בקשר לשאלה אינטימית מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש ממש ממש מצטערת לא ידעתי שזהיעורר כאלה תגובות
    ולכן גם הוספתי "שזה לא יהיה רלוונטי לחלק מהבנות".......אז ממש לא ציפתי לתגובות כמו "לכן אני לא אוהבת את ההלכה"
    אני ממש לא התכוונתי שתאהבי אותה ....."איש איש באמונתו יחיה" וב"ה אני אוהבת ומרוצה באמונתי....
    האמת התאכזבתי ה\מהתגובות.....
7 תגובות
עמוד 1

• מאמי אל תקחי את זה קשה כל אחת הביעה את דעתה וזה בסדר לא קרה כלום
    גם אם היו תגובות קצת קשות ולא נעימות זה בסדר
    לכל אחת זכות להביע את מחשבותיה ואין לך מה לקחת את זה קשה ולהתאכזב
    איש באמונותו יחיה, את תעשי מה שטוב לך וכל אחת אחרת תעשה מה שטוב לה
    לשמחתנו כולנו אנשים חופשיים

• מאמי בוקר טוב
    אני לא עניתי על השאלה משרשור קודם אבל

לדעתי אין לך מה להתאכזב
    זה פורום ומדברים על הכל וזה גם כולל תגובות
    כל אחת יכולה לרשום את דעתה

וכמו שאמרת איש איש באמונתו יחיה...

יום טוב
  • מאמי אין לך ממה להתאכזב
    היופי בפורום שמכירים בנות שלעולם לא ציפינו שנכיר , מדעות שונות, הלכות שונות, מסורות שונות, וזה היופי להפתח לעוד קצת חוכמה...

אני אישה מאמינה מסורתית באתי מבית מסורתי, ואחי דתי...
    והשרשור שלך עניין אותי מאוד וכמו שרשמתי לך קראתי אותו בקפידה....
    אני מחכימה מהמון בנות פה...
    אל תפגעי או תתאכזבי, כל אחת רושמת את דעתה בלבד ללא כוונה לפגוע...
    אני בטוחה שבסופו של דבר התשובה שהיית אמורה לקבל- קיבלת בסוף...

נשיקות...

• מותק, עזבי שטויות, זה פורום. לכל אחת דעה משלה על כל נושא.
    טבעי שיהיו דעות מנוגדות, יש פה בנות חילוניות ויש דתיות ויש את אלה שבאמצע. כל אחת רואה דברים אחרת.
    אל תקחי את זה אישית, זה כמו ששירשור ההנקה הגיע לדיון של המון עמודים עם המון דעות שונות, ככה זה בפורום שמאחד בתוכו בנות שונות מכל מיני בחינות....

בכל מקרה, אין לי ממש תשובה לשאלה ששאלת כי אין לי מושג אבל מאחלת לכל אחת לעשות המון סקס בתנוחה שהכי טובה לה מכל הבחינות
  • הכל בסדר את בסדר גמור
    וההפך אני מאוד אוהבת את הדיונים האלה, לדעתי זה מדהים כמה דעות שונות יכולות להיות לנושא אחד

כל הדיון ממשיך להתנהל בצורה מכובדת ובשפה נאה אני חושבת שאת יכולה להיות גאה בעצמך שעוררת דיון שכזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה