שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,
    לא נכנסתי לפה בתקופה אחרונה...
    יום חמישי הייתי אצל הרופא שלי והוא נתן לי כדורי איקאקלומין ואמר לי ליטול אותם ביום החמישי אחרי תחילת המחזור.
    הבעיה שלי שאני מאוד רגישה להורמונים ויש לי היסטוריה לא טובה איתם, אני מניחה שיש פה בנות שנטלו או נוטלות את הכדור הזה? או יודעות מה ההשפעות שלו? והאם זה עוזר להזרעות?
    נ.ב
    אני לקראת הזרעה שניה בתקווה שהפעם זה יצליח
5 תגובות
עמוד 1
  • אני לקחתי אאקלומין פעמיים... הכדורים מסייעים להביא את הביוץ ולהגדלת זקיקים...
    בפעם הראשונה הכדורים השפיעו עליי אבל בפעם השניה לא הגבתי ועברתי לזריקות...
    אני לא חוויתי תופעות מיוחדות ולכן אם את יודעת שאת רגישה במיוחד, תהיי עירנית ובכל דבר תתייעצי עם המרפאה....
    בתוך האריזה יהיה לך הוראות שימוש וכמובן תופעות שיש לשים אליהן לה!!!
    מקווה שיעבור חלק, בהצלחה!! מ

• תודה רבה!!!
  • היי... אני לקחתי פעמים איקקלומין ואז עברתי לזריקות..
    הפסיקו לי את הכדורים בגלל שזה קצת פגע לי בעובי של הרירית..תעקבי אחרי זה..
    בהצלחה!
  • היי,
    אני לקחתי בסיבוב הראשון 4 מחזורים של איקקלומין
    ועכשיו מחזור אחד ואז עברתי לזריקות
    אם את יודעת שאת רגישה תהיי קשובה לגוף
    אני חוויתי עם האיקקלומין כאבי ראש, בחילות וסחרחורות
    הזריקות הרבה יותר טובות
    בהצלחה!
  • איקקלומין זה לא הורמון, זה כדור שמגרה הפרשת הורמונים בגוף.
    הוא אמור להגדיל את הפרשת ההורמונים שגורמים להתפתחות זקיקים,לכן לפעמים תהיה גדילה של כמה זקיקים - וזה אמור לעזור להזרעות כי יש יותר סיכוי לביוץ תקין של לפחות ביצית אחת.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה