היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשיתי מעקב זקיקים וכך ראינו מתי הביוץ.. הייתי אמורה לקבל ביום א'.... לא קיבלתי אתמול אחרי הצהרים כבר לא יכלתי להתאפק הייתי בטוחההההההההההה שאני בהריון למרות שכללללל הסימנים הראו ההפך אבל המחזור עוד לא הגיע...עשיתי בדיקת הריון ---יצא שלילי הייתי בשוק! איך יכול להיות? הרי ידעתי בוודאות (או כך חשבתי לפחות) מתי הביוץ.. הרופאה הביאה לי בדיקת דם לפני שבועיים במידה ויהיה איחור.. טוב קמתי בבוקר(היום) עדיין הכל נקי.. אז מה אתם חושבות? - הלכתי לבדיקות דם ובתוכי אני יודעת שזה לאאאאא --- איפה החוק מרפי נכנס לתמונה? איך שאני יוצאת מהבדיקות דם הייתי צריכה לשרותים .. נכנסתי ומה גיליתי??? את אותה הגברת שאני כבר מחכה לה כבר יומיים! פשוט איחור לא מוסבר.... פעם ראשונה שזה קורה לי.. בקיצור אני לא מבואסת (אתמול מרב שציפיתי הייתי ב כשהיתה תוצאה שלילית בבדיקה הביתית)אבל זה עבר- קצת שירים וריקודים עם הבת שלי -- הודתי לה' עליה!!! גם זה יגיע.. זהו הייתי חייבת לשתף אתכם ועוד משהו-- כל השבועיים האלה לפני האיחור לא חשבתי בכלל ועשיתי מה שאני רוצה ובכלל לא נזהרתי אם זה כן הריון.. אפילו קבעתי ליום ה' הקרוב תור לצילום לסתימת חור בשן.. חפרתי אבל הייתי צריכה את זה .. המשך יום מקסיםםםםםםם לכולנו
7 תגובות
עמוד 1
מקסימה....
חחחח איזה קטע, גם לי זה קרה פעם אחת!! היה לי איחור, הלכתי לקנות בדיקה ביתית וכשחזרתי הביתה ובאתי לעשות אותה פתאום ראיתי דימום.... המרפי הזה באמת מעצבן
תודה [hug בעזרת ה' זה יגיע..
אני מכירה אותו מקרוב
ריס , לא תאמיני אתמול כשהבדיקה יצאה שלילית ועדיין לא קיבלתי בבוקר חשבתי עליך... אחרי הסיפור שלך קשה לשכוח אותו... חחח העיקר שיהיה בקלות מותק