הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן עושות את ההנקה מצד אחד? או מתי הצדדים? כמה זמן כל צד? האם מוציאות או מחכות שהוא יסיים מהצד ? ואם נרדם אחרי ששתה צד אחד מעירות לצד שני?? וכל כמה זמן לתת יניקה?? האם מרגע שהתחיל לינוק סופרים?? ואם הוא לא רגוע מיד אחרי שאכל צד ויש עוד הרבה זמן עד שמגיע לו עוד צד מה עושיםםםםם???????? עזרה....
    הנסיך שלי בן שבועיים וחצי ואצלי כלום לא מסודר בינתיים אשמח לעצות..

3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל- מזל טוב..
    הדבר הכי אופייני לגיל שבועיים זה- שהכל עוד לא מסודר!
    התינוקי מנסה ללמוד את העולם ואותך,
    ואת מנסה ללמוד אותו ואת תפקיד האמהות..
    כך שאת יכולה להרגיש בנוח עם זה שהכל עוד מבולגן.. לאט לאט הכל יסתדר!

לשאלותייך- אני מניקה משני הצדדים, יש נשים שמניקות מצד אחד.
    כמה זמן?? שאלה טובה.. בהתחלה אחרי הלידה יכול לקחת להם הרבה זמן, אם הזמן את גדלים ומתחזקים ולומדים את הפרנציפ, ולוקח להם פחות..
    בהתחלה הם יכולים גם להרדם פתאום באמצע יניקה..B]
    [

• הי!

כל אחת תתן לך תשובה אחרת. מה שבטוח שבשלב הזה כלום לא צריך להיות מסודר, זה בסדר, ובנוסף תני לבייבי כמה שרוצה... זה מתיש אבל זו ההתחלה.

אני הנקתי כל פעם צד... במהלך היתה נרדמת הייתי מנסה להעיר- אחרי גרעפס הייתי מציעה צד שני לקינוח, אבל נדיר שזה קרה כי היא היתה נרדמת.

זמני ההנקה משתנים. בעיקרון סופרים מרגע תחילת ההנקה. אצלי בהתחלה כל שעה וחצי שעתיים אח"בשלב מאוחר יותר פתחה פער לשעתיים וחצי. וכמעט תמיד היתה מתנחלת ואני הייתי מתענגת על זה

• זה נורא תלוי בהתחלה בהחלט לקח יותר זמן עכשיו היא לפעמים יונקת 10 דקות לפעמים יותר לפעמים פחות..
    מתחילה מצד אחד גראפס,מציעה צד שני לא תמיד היא רוצה
    מבחינת הטווח כשהם קטנים אז השעות לא מסודרות יכול להיות שהוא ידרוש כל שעה שעה וחצי אחרי זה זה מסתדר.
    הכי חשוב תהני מהרגעים המיוחדים האלה ותזרמי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה