היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום א' בדיקת דם עוד חמישה ימים.......... אני כ"כ רוצה להיות אופטימית......והייתי מאד מאד אופטימית בהתחלה, עכשיו התחילו החששות להתגנב ללבי................ מקווה שיצליח אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן
התחרפנתי כבר... תמיד הימים האחרונים לא זזים
19 תגובות
עמוד 1
הלווווווווווווואייי מחזיקה לך אצבעותתתתתתתתת
בדיוק חשבתי לי היום עליך ומתי את עושה בדיקה... תחזיקי מעמד, הזמן יעבור צ'יק צ'אק, אני מתארת לעצמי שאפשר להשתגע מזה.. אופטימיות י
שיהיה בהצלחה!!!! מחזיקה לך מיליוני
איחולי הצלחה גם ממני
בהצלחה
עוד 4 ימים.................
בהצלחהמחזיקה לך את כל האצבעות וגם ברגליים
בהצלחחחהההה!!!!!! מחזיקה לך מליון אצבעות!!!!! רק עוד 5 ימים לבטא מהמממממת
אתן לא מבינות מה עובר עליי......לא הלכתי לעבודה היום, הייתי בבית, ישנתי צהריים, הרגשתי חסרת אנרגיות ברמות וזה כל כך מעודד אותי העייפות הזו....
ברור!!!שתמשיכי להיות כך כל הדרך טוב נו רק בשליש הראשון
חחחחררררררררר.............. פפפפפששששששששש.............. (נחירות למי שלא הבינה..) לילה טוב
מתפללת בשבילך יקרתי "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
תודה יפתי, אני כבר לא יודעת מה לחשוב..... אני מרגישה על הפנים, חולשה וכאילו חום, כאבי ציצים כל הזמן, מצד שני- כבר קרה שהיו כל הסימנים ולא היה הריון... אני די אופטימית בגדול, אבל החששות מתחילים לתפוס מקום. מנגנון הגנה שכזה
מכירה את המנגנון.... "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"