גם בתחילת הריון..
    תעשי בדיקה בייתית..
  • הי אוריתי,
    אני מסכימה עם יולי, למרות שזה תלוי מאוד בהגדרה שלך למחזור... גם אני חשבתי שקיבלתי מחזור, כי התחיל לי דימום חום כמו לפני כל מחזור, אבל בסוף זה היה היריון...
    אם יש לך דימום מאסיבי, אדום, ואת משוכנעת שזה מחזור, אין כמעט סיכויים שזה היריון... אבל היום הראשון לווסת הוא יום ההיריון הראשון, אז תיאורטית אולי את מתחילה עכשיו היריון חדש...
  • למה את חושבת ?

אולי יש לך תסמינים אחרים ?
  • קיבלת מחזור רגיל או רק הפרשות?

• יכול להיות שזה הריון ...
    בהריון הראשון שלי לא ידעתי שאני בהריון וירד לי דם חשבתי שקיבלתי אבל זה היה מלווה בכאב אז הלכתי למיון ואמרו לי שאני בהריון והוא באמצע ליפול
    לא ידעתי אם לשמוח או לבכות!!

אבל ישר נכנסתי להריון שוב ואני חודש תשיעי ברוך ה'~~

מצטערת על החפירותת ..

הללוואי שזה הריון וסתם יש דימום בהצלחה!!!!
  • אם זה דימום חלש אולי זו בכלל השתרשות....
    השאלה מה הרמה של הדימום.
    השתרשות זה בדרך כלל דם ורדרד, הפרשות חומות כמו לפני מחזור שנמשך יום-יומיים, במקרים מסויימים אפילו יותר...
    השאלה מה היה לך
    בכל מקרה גם אם זה היה מחזור, לא להתבאס! חודש הבא בע"ה
    בהצלחה!
  • יש בנות שמקבלות מחזור בהריון, דימום מאסיבי, כל ההריון...
    אם יש לך ספקות, תעשי בדיקת דם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה