עידכון מטיפת חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרנו מטיפת חלב ויהבוש כבר שוקל 3.144 ק"ג וקיבל חיסון צהבת B מנה שנייה - נקווה שלא ייעלה לו החום ולא יכאב לו יותר מידי אבל הם משגעים אותי ושולחים אותי כל יומיים לרופאת ילדים בטענה שהוא מתחת לאחוזון 5 הרי אנחנו יודעים את זה וכל ההריון שיגעו אותי והרופאת ילדים אמרה לי שהיא לא מודאגת מזה.

המסנג'ר שלי: [email protected]
10 תגובות
עמוד 1
  • אז תעשי מה שרופאת הילדים אומרת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• כן ברור רק הם עושים מה כזו היסטריה שהוא מתחת לאחוזון חמש.
    טוב אני סתם מתעצבנת אני כבר יודעת שאין לי מה להתעצבן
  • אם אתם בפיקוח רופאת ילדים והיא רגועה אז תהנהני עם הראש ותתני להן לדבר, שיהיו מרוצות מעצמן

• גם רוני שומרת יפה על האחוזון הנמוך, שלא יברח לה
  • כל הכבוד על המשקל!

שיעבור בשלום החיסון
  • רציתי לספר לך מנסיון אישי-

הילד שלי נולד באחוזו- 25, ואז ירד וירד. באיזשהו שלב הוא התייצב על נקודה מסויימת מתחת לגרף האחוזונים כולו, ואז "יצר" לעצמו גרף חדש. זה היה מדהים לראות במחשב של הטפ"ח: העליה במשקל של הילד שלי הייתה בדיוק במקביל לכל הגרף, רק מתחתיו. וזה עד היום (בן שנה וחצי).
    חשוב לציין שהוא התפתח יפה מאוד ומהר יחסית לגילו, היה חיוני ועליז ונראה שבע.

במשך התקופה הזו, הספקתי להחליף 2 אחיות בטיפת חלב-
    הראשונה הלחיצה והתייחסה גרוע, היא אמרה לתת תוספות, שלחה אותי לדיאטנית תינוקות לבניית תפריט (גם היא התייחסה זוועה. אמרה שהוא בתת ת****, ובכלל ההרגשה שנתנו הייתה שאני מרעיבה אותו בכוונה ומתעללת בו)
    הוא נמצא במעקב רופאת ילדים מקסימה שלא הבינה בכלל מה הבעיה. הוא עולה, מתפתח טוב וחיוני, ישן הייטב, וזה העיקר. בתת ת**** לא נראים חיוניים ככה. היא גם אמרה לי לא לפנות אל התזונאית שהאחות אמרה. אבל הלכתי לצערי. המצפון המצפון...

היום אנחנו אצל אחות (מקסימה!!! לשם שינוי בטיפ"ח) שהסתכלה עליי, הסתכלה על בעלי, ואמרה לנו לעזוב את הילד במנוחה, היא שאלה "מה אתם רוצים ממנו שיגדל ל2 מטר גובה אם אתם בקושי חצי מזה"
    אנחנו שנינו קטנים יחסית.
    היא אפילו התלהבה בקול על הגרף החדש שהילד שלי יצר- אחוזון מינוס 5....

זהו.
    למדתי לקרוא את הילד שלי ולראות אם הוא שבע ומאושר והיום אני יותר מחושלת ופחות נלחצת מכל פיפס שהאחות אמרה.

אם הרופאה רגועה- אין לך סיבה להילחץ. היא מבינה טוב מאוד בהתפתחות ילדים, לפחות כמו האחות.
  • כשכתבתי "ירד וירד"- הכוונה כמובן באחוזונים. לא במשקל. הוא תמיד היה בעליה, רק לא מספיקה לדעתם.

ומספיק שיש חום והוא חולה כדי לרדת באופן שיש לתת זמן למלא את החסר.
    או שהוא נמרץ ושורף אנרגיה רבה.
  • גם הבת שלי מתחת לאחוזון 3!!!!!!!! כן כן יש דבר כזה והיא ככה מאז שהיא נולדה!
    מה לעשות? יש ילידם רזים שלא אוהבים לאכול
  • אה, דרך אגב, גם טנושי שלי היתה עד גיל שנתיים כמעט באחוזון 10, לפעמים באחוזון 5

זיוני שכל - העיקר היא עלתה במשקל, אפילו 50 גר' כל פעם
    היא פשוט לא אכלנית גדולה, אבל אכלה יפה, התפתחה בהתאם וינקה עד גיל 2 - זה מה שחשוב.

מה שכן - הקטנה של אחותי בגלל שהיתה כזו רזה - היה לה קשה להתפתח, ולכן צריך לעקוב - כי זה מפריע להתפתחות התקינה.
  • הרי ידעתי כל הזמן שהוא באחוזון חמש או מתחת אבל אמרה לי האחות שדווקא היא דיי חמודה בניגוד לקודמתה שהייתי עם שקד וכבר יצאה לפנסיה אני יודעת שהרופאה לא תגיד כלום והוא באמת עולה יפה מאוד במשקל אבל אני חייבת לדווח ששלחתי אותך לייעוץ אצל הרופא.
    סתם מפגרים בקיצור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה