עצירות-דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן!!!
    קודם כל אני שמחה לחזור לפורום הפעם כאמא לחוצה ולא כהריונית לחוצה:)

אשמח לקבל עזרה/ייעוץ.

בתי בת חצי שנה, אשר יונקת בשילוב עם מרק ירקות וטעימות של פירות.
    כעבור עשרה ימים ללא יציאות, נתתי לה חצי נר גליצרין אשר שיחרר את ה"פקק" הראשוני של צואה קשה כאבן, אשר הייתה מלווה בבכי .
    מאז עברו כארבעה ימים ושוב ללא יציאות....הרופא ילדים המליץ לתת לה נורמלקס (אשר גורמת לנוזלים מהמעיים להגיע לצואה ולרככה) התרופה אמורה להשפיע בין 24-48 שעות ושוב ללא הועיל.
    חשוב לציין כי ניסיתי הכל: עיסוי, אמטיות חמות, תרגילים, עגבנייה, מיץ שזיפים ומה לא...
    אשמח לקבל ייעוץ מכן....
    אמא מודאגת
9 תגובות
עמוד 1
  • היא מקבלת ברזל?
    לפעמים זה עושה עצירות..
    תנסי להפסיק לה לכמה ימים את הברזל ולראות אם זה עוזר..

הנורמלקס הזה הוא בד"כ טוב.. גם אני לוקחת אותו בתקופות כי הוא מותר לנשים מניקות.
    תמשיכי לתת לה.
    מוזר שניסיתי הכל ושום דבר לא עוזר..
    היא מתאמצת? זה מציק לה בבטן?
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • כן, שכחתי לציין שכבר 4 ימים אני לא נותנת לה ברזל.
  • כן היא מתאמצת מסכנה... וכלום לא יוצא!
    אני גם דואגת לשמן לה את האיזור כל החתלה.
  • מיץ של עגבניה בבוקר
    בנוסף ישנו מוצר שנקרא " בייביזים". נתתי לילדה שלי גם לגזים וגם לעצירות מגיל קטן

• את יכולה לנסות לתת לה כפית שמן זית / שמן פרפין על הבוקר.
  • אין מנוס לחזור לרופא , אולי לבקש הפניה לגסטרו ילדים . ולבצע בדיקות מקיפות יותר כדי לבדוק מה הסיבה
  • אני גם עם כזו בעיה...
    שילוב של נורמלקס (כל יום!)
    ובייביזים עושה את העבודה

בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה