תוצאות העמסת סוכר 100 גר' - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• ד"ר הדר שלום,

קיבלתי היום את תוצאות העמסת הסוכר :

Glucose 0 - 89
    Glucose 60 - 197
    Glucose 120 - 123
    Glucose 180 - 91

למרות שרק הבדיקה לאחר שעה (197) חורגת מהטווח , לא ברור לי האם יש לי סכרת והאם אני בסיכון, זאת משום שקראתי כי תוצאה של 200 ומעלה בבדיקה זו שוות ערך לסכרת. מצד שני שאר המדדים שלי תקינים ואין לי שתי חריגות (מה שמעיד על סכרת) אני קצת מבולבלת כיוון שאני שומעת כל מיני חוות דעת.

אני מתארת לעצמי שעלי להיות זהירה בחודשים הקרובים, אבל לא ברור לי האם התוצאות הנ"ל מעידות על סכרת.

אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתך

תודה רבה,
    קרין
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אמנם, פורמלית אכן רק 2 ערכים חורגים עונים על ההגדרה של סכרת
    אולם, כיום הנטייה היא להתייחס לחומרה גם כאשר יש ערך פתולוגי אחד
    לכן, אני כן ממליץ לפנות למרפאת סכרת בהריון, להתחיל דיאטה ומדידות סוכר בכדי לוודא שאת אכן מאוזנת ועם ערכי סוכר תקינים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה