בננות עדכון :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב

אז דבר ראשון בעלי משתחרר להמשך טיפול אנטיביוטי בבית אבל לפחות הוא משתחרר. איזה כיף.

דבר שני אתמול עשיתי סקירת מערכות מוקדמת. אין פשוט מדהים. הרופא ממש עבר איבר איבר בגוף ראיתי הכל. מוח, לב, כליות, סרעפת וכו׳.

אני כבר יכולה לומר לכם שזה בן. :)

הוא שוקל כרגע 154 גרם והוא משתולל לו שם ולא הכי רצה לשתף פעולה עם הרופא. די הזכיר לי את בעלי העקשן :)

בכל אופן תודה לכולכן על התמיכה. ואפילו שאני כבר בהריון ובעצם נמצאת בפורום השני תמיד תהיו פה בפורום המשפחה הראשונה שלי. :) בקרוב אצל כולכן מתפללת בשבילכן כל הזמן.

נשיקות

אפרת
6 תגובות
עמוד 1
  • וואו איזה כיף!!!!!
    בטח זה מרגש חבל על הזמן...
    אני שמחה בשבילך על העידכונים- גם שהבעל משתחרר וגם שהכל תקין עם הבייבי
  • מדהים!!!! !!!!!
    שיהיה המשך קל ותקין !!!!
  • אפרתוש, שתי בשורות טובות!!!
    אני כל כך שמחה לשמע שבעלך משתחרר ושיש לך בן זכר בכור!!!
    שימשיך להיות קל ותקין!!!
    את תמיד תהיי חלק מאיתנו... מקווה שנצטרף אלייך בקרוב לפורום השכן...

• אפרתי,עמדו לי דמעות בעיניים שרשמת על הסקירה,רפואה שלמה לבעלך ושיתחזק,מאחלת לכם את כל האושר שקיים
  • איזה יופי שבעלך השתחרר, את תראי בבית הוא יחלים מהר יותר
  • תודה מדהימות שלי.

זה בהחלט כיף הסקירה ומאוד מרגש.

יאללה עכשיו אני מחכה יום יום לבשורות משמחות מכולכן. בעזרת ה׳ כשיהיה מפגש אני רוצה את כולכן בהריון.

נשיקות

אפרת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה