OK , למי יש כלב...? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו דייר חדש בבית, גור מקסים כבר שלושה שבועות. הכל זורם, חוץ מאותו עניין... הוא עושה קקי בכל מקום בגינה !
    איך מחנכים אותו לעשות בפינה מסויימת ?
    לחמתי היה כלב שנים והוא תמיד עשה באיזה פינה בגינה. אבל היא לא זוכרת איך לימדו אותו...
1 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו כעסנו את הכלב היינו תופסים אותו ברצועה מביאים אותו לצרכים וכועסים עליו מאוד הוא הבין שאסור ובדרך כלל התחיל להתאפק עד שהיינו יוצאים איתו
    לגבי פינה מסוימת משום מה הכלב החכם שלי הבין לבד שעדיף במרפסת איך אני לא יודעת
    אני מציעה לך לנסות לתפוס אותו כשהוא עושה צרכים לקחת חתיכת עיתון לתפוס את הצרכים לשים בפינה שאת רוצה ולהראות לו לאחר מכן לנקות ולהשאיר שם את הנייר טואלט זה עובד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה