טליה היקרה!!!!
מאמי, דבר ראשון עם כמה שזה ישמע קשה אל תתיאשי !!!

הייאוש מביא אותנו למקומות קשים מבחינה נפשית ואת לפני תהליך שבו את אמורה לשמור את כל הכוחות הנפשיים שלך ולהמיות חזקה!!!

לגביי הבעל- אני יכולה רק לקוות שהוא "יקח את עצמו בידיים" ויבין עד כמה זה חשוב ללכת ולעשות את הבדיקות כי ככה תוכלו לדעת איפה אתם עומדים.. הרי זה שתתחילו בטיפולים כלשהם זה לא אומר שאתם צריכים להפסיק לנסות לבד

אין שום קשר!! לי להיפך, הרופא אמר להמשיך כל הזמן גם לעשות לבד וזה הכי נכון כי לפעמים דרוש רק זרעון אחד מוצלח...

אולי תנסו ללכת לרופא ביחד?? שהרופא יסביר לו מה חשיבות הבדיקות?? אולי ללכת לרב ביחד- אני פשוט לא בקיאה בחוקי ההלכה אבל האם ישנו איסור על טיפולי פוריות?? אני מבינה שככל הנראה שלא אז אולי אם תלכו לרב שייתן לכם אישור כששניכם נוכחים זה ירכך אותו והוא יבין שזה כן מותר??? בעלי בהתחלה התנגד לעשות בדיקת זרע כי הוא רצה להאמין בכל ליבו שזה יקרה בלי שנצטרך התערבויות שונות וכשהוא הלך איתי לרופא נשים שלי (עד כמה שזה נשמע הזוי) והוא אמר לו שצריך לעשות בדיקת זרע הוא הבין והלך לעשות- אין ברירה, הרופא אמר!!
להאמין בבורא עולם זה אחד הדברים הכי חשובים בכל התהליך הזה וזה נכון שהוא נמצא עימנו ויעזור לנו אבל אף אחד לא אמר שעזרה נוספת היא מיותרת..
מחזיקה לך מיליון אצבעות!!!!