אוףף :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בזמן האחרון אני מרגישה רע.
    נדמה שכל אישה שניה שאני רואה ברחוב בהריון ויותר מזה כל החברות שלי וכל הנשים בעבודה שלי כולןןןןןןןןן בהריון חוץ ממני.

ניראה שאני היחידה בלי מזל בעסק הזה :(
    כל חודש אני מתפללת לבורא עולם ומקווה שהפעם זה יצליח.
    מצד שני אני מרגישה רע עם עצמי שאני מקנאה בבנות האילו, מצד אחד אסור לקנא ואני כל כך שמחה בשבילהן - באמת!!! הכי בעולם! הן מקסימות ומגיע להן.
    אבל מצד שני אני נתקפת עצב ודיכאון כל פעם שאני רק עוברת לידן.

אוף אני רוצה שהחודש זה יקרה ... אני רוצה את זה יותר מכל דבר אחר...
    וכל הצפיה והרצון וכל הבנות מסביב הכל יחד מכניס אותי לאיזה מוד של מצב רוח רע.
    אני מנסה לשדר שהכל בסדר, אבל לא כך.

אני מתחילה לחשוב שאולי משהו אצלי לא תקין, חס וחלילה... :(

קיצור הייתי חייבת לשפוך קצת את ה במיוחד שאתן יכולות הכי בעולם להבין אותי.
    מי יתן והחודש הזה יהיה החודש של כולנו וה' יתן לכולכן ולי את הדבר הכי טהור ויפה עלי אדמות שאנחנו כל כך ממתינות לו.
11 תגובות
עמוד 1
  • אמן !!!
    אני מאחלת לך מכל הלב שהחודש זה יקרה לך !!!!!!!!!!
  • היי מתוקה,
    כולנו פה נגיד לך שאנחנו הכי מבינות אותך בעולם... כולנו רשמנו את הטקסט הזה כבר, כי אנחנו הכי מזדהות עם כל מה שאמרת... כל הקנאה, המחשבות, חוסר ההבנה, התפילות, הייאוש לפעמים... זה פשוט חלק מחיינו עד שנגיע לרגע שבו נקבל את המתנה הזו.
    את לא לבד, כולנו איתך, ותפרקי כאן כל מה שאת מרגישה.

גליה

• וכמובן אני מאחלת לך שהחודש הוא החודש שלך!!!

• הי יקירה,
    מה נותר לי לעשות, חוץ מלתת לך חיבוק ולומר לך שאני משוכנעת שזה יקרה לך, ושגם אני ממש לפני שבועיים הייתי בסירה שלך.
    תתעודדי, כולנו פה כדי לתמוך ולעזור ואין לי ספק שהרצונות שלך יתגשמו.

יפעת.
  • ההרגשה שלך הכי מוכרת בעולם ואני הכי מבינה אותך!!!
    גם אני הרגשתי שכולן סביבי בהריון- חברות, משפחה וסתם נשים ברחוב ורק אני לא.
    תאמיני לי, שגם לך זה יקרה ואפילו מוקדם יותר ממה שאת חושבת.

תקבלי ממני מיליוני
  • כנ"ל כנ"ל כנ"ל כנ"ל....
  • זו ההרגשה של כולם מאמי...
    בע"ה בקרוב את נדבקת...
  • היי,

אני ממש מבינה אותך ומזדהה עם כל מילה.
    גם אני יש ימים שאני מרגישה שאני עסוקה בזה כל היום,ושלכולם מסביבי זה בא בקלות,וגם לי קשה להתמודד עם זה.
    יש ימים שאני אוגרת את התחושות בפנים (לא להוציא בעבודה,ליד אנשים וכו..) ואז בבית בערב פשוט סתם בוכה ופורקת את תחושת התסכול. מה גם שזו שאני עובדת איתה בהריוןואין שמחה ממני בשבילה ויחד עם זאת כל היום היא מדברת על זה ,היא סובלת מבחילות וכו כל היום הנושא הזה במשרד-לפעמים אני נחנקת מדמעות כי אני חושבת על התסכול שלי.. מצידי 1000 בחילות ושכבר יגיע..
    ובכל זאת מנסה,לא תמיד מצליחה לא להתעסק בזה כמה שקשה.

מאחלת לך לכולן פה ולי שזה יהיה החודש שלנו ושכבר נוכל לספר דברים אחרים פה...

elya
  • יקירתי יש פה המון בנות שמזדהות איתך

כולל אני
    אני מאחלת לך ממש בקרוב
  • ממש מזדהה עם כל מילה שלך- בכל מקום- גם בטלויזיה.... אתמול אפילו בעלי הסכים איתי שזה כבר נהיה הזוי... ראינו 3 תוכניות שונות ובכל תוכנית הכניסו איכשהו הריון...
    אני ממש אוהבת את חוויות ההריון בפורום, כבר כתבתי את זה, זה ממש מכניס תקווה..
    אבל בזמן האחרון הרגשתי שאני היחידה שפה ולא מצליחה...
    אז אני מבינה שזה לא נכון, ויש לנו אחת את השניה...
    וכולנו ניכנס!!!

ציטוט מחפירות הריון אתמול בערב:
    "למה אין אפליקציה שבודקת אם הכל בסדר? אז אני הייתי רגועה..."
  • בנות מהממות, התגובות שלכן כאן ריגשו אותי מאוד. אני כל כך מודה לכן על היחס החם וההבנה האין סופית הזו שרק אתן יכולות לתת.
    Elya - את לא מבינה כמה שאני נחנקת מדמעות כמעט כל יום בעבודה. גם לי יש 3 בנות שעובדות איתי כל יום אנחנו יושבות באותו חדר ורצה הגורל שלושתם בהריון (בלי עין רעה ובעזרת השם שיהיה להם הריון תקין וקל) ואני כל יום שומעת על בחילות ובדיקות שהן עשו ואני מתה! הלב שלי נשבר :( אני כבר לא יכולה לחכות. הייתי מוכנה לקחת מהן את כל הבחילות הכאבים וההרגשות הלא טובות ושאני גם אהיה בהריון.
    אני מתפללת כל יום גם בשבילי וגם בשביל הבנות בעבודה שלי כי אני מרגישה רע שאני מקנאה בהן.
    מקווה בשביל כולכם שהחודש הזה שלנו. אתפלל גם בשביל כולכן גם אם אתן מאמינות וגם אם לא, אני בטוחה שזה לא יזיק.  
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה