דחוףףףףףףףףףף - ושוב עדכון בהמשך כתגובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשוק

33 תגובות
עמוד 1
  • לפני שאת מאבחנת את עצמך תתקשרי למוקד אחיות. האחיות שם ממש יודעות הרבה ובמקרה שהן לא יודעות הן מעבירות לרופא או שולחות למיון.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • תתקשרי למוקד רפואה שלימה
  • יצאנו לביקור רופא

שאלה אדמת אדמדמת זה מגרד?

• חזרתי
    אין לי מושג איפה הרופאה הזאת קיבלה רשיון היא לא מבינה מהחיים שלה

בכל אופן היא טוענת שזאת אדמת כי כל הסימנים התופעות הכל מראה את האבחנה המדוייקת לאדמת
    הסברתי לה שבתחילת ההריונות שלי בדקו לי מערכת חיסונית לאדמת וזה הראה שאני מחוסנת והיא פשוט לא הבינה מה אני מתכוונת

בקיצור מחר בבוקר קבעתי תור לרופאת ילדים בקופה כי אין רופא משפחה והיא הפנתה אותי גם לבדיקת דם שמזהה אם אכן המחלה פעילה כעת או לא

אני באמת באמת באמת באמתתתתתתתתת לא מבינה מאיפה בא עלינו הנאחס הזה

• איך את מרגישה?? יכול להיות שזאת אדמת בדרכ בלוטות הלימפה מוגדלות ויש פריחה
    ]
    ]
  • תרגישי טוב

• נשמע שחטפת איזו אלרגיה, לא מחייב שזו אדמת
  • תרגישי טוב
  • אויייייייייייייי מאמי מקווה שתרגישי טוב במהרה
  • איך את מרגישה ?
  • שיעבור מהר
    תרגישי טוב
  • בנות זאת לא אלרגיה
    זה התחיל ביומיים חום
    כל בלוטות הלימפה בצוואר נפוחות ומאוד כואבות אי אפשר לפספס - והכי בולטות זה אלה מאחורי האזניים שזה בדיוק הבלוטות שמעידות על אדמת.
    וברגע שהחום ירד תוך 24 שעות יצאה הפריחה
    זאת בדיוק אבל בדיוק הקליניקה של אדמת

הייתי עכשיו אצל הרופאה - היא די בשוק מכל העניין אבל גם היא ממש בטוחה שזאת אדמת.

עשיתי מלאאאאאאאאאאא בדיקות דם וכל מה שנשאר זה לחכות לתוצאות.

כרגע הורו לי להמנע כמה שאפשר מלצאת החוצה - מתברר שלמבוגרים זה די מסוכן ועלול להתפתח לדלקת ריאות או קרום המוח חס ושלום לא עלינו השם ישמרני.

• רפואה שלמה מאמי!!!!
  • מאיפה נפלה עלייך אדמת פתאום???

תגידי - מה??? את הולכת ברחוב ודברים פשוט נוחתים עלייך?

• ענבר אין לי מושג
    והאמת אני ממש בדכדוך מזה
    נאחס שנדבק עלי שזה לא יאמן

• תרגישי טוב
  • תראי זה יכול להיות גם מחלת הנשיקה
  • היה לי ממי את 2 הסוגים של מחלת הנשיקה גם CMV וגם EBV ושניהם באו במלוא הדרם

• הבעיה עם CMV שניתן להיות חולים בה מס' פעמים . עצלי פעם שניה לפני שנה היה חמור שכלל אשפוז ...
    מה עוד שבמחלת הנשיקה חום אצלי בפעם שניה היה מעל 4 חודשים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • טוב אולי
    תכלס בדקו לי עכשיו בדיקות דם להכלללללללל
    נחיה ונראה

הקליניקה מתאימה בול לאדמת

• דווקא באדמת חולים פעם אחד בחיים . בגלל שהיתי חולה בגיל 5 אז כבר חיסונים בארץ לא קיבלתי .
  • בחיים לא היתה לי אדמת

• אבל בארץ עושים לבנות חיסונים לזה לא ? וגם בודקים בהריון כאם חולים בזמן ההריון זה לא הכי טוב למיטב זיכרוני . גם אם עשו חעסון אפשר להיות חולים אבל אז מחלה צריכה להיות קלה יותר .
  • האמת אין לי מושג איך זה יכול להיות
    נחכה לתשובות מעבדה נהיה חכמים יותר
    בינתיים אני פורחת לי כמו כלנית

• דווקא ממה שזכור לי וודעות פריחה חיצונית זה סימן טוב שמחלה קלה יחסית .
    במקרה שלי פריחה לא היתה כלל אבל כל הפריחה היתה בפנים הגוף וזה הסתבך לדלקת ראות די קשה .. איך אני זוכרת ? כלמזלי חוץ מדבר הזה לא היתי חולה בילדותי בכלל . היו שנים שאפילו וירוס קליל לא היה לי היתי מתוסכלת שאני אף פעם לא חולה בבית בנגוד לחברים שלי

• תרגישי טוב כלנית
  • החלמה מהירה
  • החלמה מהירה מאמי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• איזה סרט!! החלמה מהירה!!

• ברגע שהפריחה יוצאת המחלה לא מדבקת. אבל אני ישבתי וחשבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שלא היתה לי אינטראקציה עם אשה הרה בשבועיים האחרונים אז נרגעתי

• תרגישי טוב
  • למה? את בפורום תמיכה הרבה לא? תבררי שלא הדבקת אותן
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה