שאלה על הריו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן
    קוראים לי אורית בת 29 יש לי ילד בן כמעט 4 נכנסתי להריונות בלי שום בעיה לראשון ולשנייה שעברתי גרידה עכשיו לא מזמן בגלל סיבה רפואית הגרידה עברה בלי שום בעיות לאחר מכן בבדיקה הכל היה תקין אז מה הסיבה
    יש לי שאלה אני אשמח לקבל תשובה ממישהי שמבינה או שעברה דבר דומה לשלי

עברתי גרידה בשבוע דיי מוקדם עקב מום בעובר עברה חצי שנה מנסים שוב אבל בנתיים ללא הצלחה.
    מחזורים רגילים מדוויקים גם ביוצים כנראה כרגיל לפי התאריך ולפי הסימנים
    השאלה אם יש קשר לזה או השאלה אם זה לוקח זמן ..?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם האם לחץ גם זה מוסיפ?

תודה אורית

אורית
4 תגובות
עמוד 1
  • הי אורית.. קודם כל, מקווה בשבילך ומחזיקה לך אצבעות..
    משהי מהמשפחה שלי עברה גרידה לפני שנתיים, והרופאים אמרו לה שאסור לה להיות בלחץ, היא צריכה להתנקות מבחינה רגשית וגופנית ושבעיקרון כשהגוף חוזר לעצמו הוא מתפקד כרגיל.. והיום יש לה תינוקי בן חודשיים.. אז נשמה, אל תהיי בלחץ, זה יגיע.. מאחלת לך מלאאאאאא בהצלחה!

• כל ילד צריך להגיע בשעה שלו..

לפעמיים בגלל הגרידה לוקח זמן אבבל זה תללוי...
    בעזרת ה' בשורות טובותת!\
    שיהיה חודש מבורך לכולכן!!!!
  • היי,
    מיקרה מאוד דומה לשלך, אני בת 30, יש לי ילד בן שנתיים
    עברתי גרידה לפני 7 חודשים, לעובר לא היה דופק בשבוע 8
    עברתי גרידה באיכילוב, ללא סיבוכים. לקח למחזור חודשיים להגיע, לוקח לגוף קצת זמן עד שהוא חוזר לעצמו ומכין את עצמו להריון הבא בכל זאת הוא עבר טראומה.
    אני נקלטתי החודש הזה, מרגע שהמחזור נהיה סדיר לקח לי 5 חודשים.
    תהיי רגועה וזה יגיע, הגוף שלך מסוגל לייצר הריון בריא יש לך ילד ועברת הריון מלא. לי החודש הזה שנקלטתי היה לי ביוץ מוקדם, צריך להקשיב לגוף
    בהצלחה ואל תדאגי הכל בסדר

• אומרים שאחרי גריטא/הפלה טבעית/הפלה בציטוטק, הגוף מאוד פורה....
    אחד הדברים שמונעים הריון חדש זה דווקא לחץ...
    לי אישית (עברתי הפלה ע"י ציטוטק בשבוע 9 בגלל שק הריון ריק, עוד אין לי ילדים) יש פחד נוראי שההריון הבא שלי יהיה אותו הדבר...לא יודעת איך זה אצלך...
    החלטתי פשוט לנסות להרגע.. וזה לא קל, זה עובר בראש... אבל אני סומכת על ה'! הוא יודע מה הוא עושה...
    נסי להרגע, תעשי דברים שאת אוהבת, סקס בימים הנכונים :-) ותני לטבע לעשות את שלו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה