אני מתוסכלת ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב,אז ככה אני הכי מיואשת ומתוסכלת בעולם ,כמו שאתן יודעות פיטרו אותי מהעבודה ועכשיו אני בהתנהלות של תביעות ודיונים עם משרד התמ״ת,ואני לא יכולה למצוא עבודה אחרת כי שבוע הבא אני צריכה כבר להתחיל במעקב של אולטראסאונד ובדיקות דם ,בנוסף לכל הצרות שברתי את הרגל ואני שוכבת מגובסת לתקופה של חודש וחצי!!! אין לי מושג מה קורה כאן?? אני ממש לא יודעת מה לעשות כבר אני מוציאה על אמא שלי ועל בעלי את העצבים כי אני תלותית אפילו לשירותים אני לא יכולה ללכת ....שברתי את מפרק הרגל זה נקרא פטישון,מה לעזאזל עשיתי רע שכל זה רודף אותי... אני רק חושבת איך שבוע הבא אני אגיע לבדיקות ,אני עם קביים אבל ממש מתיש ומעייף אותי אני מרגישה שאני פשוט מתמוטטת ... יקירות שלי אני מתנצלת על כך שאני מפילה עליכן את התסכול אבל רק אתן יכולות לתמוך ואפילו קצת להעלות לי חיוך ..
22 תגובות
עמוד 1
  • באבא גנוב, ברקן הגיע לחתונת ההפתעה שלו בקביים....
    אז אין שום סיבה שלא תגיעי לטיפול שלך... שיהיה טיפול מפתיע !!! למרות שזה ממש לא נראה לך ככה עכשיו בכל המצב הזה...
    תנסי להסתכל על זה כמו שתיארתי לך... בדיוק כמו בסרט שאגב סופו נגמר טוב...

יקירתי לפעמים נראה שהכל נפל עלינו, הכל משתבש... אז כמו שאת מתארת, לא יכל להיות גרוע יותר עכשיו נכון?! מבחינתך זה השיא!!! מה שאני מנסה לומר, זה שאם שום דבר לא יכל להיות גרוע יותר סימן שיכל להיות רק יותר טוב... נכון?!
    אז תחייכי עכשיו כי מעכשיו יקרו רק דברים טובים... בשורות טובות בדרך...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • את פשוט מקסימה!העלית לי חיוך עם דמעות בעיניים ,אין ספק שמכאן רק נעלה מעלה ... והיית חסרה כאן מאד,כמה טוב שחזרת אלינו
  • מפה אפשר רק לעלות!!!
    תסתכלי על הצד החיובי, את לא תלותית, את פשוט נסיכה!!!
    תני לאוהבים שלך לפנק אותך בזמן שאת נחה ומבריאה!!!
    כמו ששיר המדהימה אמרה, תחייכי ותראי שהכל יסתדר...

אל תשכחי אך מאחלים למישהו בהצלחה
    Break a leg....
    אז זה מאחורייך ומעכשיו רק תצליחי
  • קרן -מדהימה אחת!!!אתן לא יודעות באיזה אופטימיות התעוררתי הבוקר ולא מעט בזכות הדברים שאת ושיר רשמתן לי,חייבת לכן הרבה מעבר לתודה ,כל הבנות כאן בפורום פשוט
  • שיר יא הורסת אחת, הרגת אותי עם אבא גנוב.....
  • מאמי כמו שכבר הבנות אמרו לך תמיד להסתכל על הצד החיובי אני צריכה בעצמי להכניס את זה לראשי
    יש ירידות בחיים אבל יש כמובן עליות לאחר מכן ככה שתתני חיוך הכל לטובה
    שולחת לך חיבוקים
  • יקירה, דיברתי עם השופטת שלי והיא גם אמרה שהחוק לטובתך במה שנוגע שאמרו לך בתמ״ת.

דבר שני יש לי פסק דין מהארצי שיכול לעזור לך בתביעה אם תרצי

דבר שלישי, באיזה שלב את? הגשת תביעה? מי העוד שמייצג אותך זה מעניין אותי

בהצלחה בטיפול הקרוב ואל תדאגי יהיה בסדר

נשיקות ותחזיקי מעמד ותזכרי שאנחנו כאן לשמוע גם את הצרות ולא רק את השמחות

אפרת 
  • נטלי וטליה -אתן ממש מתוקות תודה על התמיכה והעידוד. אפרתי יקירה שלי-כרגע הוצאנו צוו מניעה ומחר ב9 בבוקר יש לי דיון בבית דין לעבודה,ב22לחןדש זימנו אותי למשרד התמת,העוד שלי הוא גיא רוזנר.. תודה רבה על ההתעניינות והאכפתיות !!!
  • בהצחה מחר!!!!
    תני להם בראש
  • אני חושבת שזה המקום..להוציא הכול....מאחלת לך המון בהצלחה..אמרו לי פעם אין דבר עומד פני רצון
  • באיזה בית דין לעבודה? סתם מסקרן אותי איזה אזור בארץ?

• חח שיר הצחקת אותי..
  • ליל,רחל וקרן,בכלל כולכן כאן פשוט שולחת לכל אחת ואחת נשיקה וחיבוק דב . אפרת הדיון היה בבית הדין לעבודה בתל אביב,היתה קלדנית במשפט שאחרי שהכל הסתיים היא סימנה לי להמתין ,ואמרה לי שהיא עברה עשר הפריות ותודה לאל היום יש לה שני ילדים היה חשוב לה לחזק אותי ולא לתת לשום דבר לייאש אותי ,בהתחלה היתה לי מחשבה שזו את (אפרת,אבל נזכרתי שאת בהריון הראשון )..לכל מקרה לגבי תחילת טיפול שבוע הבא אני בלבטים כי נקלעתי עם בעלי לקצת משבר נוצר ריחוק כי לא זכינו להתייחד כבר חודש ,וכל החוסר עצמאות
    שלי בגלל השבר,אז חשבתי לחכות להחלים אולי נסע לסופ״ש נטען מצברים ונצא שוב לדרך ,אני בלבטים עצומים...
  • מה????????? אני בשוק אורי, עכשיו ראיתי.
    טוב תקשיבי ותקשיבי לי טוב! אם שברת רגל זה חייב להיות ה-סיפור עם הסוף המושלם, הרי מה תספרי לבייבי כשיוולד, עוד סיפור משעמם איך הגיע לעולם??
    אנחנו מתחילות טיפול ביחד שמעת! את לא מוותרת! יש קופונים באינטרנט (בקופון, בבא לי גם וכו') של צימרים יפים ב400 ש"ח, תהיו ספונטנים וסעו להירגע, להתייחד ולתקשר.
    זה מאוד טבעי שבזמן הטיפולים יהיו עצבים, חוסר חשק מיני ומריבות, אבל עוברים את הכל, הכל עניין של גישה ומאמץ. את כ"כ קרובה להיות אמא.. תחשבי על זה.

אני פה בשבילך, מתה כבר לשמוע ממך
  • שושה,חבריקה שלי ,זה לא כל כך פשוט להתחיל טיפול ולקפץ על קביים,לנסוע לאסותא לעשות בדיקות על קביים לבד זה ממש לא קל,למרות שאני ממש רוצה להתחיל החודש ,אבא שלי החליט לממן לי טיפולי דיקור כי הוא שמע שזה מרגיע בזמן טיפולי פריון ,ואני ללא העבודה ואין לי שום לחץ ועצבים יש לי המון סיבות כן להתחיל טיפול ,אבל רק הקטע של הרגל מבאס אותי וכמובן גם הריחוק מבעלי,זה ממש קושי,אוף אני ממש מבולבלת ..
  • ממי שלי אל תהיי מבולבלת. רק שאבין מה הלוחות זמנים? מתי את אמורה לקבל?
    כדי שאדע כמה זמן יש לך לחשוב..
    איזה אבא מקסים יש לך, אין ספק שדיקור יכול מאוד לעזור.
    אני חושבת שתוך כמה ימים את תתרגלי לקביים ויהיה לך הרבה יותר קל לתפקד. איך את מתפקדת עכשיו? אני מניחה שאת לא נוהגת, אבל עכשיו יש לך את כל הזמן שבעולם כי את לא עובדת ויכולה לנסוע בבוקר בלי לחץ לחזור לעבודה.
    תכלס אני זוכרת שבמהלך השבועיים עד השאיבה עשיתי לכל היותר 2 בדיקות דם ואז בשאיבה ובהחזרה בעלך יהיה איתך.
    אני לא יודעת מה רמת הריחוק מבעלך ואם פתיר בזמן קצר, אבל אני מציעה שתחלמי על המתנה שיכולה לרפא הכל ולעשות אתכם הכי מאושרים בעולם! אחרי שהבייבי מגיע הכל נשכח
    אני רוצה לדבר איתך מחוץ לאתר וחשבתי על זה, השאלה היא איך כי אני רוצה לשמור על דסקרטיות בייחוד בשביל בעלי. אז מה עושות?
  • חבריקה,(לא אכפת לך ששיניתי לך את השם נכון??) בעקרון ביום חמישי הקרוב בע״ה אני אמורה לעשות בדיקת דם ואולטראסאונד בכדי לוודא שאכן היה לי ביוץ טבעי,ולהתחיל עם הזריקות ,עם הדקטטפיל,אם אני לא טועה בשם,ואח״כ אחרי שבוע בערך עשרה ימים אני אמורה לקבל ואז זריקות גונל,הבעיה העיקרית היא שהזריקות עשו אותי מאד הורמונלית עם מצבי רוח מאד קיצוניים,ועכשיו עם הגבס אני גם מאד עצבנית כי אני דיי תלותית וכל היום דבוקה לספה במשך השבוע ,אז חשבתי לעצמי שהזריקות יעשו אותי יותר קיצונית במצבי הרוח וזה יגרום לעוד ריחוק למרות שבזמן הזריקות בטיפול האחרון זה מאד קירב בינינו כי היה שותף מלא ,ומאד היה רגיש למצב ... לגבי יצירת הקשר אני מבינה ללבטים שלך ,אפשר להחליף כתובות מייל ...
  • ממש לא אכפת לי ששינית לי את השם להפך :)
    אני מציעה שתזרמי עם זה ותראי מה יהיה עם הבעל בימים הקרובים. מה שכן את חייבת גם לעשות מאמץ ולשפר את המצב ביניכם.
    ודרך אגב חודש וחצי בגבס זה לא סוף העולם (יש כאלה שצריכים 3 חודשים!!) והטיפול זאת אחלה דרך להעביר את הזמן (אולי אחלה זאת לא ההגדרה המתאימה).
    אני נהפכתי להיות מכשפה בימי הזריקות, בייחוד עם הדקפפטיל, אבל עשיתי תאום ציפיות עם הבעל שאין לי שליטה על המצב רוח והסבלנות. לעיתים קיבל בהבנה ולעיתים נתן לי בראש.
    אם בעלך היה שותף מלא בעבר הוא יהיה גם בעתיד, את צריכה לחזק אותו ולהראות לו שאת חיובית וזה יכול מאוד להיות שהטיפול הבא יהיה האחרון!!!
    מאמי שלי הכל עניין של זמן ובסוף הכל עובר ומסתדר. חייבים פרופורציות יש מקרים יותר קשים והעיקר שאנחנו בריאים 555.

אני מבינה שאת מקבלת באופן טבעי ולא פוליציסטית. אפשר לשאול למה התחלתם טיפולים?
  • אין שום סיבה רפואית שאפשר להצביע עליה כבעיה שהיא הסיבה אני לא נקלטת,אני מאד פוריה,המחזור מדויק יותר משעון שוויצרי ואני מבייצת בממוצע של כעשרה ימים לערך אחרי הווסת ,הזרע של בעלי חלש אבל ברמה תקינה לפי מיטב הבנתנו ,מאד יכול להיות וזה מה שאני חושבת זזה הרבה בגלל לחץ ...אני מאד מקווה שהדיקור יעזור ...
  • זה מאוד מעודד ואם כך אז זה ממש עניין של זמן.
    מצאת מדקר טוב?
    הלוואי והיינו יודעות שיטה איך להשתחרר מכל הלחץ. אני מעריכה שגם אצלי זאת בעיה רצינית, למרות שאני הולכת לדיקור אבל לא מרגישה שונה. המדקר שלי מאוד מומלץ כך שאני סומכת עליו, אבל אולי עלי זה לא כ"כ משפיע. אני שונאת מחטים ומחכה כבר שהטיפול יסתיים ואוכל ללכת הבייתה ואז כשיוצאת משם אני שוב מתעצבנת
  • את האמת שאבא שלי מטפל אצל המדקר הזה לבעיות גב ומיגרנה ולפי מה שבדקתי באינטרנט הוא גם מתמחה לבעיות פריון ואחרי תחקיר קצר בטלפון הוא נתן לי להבין שהוא יטפל בי יותר לצורך רגיעת הגוף כי אין לי בעיה מסויימת .. יש לי טיפול יום שני ,אז אספר לך איך היה לי את האמת שאני מצפה לאיזשהי הרגשה אחרת נינוחה רגועה יותר,מתי המדקר שלך המליץ לך להגיע לדיקור,ביחס לטיפולים?
  • אני בדר"כ באה פעם בשבוע. בזריקות על מנת להכין את עצמי יפה לשאיבה ולאזן הורמונים, לפני שאיבה, אחרי שאיבה וביום של ההחזרה. וגם שבוע אחרי ההחזרה.
    זה מה שהיה בטיפול הקודם. עכשיו אני לא הולכת בגלל ההפסקה. אני מעריכה שאקבל בשישי וביום ראשון אתחיל זריקות ואקבע דיקור.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה