מתי אתן מתכוונות לספר בעבודה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות, היום בדיוק אני נכנסת לחודש שלישי וקשה לי להחזיק את עצמי.
    ממש בא לי לספר למנהלת שלי, במיוחד שגם היא בהריון בחודש שישי.
    מה אתן אומרות, מתי לספר?
    אתן סיפרתן בעבודה?

19 תגובות
עמוד 1
  • היי ממוש
    לי יש ב 20 לחודש שקיפות עורפית בבוקר ואני מתכננת לבוא אחרי השקיפות ולספר בעבודה. וגם לספר לחברות קרובות באותו היום
  • בעיקרון- את אמורה לספר לפי חוק לבוס עד שבוע 19.

טני סיפרתי בחודש 4.....

• בינתיים אצלי הכל ראשוני, מחר פעם ראשונה אצל הרופא ואני רק בשבוע 5, אז ככה שנראה לי שאחכה לפחות עד שיסתיים השליש הראשון בעזרת השם, ואעדכן אח"כ... בניגוד אליך, הבוס שלי הוא גבר, כך שאין איזו להיטות לחלוק איתו את זה... אולי במקרה שלך, באמת הייתי שוקלת לספר קצת קודם.

• אני סיפרתי בחודש 2 כי לא הרגשתי טוב!!
    אבל היא רעה פיטרה אותי בסוףףף!!!

• matok מה זאת אומרת פיטרה אותך ? !!! אסור לה !

• אני בהלם שהיא פיטרה אותך.
    אני חושבת שלפי החוק אסור לפטר אישה בהריון!!!!!!!!!!!

החלטתי כרגע לא לספר, כי גילינו בעבודה עוד 2 בנות בהריון מתקדם, אז נראה לי שאני לא אפיל על המנהלת שלי שגם אני בהריון.
    אני אחכה גם לאחרי שקיפות עורפית ואז אספר.

• ריס אני חושבת שזה הכי נכון ושתביני שבוע 12 של שקיפות עורפית זה אפילו לא סוף חודש 3 לפי מה שאני יודעת
    שליש ראשון מסתיים בשבוע 15 אם אני לא טועה ככה שגם זה נחשב מוקדם
  • אני הולכת לעשות שקיפות עורפית לקראת שבוע 13 (בתקווה לדעת גם את המין).
    אני יודעת שחודש שלישי הוא עד שבוע 15, אבל ממש קשה לי להחזיק את עצמי ובגלל שגם המנהלת שלי בהריון ואני אוהבת אותה, אז בא לי שנעבור את זה ביחד.

• בכיף מאמי כשאני שאלתי את הבנות בפורום השכן כל אחת אמרה משהו אחר
    יש כאלה שסיפרו בכלל ישר אחרי דופק זה מאוד אינדיבידואלי

• מבחינת חוק היה ממותר לה לפטר אותי אם אני לא עובדת שמה חצי שנה ונשאר לי כמה ימים שיהי לי חצי שנה!... אבל מותר בתנאי שהגורם זה לא ההריון... והיא חיפשה משהו אחר והלך לה ואני טובעת אותה על זה .. יש לי זכויות שמגנות עליי.. חצופהה והיא עוד עלק דתיה!!
  • אני כבר סיפרתי בעבודה...
    לא היה פשוט (הבוס שלי גבר), התקבל בחצי חיוך....
    בסדר... שיהיה....

• matok לפעמים הדתיים האלה זה מסכה יפיפיה שהם לובשים
    עדיף להיות אנשים טובים יותר
    צר לי לשמוע !! זה פשוט מגעיל !! ואני בטוחה שתזכי בתביעה

יולי אז הוא לא קיבל יפה יופי לו
  • לא בדיוק לא יפה...
    הוא דואג מה יהיה בחופשת לידה, 3 וחצי חודשים לא תהיי פה....
    הבטחתי לו שאני אעשה הכל לבוא כמה שאפשר ולעזור....
    הייתי חייבת להמתיק לו את הגלולה קצת....אני עובדת פה רק שנה...
  • לא קרה כלום שנה זה מספיק זמן לעבוד כדי להיכנס להריון יש עוד חצי שנה עד שתלדי
    אני מבינה שלמעבידים זה לא נוח הרבה פעמים אבל אלה החיים גם לו יש ילדים , לא ?
  • תפני לעו״ד דוד סער הוא תותח...(אני פניתי אליו וזכיתי)
    את תקבלי כסף כל ההריון וגם בחופשת לידה בע״ה.
    גם אם לא היה לך חצי שנה אסור היה לה לפטר אותך.
    אל תוותרי כי זה קשה למצוא מקום חדש ועוד שאת בהריון.
    בהצלחה!!!!
  • אני סיפרתי גם די מוקדם..לא זוכרת בדיוק באיזה שבוע..אבל אני חושבת שזה היה בחודש שני.... כי ככה לא היייתי צריכה לספק תירוצים כל פעם שהיו לי בדיקות...אלא הייתי שולחת לו מייל בתאריך הזה והזה אני יוצאת בשעה הזאת והזאת ולהתראות...

• h.d, לפי החתימה אפשר להבין שיש לך תאומים בן ובת???? מזל טוב, יקירה!!! איזה אושר...
  • h.d. איזו חתימה יפה!!!!!
    תתחדשי, אהבתי
  • כןן אבל הבעיה שעד שהעורכת דין שלי זזה.. אני כבר בתשיעי...

וכמה קיבלת פיצויים???.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה