שמעו קטע שהיה לי אתמול בסופר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שאספתי את עידן מהגן לקחתי את שניהם לסופר והושבתי אותם במושב הקטן הזה קדימה- את שניהם יחד
19 תגובות
עמוד 1
  • איזו יציה מפגרת
  • לא דומים?????? הם הכי אחים שיש

• נשמע כאילו היא אמרה את זה לי
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • החיוך שלהם אולי קצת דומה אבל אם תראו במציאות זה שמיים וארץ
  • הבנות שלי ממש שונות-אחת שיער חום עיינים חומות,שניה בלונדינית עם עיינים כחולות.
    לפני כמה זמן מישהי שאלה אותי בשקט כדי שהילדה לא תשמע-היא מאומצת??
    הסתכלתי עליה ככה....
  • לפעמים יש לאנשים יציאות הזויות

• גם אני חושבת שהם דומים
  • אני מתה על הילדים שלך,תמיד מחייכים ועם שמחת-חיים וזה החשוב,חמסה

• בואי הנה..מה נסגר עם אנשים? איך מישהי מעיזה לשאול אישה עם ילדים שהיא פעם ראשונה רואה האם ילדים מאותו אבא? מה נסגר?

• חחח הם אכן שונים אבל רואים דימיון מטורף בניהם
    הבנות שלי שונות לגמריי
    אין משהו אחד דומה בניהן
  • שושה
  • חחחחחחח אני חולה על טנושי...
    היא לא היתה כזו טנושי בלי התלתלים
  • זה עוד כלום.
    עכשיו אתם מתות על המקום ממה שאמר איזה דפוק אחד:
    התארחנו באיזשהו מלון בקיץ והייתי לבד ליד השומר עם שני הילדים, חיכיתי לבעלי שיביא את האוטו מהחניה. בקיצור הגיע פתאום עוד עובד של המלון והשומר אומר לו בקול לפניי: תראה איזה ילדים יפים, כמו דוגמנים, שבדים אחד אחד, לא דומים לאמא שלהם בכלל, איך הם יצאו לה כאלה יפים

• בייבי בום יו ממש מעליב טיפש
  • בייביבום
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • איזו שאלה מפגרת!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני בהלם איזה אנשים יש לפעמים(בייביבום)
  • בייבי בום, אני הייתי מקסחת אותו במקום!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה