אתמול אני ובעלי הלכנו להביא את האלבום של החתונה שלנו (-בשעה טובה סוף סוף). הגענו הביתה והסתכלנו בו ואז מה אנחנו רואים? שהגרפיקאית שמה לנו שם תמונה בצד של כלה אחרתתתת!!!!!!!!!!!
עכשיו מה הבעיה? הגרפיקאית שלחה לי והביאה לי דיסק של איך האלבום יראה... ואני פשוט לא ראיתי את התמונה הזווווו!! עשיתי שינויים בתמונות אחרות אבל את התמונה הזו לא ראיתי!!!! איך אתן שואלות?! כי היא שמה את התמונה הזאת בתוך ריקודים...... ותמונות של ריקודים לא הסתכלי ולא היה בכוונתי בכלל לשנות כי תמונות של ריקודים תמיד לא מושלמות!!
עכשיו זה פשלה גם שלה וגם שלנו.
שלה-כי מההתחלה התמונה הזאת הייתה שם! על הפעם הראשונה-ומה את לא שמה לב שזה לא קשור?!?!
התקשרתי למנהלת של מעצבת התמונות של האלבום והיא אמרה לי שזה טעות של המעצבת ולכן אני אתקשר אליה ואגיד לה להחליף את התמונה... התקשרתי אל המעצבת ומה היא אומרת לי:"לא ראית את זה עד עכשיו?" ואני כזה בלב:"לא ראית שאני לא הכלה?!?!?!" אבל אמרתי לה:"שלא הסתכלתי על התמונות של הריקודים כי זה תמיד לא יוצא 100% כי זה ריקודים... חוץ מזה שהמנהלת אמרה לי להגיד לך לתקן"... אז היא שתקה ואמרה לי לשלוח לה במייל את העמוד של השינוי עם התמונה החדשה שאני רוצה.....
ב"הה!! איך אני שמחההה שזה הסתדר והיא אמרה לשנות את התמונה!!!! אחרת אני לא יודעת מה הייתי עושה................! איזה כיףףףףףףף!!!!!!!!!