איך מלמדים כלב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא לעשות את הצרכים בכל מקום בגינה אלא בפינה מסויימת ?
    הצילו !!
8 תגובות
עמוד 1
  • חחחח נראה לי שהתבלבלת בפורום
  • אם הוא משוחרר בגינה כל היום זה קשה!
    אנחנו מקפידים להוציא אותו כל בוקר לטיול וכל ערב...כך שיעשה בחוץ..
    חוץ מלקשור אותו לפינה מסויימת בגינה או להכניס לכלוב טיסה בתור אילוף.. אני לא מכירה הרבה שיטות.. אולי תתייעצי בפורום של חיות מחמד?

• אין לי מושג אם יהיה לך פתרון תכתבי פה
    כי אני בדעה שלמסור את הכלבה שלנו ..די זה קשה ויותר מידי

בהצלחה
  • אף פעם לא ניסיתי לגבי הגינה, אבל עד כמה שידוע לי, זה לא שונה מלגמול כלב מלעשות את צרכיו בבית...
    פשוט מענישים כל פעם שהוא עושה את הצרכים במקום אסור ונותנים פרס, כל פעם שעושה איפה שצריך. אבל זה לוקח זמן.. הרבה זמן..

• אי אפשר
  • אתם מוציאים אותו לטיול לפעמים? אם כן הוטרינר אמר לי לקחת את הצרכים שלו מהגינה ולשים לו בחוץ-בטיול באיזה מקום וככה הוא ילמד לעשות מחוץ לגינה...
    הכלב שלנו עדיין לומד...:)

• אי אפשר לאסוף אחריו כי הגינה הפכה לשדה מוקשים... אני כל בוקר אוספת משישה שבעה מוקדים שונים...
    אני אנסה ואעדכן...
  • לנו היתה כלבה שמפאת חוסר זמן לא היינו מוציאים אותה הרבה אבל לימדנו אותה לעשות בבית בחלק של הטוש...פיפי שוטפים וקקי אוספים...
    היינו נותנים לה להריח איפה שהיא עשתה ואז לוקחים למקלחת ואומרים "פה!" ותוך כמה ימים היא למדה...

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה