שאלה לבנות שהתנסו באיקקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בסבב 3 של איקקלומין , ורציתי לדעת מבנות שניסו יותר מפעם אחת את התרופה האם בכל פעם שנטלתן את התרופה בייצתן באותו הזמן?? ואם כן באיזה יום של המחזור?
3 תגובות
עמוד 1
  • אני התנסתי באיקקלומין פעמיים אבל לא הגבתי לו בכלל...
    זאת אחת הסיבות שבגללה עברנו לזריקות...
    שיהיה לך בהצלחה
  • היי קודם כל תודה ובהצלחה גם לך! , נראה לי שאני קרובה מאוד ללעבור לזריקות כי פעם הגבתי לאיקקלומין ופעם לא ועכשיו שוב נראה לי שלא (אני ביו"מ 18) , אני אשמח אם יש לך יותר מידע לתת לגבי הזריקות ומה מחכה לי ... (אני פוליציסטית לגמרי -אני יכולה לקבל מחזור אחת לחצי שנה ופעם אחת קיבלתי אחרי שנה..) אז כל מידע יתקבל בברכה
  • גם אני פעם אחת הגבתי ופעם שניה לא...
    עברתי משם לרופא פוריות והוא הסביר לי על כל התהליך שאני עוברת...
    בגדול הפעם הראשונה עם הזריקות היא ניסוי ותהיה לראות איך הגוף שלך מגיב... בד״כ מתחילים ממינון נמוך של 50 מ״ל ליום ובאמצעות מעקב זקיקים ניתן להגדיל או להקטין את המינון עד לביוץ...

ממליצה לך מאוד לבחור רופא פוריות טוב שילווה אותך את התהליך...
    בהצלחה!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה