איך להלביש? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לצאת לטיול עם אמילי עוד שעתיים בערך, והיום דיי נעים בחוץ.

אז מה אתן אומרות- 2 שכבות ארוכות, או שכבה אחת ארוכה ופוטר? (כמובן שמיכה עבה בהישג יד)
9 תגובות
עמוד 1
  • נעים זה נכון אבל יש קצת רוח.... אני שלחתי את תמר עם שניי בגדי גוף ומכנס פוטר , ואמילי כזו פיצית....

בהרגשה שלי שתיי שכבות.... אבל תראי באמת לפי המצב בחוץ באותו הרגע...

• אני שמתי לאוריה לגן גופיית חורף ארוכה ופוטר
    ולליאם בגד גוף ארוך ופוטר.

• 2 שכבות של ביגוד ומקסימום שמיכה אחת שתסירי אח"כ כי בצל עדיין קר....תהנו

• נראה לי לא הבנתי אתכן..

בכל מקרה זה 2 שכבות, רק על איזה 2 שכבות אתן מדברות?
    שתיים ארוכות או אחת ופוטר?
  • לא חשוב כל עוד זה שכבות נעימות וחמות. אני שמה אחת מתחת רגילה בד כמו טריקו ומעל עבה וחם....

• בגד גוף ארוך בידיים
    ופוטר טרנינג מעל

גרביים חמות
    ושמיכה

• בגד ארוך, מכנס ארוך
    פוטר דק מעל
    ושמיכה

ככה אנחנו לבושים

• אני הייתי מלבישה בגד גוף דק ופוטר מעל ומכסה בשמיכת פליז...
  • יש נוסחה ישנה של הסבתות שממש עובדת בשבילי.

תראי איך את לבושה ותוסיפי לאמילי עוד שכבה אחת מעל.
    נגיד, את יוצאת עם ארוך ודק, אז שימי לה בגד גוף ופוטר דק מעל, או בגד גוף ושמיכה חמה.

ועוד דבר. כשקר להם, אפשר לדעת את זה רק אם נוגעים להם בגוף, לא בידיים/רגליים/אף וכו'. וויסוט החום עוד לא ממש הסתדר ויכול להיות מצב, שהרגליים קרות מאוד, אבל הגוף בטמפ' נכונה. אז לא צריך לחמם עם שכבה נוספת, רק לשים גרביים חמות יותר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה