שאלה על מטרנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפעמים אני נותנת ליהב מנות 90 CC בלילה שיותא ישביע אותו ואני משתמשת בכפית רגילה של מטרנה ובכפית של 30 CCשיש לי ככשקד היתהא אוכלת סנסטיב.
    בטיפת חלב אמרו לי שזה לא טוב להשתמש בכפית הזאת כי זה יכול לעשות מלא בעיות במעיים, בלב בכבד וכו ושעדיך שאני יכין 120 וישפוך או לבקבוק אחר ואשמור במקרר או לשפוך לגמרי
    מה דעתכן על הכפית הקטנה? נראה לכן שזה יכול לעשות משהו?

המסנג'ר שלי: [email protected]
18 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי

את לא משתמשת בכפית של התמ"ל עצמו?

אני לא הייתי משחקת במינונים.....כל קופסא והכפית שלה
  • עד כמה שזכור לי במטרנה יש כפית של 60 ואופטימיל כפית של 30.

במטרנה... את צריכה להכין לפי הכפלות של 60....

אם הוא אוכל 90...
    תכיני 180... תחלקי ל-2 בקבוקים של 90 וזהו.
    אחד הוא אוכל- ואת השני תשמרי לארוחה שאחרי !!!!( במקרר)

גם במטרנה אמרו לי לא להשתמש בכפית שלא שלהם...
    כי מיים את יכולה להכין במדיוק כי יש סימן על הבקבוק... אבל העיין שלך לא מבחינה אם יש פחות או יותר אבקה.
  • אני מכינה כמות מסוימת לפי מדידה נשאר זורקת

• אני מכינה בכפולות של 60 ואת היתר זורקת , אסור לשמור

• גם אני מכינה בכפולות של 60 לפי הכפית מידה
  • זה מאוד לא מומלץ!
    כמובן שהסיכון נמוך יותר מלהדרס ברחוב- אבל את באמת רוצה לקחת את הסיכון הזה עם תינוק קטן??
    ואת רוצה שאנחנו ניקח על זה אחריות?
  • הכפית שיש לי היא של 30 ממטרנה סנסטיב של פגים ששקד אכלה בזמנו.
    ענבלוש בטיפת חלב אמרו לי שאפשר לשמור עד 8 שעות במקרר אבל נראה לי לפי מה שאירית אמרה להכין 180 ולחלק ל - 2 של 90 נראה לי בחלט הגיוני.
    נגה, חס וחלילה לקחת אחריות סתם רציתי לשמוע דעה

• כפית של מטרנה סנסיטיב היאלא של מטרנה רגילה....
    ז-ר-ק-י אותה ע-כ-ש-י-ו.
    אם את עם מטרנה רגילה נא להשתמש בכפית שלהם של 60 !

אני לפי הסבר של מטרנה בעצמם כתבתי לך....

הבחורה במזנו אמרה לי...
    לא לשמור שאריות של אוכל שנשאר בבקבוק ונכנס אליו אוייר...
    פשוט להכין את ה 180... לפני שהתינוק אוכל ממנו- לחלק ל 2 בקבוקים של 90.
    1 לתת לאכול והשני ללא מגע בפה... לשמור במקרר עד 24 שעות.

• אם יש לך כפית של מטרנה לפגים לא צריכה להיות בעיה לדעתי .
    של חברה אחרת בעיה להשתמש ככפית מודדת נפח ולכמות המים מסויימת צריך לתת נפח מסויים בין אבקה ששונה בין חברה לחברה .
    אני בזמנו כדי לא לזרוק שלי ממטרנה בפח - מדדתי בסרגל את גובה של כפית שבזמנו היתה בצורת צילינדר , חלקתי שתיים וככה הכנתי כפית שמתאימה ל30 מ"ל. מכוון שבבית יש לי משקל אלקטרוני של רוחים - ממדתי את משקל ויצא "- 0.3 גר' שזה באמת כלום .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לדעתי שטויות
    גם אני הכנתי בזמנו ככה כשינאי היה אוכל לי 150 כי הייתי מתבאסת כל הזמן לזרוק 30 מ"ל לפח. אני לא אוהבת להכין בקבוק ולשמור במקרר...
    גם לי היתה את הכפית של ה30, נקייה ומורתחת ואני לא רואה בזה בעיה.כמובן שזו רק דעתי ולא לוקחת אחריות......
  • מה שעירית אמרה. לא הייתי מתעסקת עם זה בשלב כ"כ מוקדם... הוא תינוק נורא קטן. ואם כבר הייתי ממלאה כפית של 60 ועוד אותה כפית עד החצי וככה מגיעה ל90. לא הייתי מעבירה כפיות מקופסאות אחרות גם של אותה חברה. אבל בכל מקרה לא הייתי עושה את זה עם תינוק כ"כ קטן...

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • ת'אמת שאני קצת ב

• אסור לשחק עם מינונים של אוכל, כולה כמה שבועות עד שהוא אמור לאכול מנה שלמה של כפיות שלמות. לי ממש לא כואב הלב על "החלב" שנשפך
  • הדסקה... זה ממש אבל ממש לא ( כן... לפי העיין.)מצטערת.
  • מסכימה עם עירית. הדס - אני לא מוסגלת לשחק עם מינונים של תמ"ל, זה נראה לי ממש לא אחראי, סורי, בייחוד שמדובר בגיל כזה קטן......

אני לא מבינה למה אתן לא משתמשות עם הכפית שיש באריזה עצמה?!
  • כמה דברים : אם יש משקל מדוייק ולא חוסרים כאילו בשוק אין שום בעיה . דבר שני הבעיה במימון עם זה סמיך מדי , אם זה דליל טיפה אז איזה סכנה בדיוק יש לכך שילד יקבל טיפה יותר מים מורתחים ? מה עוד שגם לחות וצפיפות של קופסת כל תומ"ל בין משנה בין רגע שפתחו אותו ובין שלב שנשאר קצת . אני כבר לא מדבר על עניין של מחלק מנות ... כמה תמ"ל נשאר בקופסה עצמה ? את הדייסה בכלל מודדים לפי כף רגילה .
    אבל אם מכינים וכל פעם 25 אחוז הולך לפח זה אומר שמכל קיפסה גדולה שעלה 60 ש"ח - 15 את זורקת לפ"ח , תחפילי לכמות קופסאת בחודש - תגיעי ל100 ש" ח לחודש בלי כל בעיה . אני מעדיפה לבכסף הזה להשתמש בדברים אחרים ולא במימון חברת אוסם שהם בעלים של מטרנה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • טוב באמת הפסקתי להשתמש בכפית הקטנה והכוונה בלשמור זה לא שהילד אכל כבר אלא לפני שאוכל לרוקן את העודף לאיזה בקבוק או משהו ואז להוסיף לזה עוד מנה רגילה.
    בערב עשיתי כמו שעירית כתבה 180 ל - 2 מנות גם ככה אני מכינה 2-3 מנות לללה כבר מוכנות רק לחמם עם טיפה מים חמים.

• שרית, לי היו קבוע שתי מחלקי מנות מלאים, שהייתי מכינה מראש לפי הכמות שרציתי + תרמוס מים חמים ליד המיטה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה