ידעתי שזה טוב מכדי להיות אמיתי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז החודש אני לא מבשרת לכן בשורות משמחות... אבל ידעתי שזה יקרה. הרגשתי שכשאני אכנס לשירותים אני אראה אותה. הכי היה לי קשה להגיד את זה לבעלי.
14 תגובות
עמוד 1
  • יפה שלי,
    עצוב לי בשבילך מאוד, אין לך מושג. קיוויתי שאולי הפעם זה יצליח לכם, אבל אני מקווה שהדיון משבוע שעבר חיזק אותך והכין אותך לקראת הרגע הזה- כי את כן תהיי אמא, את כן תצליחי להיכנס להיריון ויום יבוא אמן ואמן ואת תבשרי לנו, בפורום הזה ממש- "יצאו לי שני פסים".
    מאחלת לך מכל הלב ומחזיקה אצבעות שזה יקרה בקרוב.

יפעת.
  • מותר לך לעד עוד שעה להיות עצובה, זה מובן בהחלט.
    אבל- תחשבי על זה שזה חודש חדש ושהיום את ביום הראשון של ההריון.
    אני מבינה אותך לגבי הבעל, אבל אני חושבת שאם תספרי לו הוא יקח את זה יחסית יפה. הבעלים פחות מדגישים את הרגשות שלהם.

שיהיה בהצלחה החודש
  • כבר סיפרתי, והיה לו קשה. בעלי מאוד רגיש. והוא רוצה את זה כבר יותר ממני. אתן לא מבינות איך נצבט לי הלב... פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ וואו יש לי דמעות בעיניים. ואני בלימודים עד הערב...

• מההה??? אין מצב!!!

יש לך כאבי בטן??
    מה עם הפטמות עדיין כואבות??
    הכל יכול להיות.. זה ממש דימום או כתמים?

• להתעודד מיד מאמי חודש חדש
    היום הראשון של המחזור הוא היום הראשון של ההריון
    קצת מבאס ומותר לך טיפה להתבאס אבל מיד לחייך להרים את הראש
    ולהכין את השטח לעבודה שוטפת
  • הי גליה!!! גם אני קיבלתי הבוקר ובטח קראת איך אצלי זה היה שכבר הייתי בטוחה שכן. באמת מבאס אבל יקירה תתאוששי.. לכי תעשי משהו שאת אוהבת שיחזור לך המצב רוחחחחח!!! ועצה קטנה - הבעלולים מאודדד מושפעים מהאישה תנסי למתן, תשגעי אותנו לא אותו על ציפיות תחושות הרגשות שאולי זה כן וככה הוא פחות יקח את זה קשה. לפי דעתי יותר קל לשמור על מיתון (אפילו שהכי כיף בעולם לספר ולשתף את הבעל בכללל) ולצמצם -לא להפסיק לגמרי זה בלתי אפשרי- את השיחה על הציפיה להיכנס להריון מאשר אח"כ לראות אותו מבואססססס -זו דעתי והרגשתי.
  • יש לי קצת עקצוצים בבטן, והפטמות עדיין קצת כואבות, וראיתי בינתיים רק כתמים חומים, אבל אני כבר לא באשליות... אני יודעת שאני לא בהיריון... לא נורא, תיארתי לעצמי שאני לא. יהיה בסדר... נתאושש...

• גליה מאמי, קבלי

• כבר ניסיתי את הכל.. כל החודשים האלה שעברו, כל חודש עשינו משהו אחר... לא יודעת עוד איך להתנהג...

• גליה יקירתי.. מצטערת עבורך.. ואפילו יודעת בדיוק מה את מרגישה כי גם אני קיבלתי היום.. :(
    כנראה שאין לנו יד בדבר.. ופשוט צריך להמשיך ולנסות..
    אני מנסה לעודד אותך וגם את עצמי על הדרך..
    מקווה שחודש הבא זה החודש שלנו..

me
  • גליוש, מה עם המחזור? המשיך בכמיות או כתמים?

• המחזור מאוד מאסיבי, אבל הפטמות התכהו עוד יותר.. מאוד מוזר מה שהולך פה... גם בחודשים האחרונים לא היה לי מחזור כזה מאסיבי... ועוד שחשבתי שהחודש בכלל לא בייצתי.. בקיצור, לא יודעת מה קורה.

• תתאוששי נסיכה, כל דבר בזמן שלו.
    וגם אליך יגיע ההריון המיוחל.

אני יודעת שזה קשה ואני בעצמי היו לי לא מעט רגעים של יאוש וגם עכשיו במיוחד שכמו שכתבתי כאן קודם ניראה שלכולם יש ולנו אין.
    אבל זה מצב זמני בלבד.
    יש לי תיאוריה כזו
    אומרים ש 90% מהזוגות ישיגו הריון בשנה ראשונה.
    זה אומר ש 10% יזכו להריון אחרי שנה
    אני לא יודעת מה איתכן אבל לי יש מזל נאחס... אני אף פעם לא זוכה בכלום כך שאני מראש יודעת שגם עכשיו אני לא אזכה להיות ב- 10% האילו.
    מאין לוטו הפוך שכזה...
  • בזבז,
    במענה ל"תיאוריה" המאוד מעניינת שלך, גם אני הרגשתי שלהיכנס להיריון זה כמו נס, אבל עצם העובדה ש- 90% מצליחים (וזה רק בשנה הראשונה), מוכיחה שזה ממש ממש לא כמו לוטו או משחקי מזל!!! הלוואי שבלוטו היו הצלחות כאלו, כולנו היינו מיליונרים... לכן, זה בכלל לא קשור למזל שיש, או שאין לך... ואני לא אתחיל למנות את אותם אנשים חסרי מזל בחיים, שיש להם בערך מיליון ילדים...
    בקיצור, אין כזה דבר לוטו הפוך, מעטי מעטים האנשים שלא מצליחים בכל דרך שהיא להיכנס להיריון, והם גם בד"כ מגשימים את חלום ההורות, בדרכים אחרות.

אז אל יאוש!!! לא מרשה לך לחשוב ככה...
    יפעת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה