בא לי לבכות ולצרוח :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היינו היום בביקורת אצל הרופא עיניים של דנדוש ו....................
    פשוט בא לי לבכות מפלס דמעות נותר ללא שינוי למה בכלל עשיתי לה את הניתוח עם צינורות הסיליקון בדרכי דמעות אם לא הועיל? דנדוש צריכה ניתוח שלישי בדרכי דמעות נתן שתי אופציות
    אחד בלון שעלותו קרוב ל - 3000 לא מוכר בקופות חולים ואין סיבסוד אחוז ההצלחה לא גבוה במיוחד
    השני זה עם חתך בצד העיניים קרוב לדרכי הדמעות עם תפרים מוכר ע"י קופות חולים ונעשה בבית חולים גם
    האופציה הנוספת שאני הולכת עליה זה לבצע את הניתוח של דרכי הדמעות יחד עם הארכת חך (2 ציפורים במכה אחת) שהמנתח יהיה פר' פינקלשטיין אין מה להפסיד אם יצליח מה טוב אם לא נעבור לשיטה עם החתך אבל קודם אני מבקשת יעוץ (לפני הניתוח עם החתך) אצל בכיר בבית חולים בירושלים דרך דודה שלי שעובדת שם באחד מבתי החולים
    אני יודעת שאולי אני רק בוכה ויש יותר גרועים מדנדוש אבל הילדה שלי כבר עברה 3 ניתוחים והיא רק בת 3 וחצי וצריכה אחד נוסף (אם לא 2)
    האמת אני שוקלת לשנות לה שם אולי להילה נתייעץ עם רב וכל עוד אני אפוטרופוס בלעדי שלה אני אעשה מה שצריך

16 תגובות
עמוד 1

• תודה נופקי
    ושוב אני יודעת שיש מקרים יותר קשים משל דנדוש וכל יום אני אומרת תודה שיש לי אוצר ביד
    בתקופה האחרונה אמרה לי 2 משפטים ממיסי לב:
    אמא אוהבת אותך מהחיים
    ו- אמא לעולם אבל לעולם לא אעזוב אותך אוי ואבוי אם אעזוב אותך

• "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • הלוואי

• דנדוש נשמעת מקסימה ואמן שתהיה רק בריאה ומאושרת
  • נופקי אני גרושה אין לי מה להסתיר כי הרוב פה יודעות וזוכרות מה עברתי מהגרוש שלי
    אין שום קשר דניאלה לא מכירה את אבא שלה והמשפחה שלו וזה רק ההורים שלי ואחיות שלי איתי
    ודניאלה שלי באמת מקסימה לא יכולתי לבקש יותר ממנה

• מצטערת לשמוע
  • האמת שיש לנו ימים שמחים תמיד כל יום דניאלה לא נמצאת בכלל בבית כמעט מהמעון כל יום אנחנו בפעילויות וחוגים מכייפות הולכות להופעות ומה לא רק עכשיו שתעבור את שני הניתוחים בניתוח אחד חודש תיהיה סגורה בבית

• יואוווווווווו דיייייייי כמה הילדה הזו יכולה לסבול?!
  • בכלל לא פשוט
  • רפואה שלמה!
  • תודה בנות אני רוצה להוסיף שם לא לשנות וגם כולם יקרו לה מהיום בשם שלה דניאלה (אמרו לי שרק אני בתור אמא יכולה לקרוא לה דנדוש שם חיבה ואהבה) אז זה מהיום לכל העולם היא דניאלה

• יהיה בסדר בעזרת ה'
    מלא חיבוקיםםםםםםם
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!

• תודה יומיים אחרי הדברים שהרופא אמר נרגעתי אני עכשיו יותר חזקה אני חושבת צעד קדימה סבבה זה המצב מה עושים מכאן אני לא חושבת שלבכות זה פיתרון בטח לא לדניאלה זה לא יעזור אם אכעס או אבכה ושוב המצב של דניאלה הוא לא רע בכלל ויש לי ילדה הכי מדהימה אהובה וחברותית שאפשר לבקש אז כן יש לה "בעיות" קטנות אבל זה לא דברים שלא ניתן לטפל בהם ובעתיד אנחנו נצחק על הכל גם אתן תצחקו איתי
    אז אם לפעמים אני מתבכיינת לכן על זה תסלחו לי ותדעו שזה אומנם לא נורא אבל לא קל מה גם שאני הרי לבד עוברת איתה הכל
    אז כרגע ביינתיים אנחנו משתמשות שוב במגבוני דר' פישר במעון יש להם מכתבים מעודכנים מהרופאים שלה שיש לה חסימה מולדת שעדין לא הצליחו לפתור ועל כן יש דמעות והפרשות שידעו שאין לה דלקות סה"כ מסתדרים בסוף עם הכל ושוב אין לי מה להפסיד שיעשו את הניתוח להארכת חך יעשו גם את דרכי הדמעות יחד גם ככה היא מורדמת ליותר משעתיים אז שתי ציפורים במכה אחת והלוואי שהפר' יצליח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה