הפרשות מהעיניים - עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • -----עדכון-----
    הייתי אצל רופאת ילדים. היא לא חושבת שזה קשור לתעלת הדמעות אבל אמרה לנו לקבוע תור דחוף לרופאת עיניים.
    התקשרתי ואמרו לי לבוא מחר בלי תור ב16:00
    מלחיץ

15 תגובות
עמוד 1
  • הייתי מתחילה עם רופא הילדים, לראות מה הוא אומר ובמידת הצורך לאן הוא מפנה.

בקשר למגבונים - עדיף לדעתי לנקות בעדינות עם גזה ומים חמים, בגיל שלה לא הייתי לוקחת ריזיקות עם החומרים ששמים בתוך המגבונים לעיניים.
  • להיפך, המגבונים לעיניים ספוגים בסליין סטרילי ולא הייתי ממליצה על מים חמימים שבכל זאת לא סטרילים....
    האם יש לה גם נפיחות יחסית לעין השניה בזוית הפנימית של העין (קרוב לאף)? לקחת לבדיקת רופא...

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • ענבר אבל המליצו לי על זה בכל מקום אפשרי, אפילו רוקח

וכתוב על זה שזה עבר סטרליזציה ואין בזה חומרים משמרים, וזה היפואלרגני, וזה מתאים לתינוקות

גליה אני אסתכל שהיא תקום
    בכל אופן אשמע לעצתכן ואקח לרופאת ילדים

בתכלס סליחה על השאלה הסתומה
    אם יש חסימה בתעלת הדמעות אז זה לא אומר שלא אמורות לזלוג דמעות בכלל?

• לרז היה תעלת דמעות חסומה ושום דבר לא עזר
    רק- מסאג'ים ליד קצה העין הפנימי, ממש 7 חודשים היא היתה עם עיניים אלוהים ישמור! וכשמרו לי על המסאג'ים תוך חודש טפו טפו הכל הסתדר.
    המון המון מסאג'ים זה פותח את התעלות! המגבונים של ד"ר פישר גם טובים אבל הם לא מרפאים הם רק מנקים.
  • זה נשמע כמו תעלת דמעות חסומה. לאיתמר היה את זה עד גיל 3 חודשים ואז עבר.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • עכשיו יש לי רגשי אשם שהתעוררתי עם זה רק עכשיו

• לבני היתה דלקת עניים דווקא כי עבר איזה בדיקת עניים עוד בבית חולים בגלל עניין CMV שלא היה בסוף .
    בהתחלה שמתי תיפות עניים ואחרי שזה לא עזר - רופאת ילדים עשתה תרבית מהפרשות ונתנה משחקה סנטמיצינית - אחרי יום לא היה כלום למרות שטיפול לקח איזה 10 ימים . היא חששה שזה יהיה כרוני אבל בנתיים לא חזר עניין ..(5 שנים ).
    http://www.holdthatpic.com/
  • איזה סוג של הפרשות? של ליחה? זה מאוד נפוץ עכשיו.. אני הלכתי על טיפול הומופאטי+דיקור סיני אחרי שהרפואה הקובנציונאלית לא פתרה לי את הבעיה (בני בן שנה ומאז שנולד היה לו את זה...)
  • לעידן גם היו הפרשות מהעיניים וחשוב לנקות את זה כדי שזה לא יהפוך לדלקת
    אני הייתי מרטיבה חיתול בד ומנקה בעדינות, רופא עיניים גם אמר לי שחשוב לנקות לכיוון האף ולא להפך

• היי...
    היה גם לאוראל....
  • אופס סליחה....

• לליה היה את אותו הדבר.
    גם אני ניקיתי עם מגבונים אבל לא עזר.
    הטיפול פשוט מאוד! קיבלתי טיפות עיניים, אחרי כמה ימים עבר
  • לאירקו שלי היה את זה
    גם אני נזכרתי לשאול רופאה רק אחרי חודשיים בערך ..
  • סיווני אל תחכי תתחילי עם עיסויים לצערי אצלנו בזמנו כמה שפניתי לרופאים אף אחד לא הדריך אותי לזה היום דניאלה לקראת ניתוח שלישי אז לא תחכי תתחילי עם עיסויים עדינים ותשתמשי רק במגבוני העיניים של דר' פישר הם הכי טובים יקרים אבל אין משהו אחר דברי איתי בפייס בפרטי אם את צריכהעוד משהו לדעת ואיך את מרגישה ככה?

• אנחנו עם סתימה בתעלה ועידו כבר בן שנה!!! זה מעצבן וזה מציק לפעמים זה היה נעלם וחשבנו שזהו ואז זה חוזר
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה