רציתי לספר לך מנסיון אישי-
הילד שלי נולד באחוזו- 25, ואז ירד וירד. באיזשהו שלב הוא התייצב על נקודה מסויימת מתחת לגרף האחוזונים כולו, ואז "יצר" לעצמו גרף חדש. זה היה מדהים לראות במחשב של הטפ"ח: העליה במשקל של הילד שלי הייתה בדיוק במקביל לכל הגרף, רק מתחתיו. וזה עד היום (בן שנה וחצי).
חשוב לציין שהוא התפתח יפה מאוד ומהר יחסית לגילו, היה חיוני ועליז ונראה שבע.
במשך התקופה הזו, הספקתי להחליף 2 אחיות בטיפת חלב-
הראשונה הלחיצה והתייחסה גרוע, היא אמרה לתת תוספות, שלחה אותי לדיאטנית תינוקות לבניית תפריט (גם היא התייחסה זוועה. אמרה שהוא בתת ת****, ובכלל ההרגשה שנתנו הייתה שאני מרעיבה אותו בכוונה ומתעללת בו

)
הוא נמצא במעקב רופאת ילדים מקסימה שלא הבינה בכלל מה הבעיה. הוא עולה, מתפתח טוב וחיוני, ישן הייטב, וזה העיקר. בתת ת**** לא נראים חיוניים ככה. היא גם אמרה לי לא לפנות אל התזונאית שהאחות אמרה. אבל הלכתי לצערי. המצפון המצפון...
היום אנחנו אצל אחות (מקסימה!!! לשם שינוי בטיפ"ח) שהסתכלה עליי, הסתכלה על בעלי, ואמרה לנו לעזוב את הילד במנוחה, היא שאלה "מה אתם רוצים ממנו שיגדל ל2 מטר גובה אם אתם בקושי חצי מזה"

אנחנו שנינו קטנים יחסית.
היא אפילו התלהבה בקול על הגרף החדש שהילד שלי יצר- אחוזון מינוס 5....
זהו.
למדתי לקרוא את הילד שלי ולראות אם הוא שבע ומאושר והיום אני יותר מחושלת ופחות נלחצת מכל פיפס שהאחות אמרה.
אם הרופאה רגועה- אין לך סיבה להילחץ. היא מבינה טוב מאוד בהתפתחות ילדים, לפחות כמו האחות.