היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתוקה זה לא נורא בכלל ,אני רואה כל הזמן מקרים כאלה במרפאה ,הכי חשוב שתעשי לו הכנה מראש אני מאוד אוהבת את הDVD של "חי דק וצפצולה" מעולה
תראי, אצלי שילה שיתף פעולה ממש יפה עם הגז צחוק.. הכל תלוי בילד!! מצד שני, גם הודיה משתפת פעולה יפה אבל יש לה כנראה טיפול שורש כך שחייבים לעשות לה בהרדמה מלאה
עששת או סתימות? לא הבנתי
גם לאופק דין ראו מעט עששת אבל לא ציינו שצריך לטפל בזה בינתיים. רק ביקשה שאקפיד יותר בצחצוח. מעבר לזה לא היו לא חורים
עצה שלי תנסי עוד רופאה אולי מישהיא אחרת יש לה גישה שונה ,ואם גם אצלה הוא לא יסכים אז הרדמה מלאה אני מכירה רופא מעולה שעובד בבת ים בהרדמות ,הוא עובד דרך הכללית