היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
או שלקח לכם עד שנכנסתם להריון? אנחנו חמישה חודשים (ארוכים כמו הנצח!!!!)
30 תגובות
עמוד 1
אנחנו מנסים חצי שנה.. נכנסים לחודש השביעי בתקווה שיהיה החודש הראשון להריון.. :)
me
מנסים זה חודש 3.....
חני
אנחנו מנסים שנה .... בעזרת השם החודש אלוהים לא ישכח אף אחת מאיתנו .... בשורות טובות לכולם!!!!
אני נכנסתי להריון אחרי 10 חודשיים של נסיונות!...
בעזרת ה' אצלכן זה מדהים אני עוד מעט נכנסת לתשיעי אני מפחדת !!!!!
תנו חיוך הכל לטובה!!
וואי MATOV בהצלחה!!!!!!! הכל יהיה בסדר!!!!!!
אנחנו ניסינו 10 חודשים!!!!! החודש נקלטתי!
liliael מזל טובב...
תודה ותהני מזה ... זה מדהים....
הלוואי שכולן יתברכו בהריון עוד החודש...
אנחנו מנסים ארבעה חודשים... היום קיבלתי...
בהריון ראשון ניסינו 7 חודשים בהריון שני ניסינו 6 חודשים.. בקרוב אצל כולן..אמן.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
אנחנו ניסינו 4 חודשים, בחודש הרביעי נקלטתי... בע״ה בקרוב אצלכן...
אנחנו מנסים מחודש אפריל במאי נקלטתי אך ההריון היה מחוץ לרחם
אנחנו מנסים מחודש אפריל באוגוסט היה מחזור אחרון ונקלטתי בספטמבר ניסינו כ 4 חודשים
אנחנו ניסינו 10 חודשים ארוכים, אבל אין כמו לדעת שאת בהריון, כל החודשים נשכחים.
בהצלחה לכל הבנות שעדיין מנסות
אני נכנסתי להריון אחרי 5 חודשים, בשלושת הפעמים
הי בננות, אנחנו הצלחנו בניסיון הרביעי... אבל חייבת לציין שלומדים תוך כדי תנועה, בהתחלה עשינו רק בימים ספציפיים, אח"כ הרחבנו את העשייה, ובחודש שבו נקלטנו עשינו יום כן-יום לא במשך שבועיים... אמן ואמן, היום בדיקה אצת הרופא, תחזיקו לי אצבעות שהכל תקין.
לי לקח שלושה חודשים, ניקלטתי, הפלתי, ומאז עברו חודשיים... מקווה כמוכן שהחודש זה החודש!
8 חודשים, בסוף זה מגיע לכולן, רק צריך סבלנות
רעות
החודש זה החודש החמישי בעזרת השם הוא גם האחרון :)
אנחנו ניסינו חודשיים......
בראשון - חודש וחצי בשניה - 6 חודשים בשלישי- נחכה ונראה כשיגיע הזמן
נקלטתי אחרי שנה וחצי של ניסיונות מקווה שהפעם לא יקח לי הרבה זמן
אנחנו כבר מנסים שנה :(((( ועדיין לא ביקרה אצלנו הבשורה המשמחת ....
בר
שנה שעברה נכנסתי להריון שנפל בשבוע 7 וחודש לאחר מכן נקלטתי שוב אבל הוא נפל בשבוע 13 ומאז שנה אני מנסה
אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
ואו ניראה לי אני ניסיתי וציפיתי לבת שלי יותר מכולכן.. לפני בעלי חייתי עם מישהו 4 שנים וגם שם ניסינו ולא יצא כלום ואז התחתנתי עם בעלי (התחלנו לאסוף ניירות להפריה עוד לפני החתונה) ויצא ש 3 חודשים אחרי החתונה ניתפס לי עובר אחד מהשניים שהוחזרו וזו הבת שלי שבתמונה..אגב היא מתנת יום הולדת ה25 שלי נולדה ביום הולדת שלי...וכרגע אני נימצאת בפורום פוריות אנחנו רוצים עוד תינוק..בנתיים טיפול הראשון נכשל מחכה למחזור הבא..
אנחנו ניסנו שנתיים ואז ב"ה הגיעה נוני כפורוני שלי..... בטיפול הפרייה 2....
בע"ה אצל כולם במהירום והצלחה... וגם אצלי עוד אחד בקרוב....
אנחנו מנסים שנה וחצי... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מנסים שנה.... עכשיו בטיפולי פוריות. עשינו לפני שבוע הזרעה ראשונה ובעזרת ה' אחרונה
אנחנו מנסים כבר שנתיים לפני שנה היה הריון שנפל בשבוע 8 התחלתי טיפולים באיקקלומין החודש מקווה שזה החודש שלי
מחזיקה חזק לכל הבנות שמנסות הלוואי שאצל כולן בקרוב מאוד
רעות
היי בנות ובהצלחה לכולכן בעזרת השם תיקלטו עוד החודש........... אני נקלטתי כבר בנסיון השני אז מאחלת לכולכן שזה יבוא בקלות כמו אצלי בלי עין הרע... תפו תפו תפו....
אשמח לשמוע בשורות טובות
היי,
אצלנו זה הנסיון השלישי. פעם שעברה היה הריון כימי. הפעם פס בבדיקה ואני מקווה שכך יישאר.
אגב- זה מראה שאכן יש הפריה אך פעם שעברה ההריון לא נקלט. וטיפ- בשתי הפעמים הנסיון היה אך ורק ביום הביוץ :-))