איןןן כאלו דברים!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פשוטט איןן!! בעלי זה אחר הנדירים שיש!!!!

בזמן האחרון התחלתי להיות עייפה מאוד.. אני נרדמת מוקדם... אתמול רציתי להכין לארוחת ערב פירה עם נקניקיות. שמתי את התפוחי אדמה על הגז,אמרתי לבעלי שקר לי והוא הביא לי שמיכת פוך ושתיה. ובינתיים בעלי הלך לקנות לי קלמנטינה ובננה ואני בסלון עם הפוך והשתיה קוראת ספר...

אח"כ בעלי חזר,נכנס איתי לפוך וישבנו לפטפט... תוך כדי דיבור לאט לאט נרדמתי.... פתאום בעלי מעיר אותי לאכול...אני קמה וחושבת שעברו אולי 10 דק' אבל אז אני קולטת שזה לא ככה.... הכלים שהיו בכיור-שטופים. הכביסה שהייתה במכונה- תלויה, שקיות שהיו על השולחן-כבר לא שם, מחכה לי ארוחת ערב (-הוא סידר את הפירה בצורת לב-מאמי שלי!!
5 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיףףף!!!!

זה כ"כ חשוב שיש את העזרה והתמיכה, בעיקר בחודשים מתקדמים ואחרי הלידה...

תעריכי עד אין סוף
  • באמת זכית בבעל טוב ומתחשב....ב"ה אני יודעת מה זה כי גם בעלי ככה...עוזר ומתחשב בצורה בלתי רגילה עושה הכול מאהבה בשמחה וביעילות רבה אפילו יותר ממה שאני...ובעל תומך ואבאאוהב ומסור לילדים שלו(נראה לי שזה בד"כ בא ביחד)...בזכותו הצלחתי לסיים את הלימודים שלי שזו לא היתה תקופה קלה-של 4 שנים.....
    שתדעי לך שזה לא פשוט בכלללל....וצריך להודות על זה...וכן גם לא לשכוח שגם נו אסור לאכזב אותם....
  • איזה כיף... איזה בעל !!
    אבל דברים טובים קורים לאנשים טובים...

• כל הכבוד
    אין ספק שזכית!
    להגיד תודה יום יום, זה ממש לא מובן מאליו
    אין הרבה כאלה!

• שום בצל... כייף לך אחותי תעריכי....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה