יוווו!!!!!- עדכון!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול אני ובעלי הלכנו להביא את האלבום של החתונה שלנו (-בשעה טובה סוף סוף). הגענו הביתה והסתכלנו בו ואז מה אנחנו רואים? שהגרפיקאית שמה לנו שם תמונה בצד של כלה אחרתתתת!!!!!!!!!!!

עכשיו מה הבעיה? הגרפיקאית שלחה לי והביאה לי דיסק של איך האלבום יראה... ואני פשוט לא ראיתי את התמונה הזווווו!! עשיתי שינויים בתמונות אחרות אבל את התמונה הזו לא ראיתי!!!! איך אתן שואלות?! כי היא שמה את התמונה הזאת בתוך ריקודים...... ותמונות של ריקודים לא הסתכלי ולא היה בכוונתי בכלל לשנות כי תמונות של ריקודים תמיד לא מושלמות!!

עכשיו זה פשלה גם שלה וגם שלנו.

שלה-כי מההתחלה התמונה הזאת הייתה שם! על הפעם הראשונה-ומה את לא שמה לב שזה לא קשור?!?!

התקשרתי למנהלת של מעצבת התמונות של האלבום והיא אמרה לי שזה טעות של המעצבת ולכן אני אתקשר אליה ואגיד לה להחליף את התמונה... התקשרתי אל המעצבת ומה היא אומרת לי:"לא ראית את זה עד עכשיו?" ואני כזה בלב:"לא ראית שאני לא הכלה?!?!?!" אבל אמרתי לה:"שלא הסתכלתי על התמונות של הריקודים כי זה תמיד לא יוצא 100% כי זה ריקודים... חוץ מזה שהמנהלת אמרה לי להגיד לך לתקן"... אז היא שתקה ואמרה לי לשלוח לה במייל את העמוד של השינוי עם התמונה החדשה שאני רוצה.....

ב"הה!! איך אני שמחההה שזה הסתדר והיא אמרה לשנות את התמונה!!!! אחרת אני לא יודעת מה הייתי עושה................! איזה כיףףףףףףף!!!!!!!!!

9 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קטע הזויי לחלוטין!!!

מצחיקה היית מעיפה מבט לראות שהכל תקין בתמונות...
    האמת שאין הרבה מה לעשות טעות של שניכם
  • בעלי הציע להשים שם מדבקה!! אבל זה לא יפפפפהה!! לא רווווווווווצצצצצצההה אוףף אוףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • אני שיגעתי את הגרפיקאית של האלבום חתונה שלנו... אין תמונה שלא עברתי עליה מספר פעמים ועדיין גיליתי תמונה שלא רציתי שתהיה ובכל זאת לא שמתי לב אליה, אז אני ממש מבינה אותך!
  • התקשרתי אליהם ואמרו לי שזה כבר קרה לגרפיקאית הזאת פעם אחת לעשות את הטעות הזאת ושאני צריכה להתקשר למנהלת הראשית ולשאול אותה מה היה פעם הקודמת וזה מה שיהיה.....

עכשיו אני במתח עד השעה 12:00 שאוכל לדבר איתה......

הלוואי והכל יסתדר!!
  • אה זה כבר נשמע יותר לכיוון שלך...

אם זה כבר קרה לה, הסיכוי טוב
  • וואיי אני שיגעתי את המעצב שלנו
    ממש הייתי איתו בקשר יום יומי במשך כמה שבועות טובים עד שיצא מושלם בדיוק כמו שרציתי
    ואני הסתכלתי בתמונות עם זכוכית מגדלת (כי היו כפילויות) ומזל ששמתי לב

בכל אופן- נכון זאת טעות של שתיכן
    אבל אני שמחה התקשרת ועמדת על שלך
    ושתדעי לך שזה לא עינין של מה בכך להוציא את זה מחדש...

• מאמי זה נורא ואיום והם חייבים לשנות לך

• שמחה בשבילך מאמוש
  • מעולה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה