בננות שאלה דחופה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כמו שכבר אמרתי התחלתי לתת לקטנה בקבוק אחד של מטרנה בדרך כלל באזור 9:30/10:00 בלילה לפני השינה כי היא לא עלתה מספיק במשקל....

אבל ראיתי שהיא אוכלת בקושי את ה- 90
    כשהייתי שואבת ונותנת לה לאכול היא הייתה אוכלת 120 בכיף....
    האם זה הגיוני?...
    אולי כי המטרנה סמיכה יותר אז היא משביאה מהר יותר?..

וגם בהתחלה נתתי שישים עשיתי הפסקה ואז אחרי ההפסקה היא לא הסכימה לאכול יותר
    אז הפסקתי עם ההפסקות ואני נותנת לה לאכול רצוף...

אולי אני צריכה להחליף לה את הפטמה לשלב 2?....

מה אתן חושבות???

16 תגובות
עמוד 1
  • כן ממי תחליפי לשלב 2 ולא להיבהל ביום יומיים הראשונים היא תתרגל לזה בסוף

• אני חושבת שגם אצלי חלב שאוב היא אוכלת יותר מתחליף.
    חלב שאוב כמעט 120
    ותחליף לא יותר מ 90.
    יכול להיות שזה ממלא לה את הבטן מהר יותר- אני חושבת בכל אופן

אבל למה לחליף פטמה?
    את חושבת שכבר היא צריכה זרימה מהירה יותר?
    כי איך עלית על זה מהשאלה שלך??

• פטמה שלב 2??
  • גם לדעתי המטרנה פשוט משביעה יותר!
  • להב שתתה חלב אם עם פטמה מספר 1 עד גיל 4 חודשים
    נועם שותה רק סימילאק עם פטמה מספר 2 מגיל חודשיים

יש הבדל עצום ביניהם

• חשבתי להחליף פטמה כי נראה לי שהיא ממש מתאמצת להוציא את החלב ואולי זה מה שמעייף אותה ולכןם היא לא אוכלת מספיק.....
    ננסה להחליף...
    תכלס אם אני לוחצת על הציצי החלב משוגר מאיזה שלוש חורים אז מה ההבדל הגדול עם הפיטמות של הבקבוקים?...

• אני חושבת שתחליפי לה את הפיטמה
    דרך אגב היא לא עשתה לך בעיות לאכול מטרנה אחרי שהיא התרגלה לחלה אם?
    אוראל לא מוכן בשום אופן לאכול מטרנה מה שלא ניסיתי שום דבר

• יסמין ממי תנסי את הסימילאק החדש (אדוונס פלוס) הוא ממש טעים (אני לא מאמינה שאני אומרת את זה חחחחחחחחחח)

ירדן תנסי, אין לך מה להפסיד, מקסימום לא ילך תחזרי לפטמה 1
    וכן אני חושבת שהיא רגילה לזרימה הטובה והמהירה של יניקה, ולכן תחליפי לה כי מטרנה זה יותר סמיך

• יסמיני תראי כשהיא נולדה חששתי שאין לי מספיק חלב ולכן גם בבית חולים היא קיבלה בקבוק אחד או שניים
    ואז היתה תקופה שהייתי עם פצע בפטמה והיא שתתה חלב אם מבקבוק והנקה הייתי עושה ציצי, בקבוק, ציצי, בקבוק וחוזר חלילה ואז היא התרגלה לבקבוק גם
    וכשנתתי מטרנה אקסטרה קר היא שתתה בלי בעיות...
    לא יודעת אולי עניין של אופי...
    אבל הרגלתי להכלללל מגיל מאוד צעיר הדבר היחיד שהיא מסרבת לאכול זה חלב אם/מטרנה בטמפרטורת החדר.. היא חייבת שזה יהיה 37 מעלות

• בגדול פטמה 2 זה לרוב מגיל חודשיים ומעלה. זה מאוד תלוי בתינוק. כמו שנאמר תנסי להחליף, באמת יכול להיות שהיא מתעייפת.

ומאמוש הכל בסדר.. מזה לא עלתה מספיק,? קודם כל היא עלתה ודבר שני זה רק בשבוע ואני בטוחה שאם הית מסתכלת על חודש לא היית רואה משהו חריג.

מעצבן אותי שאנחנו כאלה קרציות עם האוכל (גם אני!) ובעצם אם אגם היתה רעבה או תמרי... אני מניחה שהן היו מודיעות לנו!

ואני יודעת שזה לא נשלט גם אצלי זה הטבע שלנו ולא ניתן לשנות אותו

• מיטל זה טיפת חלב שאוהבים להלחיץ וירדן ממשיכה לתת להם לעשות לה את זה

אתן יודעת שבגלל טיפת חלב הייתי יושבת עם להב שעה אחרי כל בקבוק מתחננת שתעשה גרפס, בוכה שעות למה הילדה לא עושה.
    עד שיום אחד חטפתי כאפה מצלצלת מהרופאת ילדים שאני עושה עוול לעצמי ולילדה.
    סיימה לאכול 10 דקות לא עשתה גרפס שלום עליכם
    חודש סבלתי שעה אחרי האוכל עד שנכנעתי ואז לשאוב חלב ואז לא הייתי נרדמת מהפחד שהיא לא עשתה גרפס
    עד שפשוט התמוטטתי לילה אחד.

אז די כבר לתת להם להלחיץ קחו אוויר ותשמעו לאינסטינקטים שלכם
    ואני אחזור ואומר אין שום סיבה שבעולם לשקול ילד כל יומיים או כל שבוע, זה מיותר ומלחיץ.

• החלפת פטמה זה מגיל חודשיים- וואלה לא ידעתי
    תאמינו לי אני לא יודעת אם הדס לא מסיימת בקבוק כי היא עייפה מההתאמצות ואז אני צריכה להחליף או שפשוט לא בא לה על זה...
    אז איך יודעים?

אולי אני גם אקנה ואנסה- הרי מתי שהוא אצטרך אתת זה לעתיד לא?

• בדיוק מיכל
    אני קניתי ניסיתי לא הלך
    ניסיתי אחרי שבועיים הלך ומאז היא רק עם פטמה 2

• סיוני כל מה שאת אומרת הכי הכי נכון!!!! פשוט מתסכל שאנחנו יודעות שאין מה לדאוג ועדיין מוצאות את עצמנו לא משחררות את הנושא.

כמו ירדן, אני בטוחה שאין לה מה לדאוג לגבי המשקל של אגם אבל עדיין ברגע שהעירו בטיפת חלב.. זה תקוע בראש. ובגלל זה אני עצבנית עליי על עצמנו, שאנחנו לא מצליחות לשחרר

• אין לך ממה להלחץ מפיטמה מספר 2 זה ממש דומה ל-1
    את יכולה להעביר לשלב הזה בשקט!!!
    ואני שמחה שאת נותנת לאגם תוספת מטרנה בלילה! זה משביע והיא תישן לך טוב מאוד
    בלי עין הרע!!!

• מיטלי אני אומרת את זה באהבה גדולה וירדן יודעת את זה
    הייתי שם, במקום הזה, נתתי להם להתעלל בי במשך חודשים, עד שלמדתי לשחרר ולהבין מה צריך להלחיץ ומה לא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה