מתחילה להתייאשש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה כאילו כלום לא שווה...אני פעם בשבועים..מזכירה לבעלי שיעשה כבר תבדיקות כי אני רוצה להתחיל בטיפוליםםם!! אם לא יזכירו לו הוא לא יעשה בחיייים!
    הוא אדיש.ואני באמת לא מציקה לו עם העניין הזה
    אתמול הוא קצת התעצבן ואמר...שהוא רוצה לנסות טבעי והכל מבורא עולם ושאיזה רב דיבר איתו ואמר לו שמבחינת היהדות זה לא טוב טיפולים!! ועכשיו הוא לא ממש בכיוון של טיפולים!
    אמרתי לו בגלל זה מלא דתים עושים טיפולים!!!
    הוא רוצה להמשיך טבעי למרות שהרופא אמר שיש רק 2%סיכוים בטבעי(זרע נמוך) והוא ממשיך בשלו...
    די אין לי כבר כוח.מה עשיתי רע בחיים האלה!!!!!!אני כבר רוצה להיות בהריון!!
    אני כל הזמן עצובה....מאז שאנחנו מנסים!!!!!

18 תגובות
עמוד 1
  • טליה היקרה!!!!
    מאמי, דבר ראשון עם כמה שזה ישמע קשה אל תתיאשי !!!
    הייאוש מביא אותנו למקומות קשים מבחינה נפשית ואת לפני תהליך שבו את אמורה לשמור את כל הכוחות הנפשיים שלך ולהמיות חזקה!!!
    לגביי הבעל- אני יכולה רק לקוות שהוא "יקח את עצמו בידיים" ויבין עד כמה זה חשוב ללכת ולעשות את הבדיקות כי ככה תוכלו לדעת איפה אתם עומדים.. הרי זה שתתחילו בטיפולים כלשהם זה לא אומר שאתם צריכים להפסיק לנסות לבד אין שום קשר!! לי להיפך, הרופא אמר להמשיך כל הזמן גם לעשות לבד וזה הכי נכון כי לפעמים דרוש רק זרעון אחד מוצלח...
    אולי תנסו ללכת לרופא ביחד?? שהרופא יסביר לו מה חשיבות הבדיקות?? אולי ללכת לרב ביחד- אני פשוט לא בקיאה בחוקי ההלכה אבל האם ישנו איסור על טיפולי פוריות?? אני מבינה שככל הנראה שלא אז אולי אם תלכו לרב שייתן לכם אישור כששניכם נוכחים זה ירכך אותו והוא יבין שזה כן מותר??? בעלי בהתחלה התנגד לעשות בדיקת זרע כי הוא רצה להאמין בכל ליבו שזה יקרה בלי שנצטרך התערבויות שונות וכשהוא הלך איתי לרופא נשים שלי (עד כמה שזה נשמע הזוי) והוא אמר לו שצריך לעשות בדיקת זרע הוא הבין והלך לעשות- אין ברירה, הרופא אמר!!
    להאמין בבורא עולם זה אחד הדברים הכי חשובים בכל התהליך הזה וזה נכון שהוא נמצא עימנו ויעזור לנו אבל אף אחד לא אמר שעזרה נוספת היא מיותרת..
    מחזיקה לך מיליון אצבעות!!!!
  • היי ורוניקה
    תודה על התמיכה..

הינו יחד אצל רופא פוריות הראנו לו את התוצאות בדיקת זרע
    ואמר שהם לא ממש טובות יש סיכוי בטבעי רק 2 אחוז....
    הוא שלח את בעלי לעשות עוד בדיקת זרע נוספת! וברגע שיעשה אותה נתחיל בטיפולים! אני כבר עשיתי את כל הבדיקות צילום רחם....בדיקות דם!!!
    ללא ספק אני מאמינה שהכל מבורא עולם!!!!!
  • אני באמת באמת מקווה שהכול יסתדר על הצד הטוב ביותר..
    בעלי גם היה עקשן בהתחלה וזה היה מגיע לריבים ובכי מר מצידי
    יום אחד התישבתי והסברתי לו את כל המצב ואת כל מה שהרופא מנסה להגיד.. גם הסברתי לו שלא משנה איפה ואיזו בעיה יש הרי את הטיפולים- קשים או קלים אני אעשה כי אני זאת שאהיה בהריון ועד כמה חשוב לי שהוא יתמוך בי!!! ממנו מבקשים באמת דברים מינימאליים וכל השאר עליי... זה השאיר עליו רושם והוא הבין שבאמת מה שהוא צריך לעשות זה שטויות. השיחה שלי והשיחה עם הרופא עשתה לו שינוי בחשיבה ועכשיו הוא איתי בכל התהליך..
    אני באמת באמת מחזיקה לך
  • טליה,אם אני ארשום לך שבעלך הוא לא היחיד שמתנהג ככה תאמיני לי? בעלי היה אותו הדבר בדיוק ,אדיש והוא בכלל לא הסכים לעשות בדיקה הוא זלזל בכל הנושא ואמר לי שאצלו הכל תקין ,אם הוא היה יותר אכפתי מההתחלה כבר היינו בתהליך מזמן ולא עכשיו,בינתיים את יקירה שלי מרפה,תני לו להתבשל ולבשל את כל הנושא הזה ,זה לא קל לגבר להבין שהוא כאילו ״לא גבר״ שהזרע שלו חלש ,זה פגיעה באגו שלהם,אין לנו יכולת לשנות את זה,אני פשוט הרפיתי ולאט לאט סיפרתי לו על זוגות שאנחנו מכירים שהם בטיפולים שהוא יפנים שהבעיה היא לא שלו לבד יש עוד הרבה כמוהו. יקירתי אל תתיאשי את יכולה להרפות ולנוח אבל לא להכנע ולוותר!! בהצלחה...
  • מה הולך פה????
    אני לא מסכימה לך לדבר ככה ולהרים ידיים שמעת אותי????
  • עדיין לא קיבלתי.
  • נווווו אז מתי את עושה בדיקה?
    כמה זמן מאחר??
  • כולה יומיים
  • מאמי לגבי הרב שאמר לו את זה תגידי לו שאין דבר כזה ואם זה קרה אז זה סליחה על הביטוי זה לא רב! ואני בחורה דתיה מבית דתי כל חיי.

אם הוא רוצה תגידי לו שגם את רוצה ללכת לרב ולשאול ותקחי אותו או שתתקשקי ותני לו לדבר עם מכון פוע״ה בירושלים עם אחד הרבנים זאת ההצעה שלי אולי זה ירכך אותו.

בכל אופן תתעודדי ותתחזקי בסוף הוא יתרכך.

שולחת לך המון כוח וחיבוקים ונשיקות

אל תתייאשי יהיה בסדר

אפרת
  • טליה מאמי שלי....
    לצערי לחץ על בעלך לא עושה טוב לשניכם והוא רק יותר מתרחק....
    לא אמרת שאת נותנת לו קצת זמן???

אין מה לעדות וחבל שתהיי כל הזמן עצובה!!!
    תקבלי את זה באהבה ושבעלך יהיה מוכן, הוא יעשה מיוזמתו את הבדיקה...

תנסי לשחרר וזה יבוא יותתר מהר ממה שאת חושבת....
  • אין דבר שאני רוצה יותר מיזה עכשיוווו!!! ילד!!!
    אני בכלל לא לוחצת עליו..סך הכל אמרתי לו שילך כבר לבדיקותתתתתת!!!
    זה מייאש כבר! אווףף!!

אני מקווה שיהיה בסדר!
  • אפרת זה מה שאמרתי לו
    הוא בשלו חושב שזה יבוא טבעיי
    ברור לי שהכל בהשגחה שלו והוא נותן לנו דרכים להתמודד עם בעיות
    בעלי האדיש לא מבין את זה וזה מייייאאאאשששש
    ואני בכלל לא מזכירה לו את נושא ההריון
    הבדיקות האלה חשובות גם בלי קשר להריון
  • אם יש דבר אחד שהבנתי מהחיים עם בן-זוג הוא שגברים הרבה יותר איטיים, בהכל.
    ויש להם זמן עיכול ארוך יותר לכל דבר, ובדר"כ בזמן שהם מעכלים הם מתכנסים בעצמם ולא נפתחים..
    אין מה לעשות יקירה, צריך המון סבלנות, אני הכי מבינה אותך בעולם, גם אני עברתי את זה, אני מאמינה שהוא יתעורר על עצמו בקרוב.
    אל תתבאסי ואל תתיאשי. אולי לא תקבלי ובכלל לא תצטרכי לעבור את כל זה
  • ואם תנסי בכל זאת להתקשר למכון פוע״ה אולי יהיה להם רעיון אחר כי הרי בדיקה אחת הוא כבר עשה זה לא שאין לכם בכלל אינדיקציה לדעת מה קורה.

בכל אופן תשמרי על המון סבלנות כמו שהבנות כאן אמרו גברים הרבה יותר איטיים והרבה יותר קשה להם לקבל שיש אצלם איזה שהיא בעיה. גם בעלי התבייש כל כך ללכת לעשות את הבדיקה בזמנו ולקח לו זמן ולו יצא 0% בזמנו ואחר כך השתפר ברוך ה׳ לטובה אבל למרות שלקח קצת זמן בסוף הוא עשה והנה אנחנו היום.

אנחנו כאן כדי לחזק אותך מאמי

נשיקות

אפרת
  • אין בנות כמה שאתן מעודדת ומעלות לי חיוך
    אפרת אני מאחלת לך שיהיה המשך הריון תקין בעזרת השםםםם
    ולכל הבנות פה שהחלום התגשם 

• מצטערת שאני עונה רק עכשיו..
  • לילי תודה על העידוד
    אני לא מפתחת ציפיות
    עדין לא קיבלתי יש איחור של שלושה ימים אבל מתחילה להרגיש קצת כאבי מחזור
  • טליושששש...

מתוקה... לאט לאט דברים יסתדרו אני מבטיחה לך!!!

גם אצלנו התחיל קשה, בעלי סרב לקבל את הדברים, סרב להתחיל טיפולים והיה אנטי לגמרי.
    זה נבע בעיקר לדעתי מהפגיעה באגו הגברי...
    אבל אחר כך הכל הסתדר והתחלנו בטיפולים והכל בסדר....

סבלנות ואמונה זה שם המשחק...

אין לנו גם יותר מידי ברירה

חיבוקים
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה