הפרשות מהעיניים - עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • -----עדכון-----
    הייתי אצל רופאת ילדים. היא לא חושבת שזה קשור לתעלת הדמעות אבל אמרה לנו לקבוע תור דחוף לרופאת עיניים.
    התקשרתי ואמרו לי לבוא מחר בלי תור ב16:00
    מלחיץ

14 תגובות
עמוד 1
  • אם זה מאז שהיא נולדה אז תקחי אותה כבר לרופאה

ותיון של תה זה מאוד עוזר!!

• לרז היה תעלת דמעות חסומה ושום דבר לא עזר
    רק- מסאג'ים ליד קצה העין הפנימי, ממש 7 חודשים היא היתה עם עיניים אלוהים ישמור! וכשמרו לי על המסאג'ים תוך חודש טפו טפו הכל הסתדר.
    המון המון מסאג'ים זה פותח את התעלות! המגבונים של ד"ר פישר גם טובים אבל הם לא מרפאים הם רק מנקים. תלכי לרופא שיראה את זה בכל מקרה
  • אבל ממי זה התבטא בדמעות?
    כלומר סליחה על השאלה המפגרת
    אם תעלת הדמעות חסומה זה לא אומר שאין דמעות בכלל?

• כשראיתי שלהדס יש את זה בימים הראשונים
    החלטתי ולקרוא את המאמרים של הבית חולים ,
    והפרשות בימים הראשונים עד שבועיים שלושה הם בסדר וזה לא מעיד על כלום
    אבל אם זה ממשיך אז ללכת לבדוק את זה
    לדעתי לכי לרופא עינים!

• עכשיו יש לי רגשי אשם שהתעוררתי עם זה רק עכשיו

• זה בסדר אל תרגישי אשמה
    לי היה סיפור אחר עם העיניים של רז
    היה לנו רופא אחד דביל ברמות והוא כל שניה דחף לי אנטיביוטיקה ואמר שזאת דלקת עיניים!!! הילדה מגיל שבועיים עם אנטיביוטיקה וזה בכלל לא הטיפול לזה!!!!!!
    בגיל 7 חודשים התייאשתי סופית והלכתי לרופא עיניים.
    זה בסדר וזה עובר אל תדאגי מאמי.
    לא יודעת לגבי הדמעות, לרזוש גם זלגו דמעות אין לי מושגגג
  • גם אצלנו האחות בטיפת חלב הלחיצה ואמרה שהדמעות מהעין לא צריכות להיות, הלכנו לרופא עיניים שאמר שאולי יש חסימה ושלח אותנו למרפאת עיניים תינוקות בבית החולים. אחרי סדיזם של כמה שעות שבהן בדקו הכל (הרחבת אישונים, ראייה וכו) אמרו לנו שאם יש חסימה (מה שלא ראו בצורה חד משמעית כי הקטנטנית ממש בקושי נתנה לרופאים לבדוק אותה) זה עובר לבד עד גיל חצי שנה (!!) אילו ידעתי לא הייתי לוקחת אותה ליום העינויים הזה). היום היא בת 7 חודשים כמעט ואין כמעט בכלל הפרשות ודמעות לא רצוניות.
    לדעתי תיקח אותה לרופא עיניים אבל אם הוא יגיד שהוא חושש שזו חסימה, אין לך מה להמשיך לבית החולים כי הם לא עושים כלום עד אחרי גיל חצי שנה.. חבל על הסבל.
    כל שנותר הוא להמשיך לנקות עם המגבונים של ד"ר פישר ולראות איך יתפתח עד גיל חצי שנה.

בהצלחה!
    ובלי רגשי אשם - את אמא נהדרת..
  • היי סיון
    גם התינוקת שלי שהיא עכשיו בת 7 שבועות, יש לה מיום הלידה הפרשה מעין השמאלית ודמעות. לקחתי אותה לרופא ילדים והוא רשם לי משחת עיניים ושזה לא עזר נתן לי טיפות וגם לי עזר, אז לפני שבוע וחצי לקחתי אותה לרופא עיניים והוא אמר שלרוב התינוקות יש את זה ועד גיל שנה זה מסתדר ושאין צורך לשים שום טיפות או כלום...
    גם לי יש את המגבונים של דר' פישר הם מעולים...
  • יהיה בסדר בובי מחזיקה לכן אצבעות לא לשכוח לעדכן

• יהיה בסדר מאמי, אל תלחצי לפני הזמן!
  • נקווה שזה שום דבר רציני. מחזיקה לך אצבעות ממי
  • הלוואי שאין כלום והכל בסדר ב"ה

• זה מוכר ונפוץ... גם אני נבהלתי שאמרו לי שזה אומר שתעלת הדמעות סתומה,
    זה מה שזה באמת, וגם לשילי היה. שהייתי איתה אצל הרופא בגיל 3 שבועות, הוא אמר שפעם היו מנתחים והיום לו נוגעים בזה עד גיל שנה ולרוב זה חולף מעצמו, וככה באמת היה, זה לא נמשך הרבה זמן(נראה לי עד גיל חודשיים).
    גם אנחנו השתמשנו במגבונים לתינוקות של דר' פישר. מאד חשוב להקפיד לנקות את העין מהפינה שקרובה לאוזן עד לפינה שקרובה לאף ולאסוף את המוגלה (אם עושים לכיוון ההפוך המוגלה עוברת על כל העין).
    מומלץ לשות עיסוי עדין משני צידי האף ליד העין.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה