קטטר בלידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה זמן אני רוצה לשאול
    בהכנה ללידה שעברתי המיילדת אמרה שמחברים לי קטטר לפיפי כי אין שליטה על סוגרים והכל יברח ככה...

21 תגובות
עמוד 1
  • בד"כ מי שלוקחת אפידרול שמים לה
    כי אי אפשר לרדת מהמיטה...

אני עשיתי, לא הרגשתי (בזכות האפידורל)
    ויצא לי מלא פיפי

ולאן מחברים?
    לאיפה שמשתין הדג

• אני ילדתי באיכילוב ושם יש אפיקל,

זה אפידורל בגרסה קלה יותר- את מרגישה את הרגליים והכל, אבל בכל זאת שמים קטטר, מהסיבה שמיכל ציינה.

זה לא כואב או משהו רק השקית מעצבנת
  • ב2 הלידות עשיתי
    אצל להב לא ידעתי שאמורים לבקש לשים את הקטטר רק אחרי האפידורל - שאלוהים יעזור לי ראיתי כמה וכמה מלאכים וכוכבים בדרך

• וואי מזל ששאלתי!!!! לא ידעתי ולא שמעתי על זה בשום מקום!!!
    זה אחד המפדחים לא?

• שטויות אודליה
    המיילדות רגילות לזה
    מי שלא לוקחת אפידורל? נראה לך שמתאפקת?
    ומה לגבי קקי- אין מה לעשות...

ובגלל זה הולכים לקרוס הכנה ללידה...
    וגם נמצאים בפורום להשלמות השאלות חחחח

• מיכל- קקי עושים בשירותים, ואני מקווה שאצליח לעשות לעצמי את החוקן אז זה פחות מפדח...
    אני חייבת להודות שכל הסיטואציה של לשכב עם רגליים פתוחות מול מיילדת או שתיים וכו' מאוד מביכה אותי ועוד לא התרגלתי לעובדה שזה מה שיקרה... בכל מצב אני בטוחה שבאיזשהו שלב כבר לא יעניין אותי רגליים פתוחות,קטטר וכל זה...רק שתצא כבר!!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• אני לא לקחתי אפידורל
    הביאו לי מן סיר כזה ועשיתי שם פיפי - קצת פידח אותי אבל שטויות עבר

• חחחח באמת איזה פדיחות זה ליד המיילדת... טוב האמת נראה לי שהן ראו כבר הכל...
  • אצלנו בקורס המיילדת אמרה
    מי שלא היתה רוצה לראות את זה - לא הייתה מיילדת!
    וזה באמת ככה.. הן רגילות לזה.

ואודליה לפעמים לא מספיקים לעשות בשירותים
    ולא מספיקים לעשות חוקן שתדעי לך.
    אני למשל אמרו לי לא לעשות כי לא כדאי כבר בפתיחה 4.. ואת האמת, יצא טיפה- (הרגשתי)

• אני מקווה שאספיק לקטטר כי אני ארצה לקבור את עצמי אם אחרבן להם שם באמצע

• לי חיברו כי עשיתי קיסרי ולא הרגשתי כלום אולי מהלחץ

• אחותי
    נראה לי שאת לא כלכך מבינה..
    קטטר זה רק לפיפי
    חרבון זה משהו אחר...

או שהתבלבלת ורצית לכתוב חוקן?

• כן התכוונתי לחוקן

• לא חייבים קטטר ! אם את מרגישה את הצורך ויש לך יכולת לרוקן את השלפוחית אל תסכימי לקטטר! אם את לא יכולה להתרוקן לבד אז יש צורך בקטטר כי זה יכול להפריע למהלך הלידה . ואין מה לפחד מזה . קצת לא נעים ואחרי זה קצת צורב ויכול לגרום לדלקת אם לא עשו בצורה מספיק סטרילית . בקיצר לי עשו לקראת הסוף כשהייתי עייפה מידי ולא הצלחתי לעשות לבד פיפי והשלפוחית הייתה כבר מלאה מידי אבל אחרי שילדתי כבר בחדר לידה הוציאו לי אותו רק רוקנו את השלפוחית וזהו ואחרי זה כבר עשיתי לבד.
  • ESKI היית עם אפידורל?

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• כן הייתי עם אפידורל . עד שלב מסויים הצלחתי להתרוקן לבד. אגב אם לא היה מובן אז הבעיה עם אפידורל זה לא כי לא שולטים ועושים פיפי על המיילדת אלא ההפך! לא מצליחים לעשות פיפי .וזה מסוכן ויכול להפריע למעבר של התינוק בתעלת הלידה . זו הסיבה שעושים קטטר

מאיה.
  • הי לא מוכרחים קטטר רק אם הרגלים רדומות ולא מצליחים לתת שתן [ויש אפשרות לסיר]
  • לי עשו קטטר זה היה נפלא

• זה מה זה לא סיפור... חייבים עם אפידורל לא רק בגלל שאי אפשר לקום - את מקבלת מלא נוזלים בעירוי ולא מרגישה שאת צריכה פיפי והשלפוחית עלולה להתפוצץ. חייבים לדאוג שהיא תתרוקן וזה גם עוזר ללידה כי שלפוחית מלאה מפריעה לתינוק לצאת.
    עם אפידורל לא מרגישים כלום. לא את ההכנסה של הצינור לשופכה ולא את ההוצאה, וגם אחרי שההרדמה פגה לא הרגשתי כאב, אז זה גם לא פוצע.

• נופקי גם אני קיבלתי מגנזיום אבל השאירו לי את הקטטר "רק" 24 שעות אחרי הלידה. לא 48 שעות.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • היי אודליה,לי שמו קטטר כי עשיתי אפידורל ולמחרת הלידה בגלל שלא הצלחתי לתת שתן שמו לי שוב קטטר, בלי הרדמה של האפידורל שמן הסתם כבר פגה,לא נעים אבל לא כאב לי,זה צינורית קטנטונת שמכניסים לשלפוחית בשתן דרך ה****מאיפה שעושים פיפי לא בחור אחר... לא כאב קצת מציק ומפדח להסתובב עם השקית פיפי,אני אמרתי שזה סיידר תפוחים שהצמידו לי כי אני ממש צמאה אחרי הלידה,חחחחחחחח
    לגבי חוקן תני לאחות לעשות לך ההרגשה נעימה יותר אחרי כי מהלחץ את יכולה לח*** על המילדת וגם על התינוק,לא כיף. קחי בחשבון שיש בנות שגם אחרי חוקן בורח להן,זה טבעי וזה בסדר למרות הפדיחה

[[url=http://www.familylobby.com]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה