מיעוט מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחותי עשתה היום סקירת מערכות מוקדמת - ואמרו לה שיש מיעוט מי שפיר שזה מעיד שהכליות לא מתפתחות טוב
    זה שבדק אותה אמר לה שהוא מממש לא אופטימי ושיש מצב שיצטרכו להפסיק את ההריון

למישהי גם היה מעיוט מי שפיר?.
    במצב כזה באמת מפסיקים את ההריון?..

צריכה תשובות אחותי שבורה

4 תגובות
עמוד 1
  • ממי קודם כל שתלך לעוד חוות דעת
    גם חשוב מאוד לדעת מה הבעיה בכליות כי יש בעיות בקטנה שלא מצריכות הפסקת הריון
    אני יודעת שאצל לילוש היה מיעוט מי שפיר בשלב כזה מוקדם - אבל אצלה לצערי זה נגמר לא כל כך טוב.
    אני גם מכירה מישהי אחרת שזה באמת העיד על בעיה בכליות אבל היא הביאה את הילד עברו שנה קשה של ניתוחים אבל ברוך השם הילד גדול ומתפתח יפה מאוד וכבר אין זכר למה שהיה.

דרך אגב לי היה מיעוט מי שפיר. בסקירה לא ראו כלום ומאז לא עשינו אולטרסאונד עד שבוע 31 ואז גילו פעם ראשונה על המיעוט.
    היה לי 6-7.5. כמה יש לאחותך?
    וכמו שאת רואה יש לי ילדה בת 3.4 שנים בריאה שלמה ומפותחת.

בקיצור בדברים כאלה תמיד מומלץ ללכת לחוות דעת נוספת ואפילו שתיים
    ואולי אפילו לנסות לברר על מישהו מומחה בתחום

• אין לי מושג מה יש לה....
    היא רק אמרה שהעובר לא זז זה שבדק אותה אמר לה לכי תאכלי משהו מתוק אולי הוא יזוז היא אכלה משהו מתוק עשתה סיבוב חזרה והעובר היה עדין באותה תנוחה
    מזה מה שכתבת 6-7-5?

• זה הכמות של מי שפיר
    יש רופאים שיגידול 60 ויש רופאים שיגידו 6
    בהריון תקין אמור להיות מינימום 10 (100)

לגבי תזוזה - כן זאת אחת התופעות של מיעוט מי שפיר
    אני התלוננתי שבועות על זה שהעוברית (להב) לא זזה, איך שהייתי מגיעה למוניטור ישר תנועות תזוזות אז לא עשו אולטרסאונד
    בגלל זה עלו רק בשבוע 31 - פדיחה מאוד גדולה שלהם
    אבל נגמר בטוב ברוך השם
    גם לי כל פעם עד שהצליחו להוציא ממנה תזוזה באולטרסאונד הוציאו לי את המיץ, רק מהבדיקות האלה עליתי 20 קילו בהריון

• יש לי חברה -יש לה כבר 3 ילדים - ועם כולם היתה אותה בעיה -מיעוט מי שפיר...

בהתחלה גם הפחידו אותה -שאהיה צורך להפסיק הריון..או תהיה לה לידה מוקדמת...ועוד כמה סיפורים...היא הלכה לכמה וכמה רופאים..ובסוף ילדה 3 בנים בריאים ב ניתוחים קיסריים..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה