תסכול... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם..
    השבוע הזה שבין קבלת מחזור או גילוי הריון הוא מתסכל!!!!
    אני פשוט לא מצליחה להתרכז בעבודה.. אני כל הזמן חושבת רק על זה..
    הולכת לשירותים כל 5 שניות לבדוק אם יש הפרשות.. אם הייתי הבוסית של עצמי הייתי מפטרת אותי.. :)
    התסכול הגדול יותר נובע מזה שנראה לי שאני עומדת לקבל כל רגע..
    מאתמול יש לי כאבי בטן של מחזור שהולכים ובאים..
    אתמול בערב בניגוב הייתה הפרשה חומה קטנה.. והיום לסירוגין כל היום יש לי ממש מעט
    הפרשות חומות.. ( לא מסיביות כמו שיש בדרך כלל לפני מחזור)..
    בנוסף, חוץ מכאבי בטן ומעט כאבים בחזה אין לי עוד תופעות של לפני מחזור כמו חצ'קונים על הפנים
    וכאבים בגב התחתון..
    בכל אופן.. החלטתי לעשות בדיקה היום כי כבר לא יכולתי לחכות.. ויצאה שלילית.. :(
    ואני שואלת את עצמי.. מה המצב שהחודש הזה עוד עם סיכוי להריון???!!!

סליחה על החפירה.. בעלי כבר לא מסוגל לשמוע אותי חופרת.. :)
    me
12 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שבשביל זה יש לך אותנו...
    אני הקצבתי לעצמי פעם ביום לחפור לבעלי על ההריון...
    אני ממש מבינה אותך.. זה מתסכל כל פעם מחדש...
    אני מוצאת את עצמי הולכת ברחוב ומבינה שכל אדם שאני רואה היה פעם עובר של מישהי, ולא מבינה איך אנחנו לא מצליחים....
    אבל סבלנות! אני באמת מאמינה שדברים קורים מסיבה מסויימת...
    התינוק שלנו מחכה לנו והוא יגיע...
    בהצלחה!
  • זה בסדר מתוקה,כולנו באותו המצב ואנחנו פשוט לא מבינות שהאוייב הכי גדול שלנו זה הלחץ!!הוא זה שגורם לנו כל חודש לא להיקלט,אני יודעת שזה קשה אבל אנחנו חייבות לעבוד על עצמנו כי רק ככה נצליח!
    כמה זמן אתם מנסים?
  • תירגעי הלחץ לא מוסיף לדבר...
    זה יגיע!!!
    את תראי!!!
  • תודה בנות..
    אנחנו מנסים כבר חצי שנה.. זה נראה כמו נצח...!!
    אני פשוט רוצה כלכך שזה יגיע!!
    אני שומעת מבנות בעבודה שזה הצליח להן בפעם הראשונה.. ובפוקס וכאלה.. ואני פשוט מתמלאת בקנאה..
    למה לי ( לנו..) זה מלווה בכל כך הרבה תסכולים וציפייה??!!
    כל כך רוצה כבר לראות שני פסים על המקלון..

me
  • את תראי 2 פסים-אני מבטיחה לך!

רק סבלנות ואמונה..

הכל יהיה בסדר
  • כמה אני מבינה אותך.... הימים האלה אני מגדירה אותם כ״ימים הנוראים״... אי אפשר להוציא את זה מהראש, האונה הימנית חושבת נו אולי אני בהיריון והאונה השמאלית נלחמת איתה עם פחד עצום שכל שנייה ואת רואה את המכשפה... להיות אישה זה לא קל. כמה שהבעל רוצה את זה ביחד איתך, הוא בחיים לא יצליח להגיע לרמה של מחשבות כמו שלנו... בשביל זה אנחנו פה אחת בשביל השנייה, ותודה לאל על הפורום הזה ומי שהמציא אותו... אני לא רחוקה ממך בניסיונות, והייתי אמורה לקבל היום, ועדיין אי אפשר לדעת... אני רק יכולה לאחל לך שתקבלי כוחות להתמודד עם הכל, ושתזכי בהמון סבלנות, ושיצליח לך במהרה!!!

גליה

• נשמההה אני מבטיחה לךךך שביום שתראי 2 פסים (ואת תראי) את תודי לה' על הזמן שעברת בלי זה ועל זה שקיבלת את המתנה הזו... תהיי בטוחה שכשזה יבוא זה יהיה העיתוי הכי מוצלח!!!!
    מחזיקה לך מליוניייי
  • בהצלחה מאמי, תחשבי חיובי , יהיה טוב !!!

• אני הכי מבינה אותך בעולם! (ואני מניחה שכולן פה...)
    השבוע והרגעים אלה שאת עוברת היו לי בדיוק שבוע שעבר.
    הייתי לפני מחזור/לפני גילוי הריון והרגשתי כאבים והורמונלית ביותר. זה היה בדיוק היום ה-28 ואני לא ידועה כהכי סדירה (עדיין לא גיליתי בדיוק כי רק לפני 3 חודשים הפסקתי גלולות) והופיע לי כתם חום אדום בניגוב ונעלם. הייתי בטוחה שקיבלתי אז כבר הודעתי לבעלי שקיבלתי והלכתי לעשות ספורט. עבר יום וחצי והמחזור לא הגיע.
    בדיוק באותו יום היו בפורום שני סיפורים (נראה לי אחד של גל/יפעת) של מישהי שהיו לה הפרשות שנעלמו והסתבר שהייתה בהריון ואני נכנסתי לסרט שאולי אני כן בהריון (ואני האדם הכי רגוע/לא אוכל סרטים שיש).
    אז אמרתי לבעלי כשהוא אסף אותי שיעצור בסופר פארם כי אני קונה בדיקה. ובעלי בגאוניותו (ובצורה קורעת מצחוק) אמר : "גברת - מעכשיו יש לך רק אופציה אחת בחודש - או כן בהריון או לא בהריון. אני לא יכול שתשחקי בי ככה " :) אז אני אמרתי לו "אדוני היקר, בין אם אני בהריון ובין אם אני במחזור - אני מפוצצת הורמונים, לא החלטית ובטח ובטח לחוצה ועצבנית. אז תתכונן שמעכשיו כל חודש אני יכולה להיות מה שבא לי עד שה- מסתיימת "
  • חחחחחחחחח
    אהבתי את הסיפור שלך פוקה...
  • בננות..
    מעדכנת אתכן..
    היה לי את היום הכי רע בעולם!!!
    אתמול בלילה לא הצלחתי להירדם.. פשוט המון מחשבות הציפו אותי..
    בבוקר בשירותים לא היתה אפילו הפרשה חומה בניגוב ועוד הייתי אופטימית מעט..
    בצהריים בעבודה הלכתי לשירותים ופתאום בניגוב היה דם אדום/ חום כהה..
    באותו רגע הבנתי שהחודש הזה אבוד.. :(((
    לא הייתי מסוגלת להתרכז עוד כל היום.. פשוט חתכתי מהעבודה כי היה לי כל כך רע!!
    מאז יש לי הפרשות חומות קטנות.. ובטח מחר המחזור יגיע ברוב הדרו..
    אני כלכך עצובה ומתוסכלת..
    פשוט מרגישה כאילו אני תקועה בחיים.. וזה לא משהו שאני יכולה לשנות בעצמי..
    רוצה כבר להיות אמא!!
    me
  • שולחת ענק...
    זה יגיע... ואז זה לא ישנה כמה זמן חיכינו...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה