היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה שלום כולם? אתמול הינו בטיפת חלב ... עשינו חיסון של גיל שנה....מקווה שהכול יעבור בשלום יש לי סיוט משחר על החיסון הזה
20 תגובות
עמוד 1
בוקר מקסים מקווה שלא יהיו תופעות וחוץ מזה בקשר למשקל שטויות אני לא מתייחסת יותם גם רזון. ומאחלת לך שתבוא אחות חדשה טובה יותר
סיגלית כמה הוא שקל לך בגיל שנה
הי. בוקר טוב. חיסון גיל שנה הוא כמעט תמיד עם תופעות. מקווה שיהיו קלילות ויחלפו מהר
גם לי מאטנ מוגזם גיל 2 את שחר העברנו ב 11 חודש כי הוא כבר שקל 10 קילו ולא היה לו מקום
אי אפשר להעביר אותו מושב עדיין - צריך לחכות ל9 קילו.
יש לי שאלה אחרת... האם הוא אומר מילים? אני זוכרת במעומעם מיונתן שבגיל שנה צריך להגיד 3 מילים ולפעמים נראה לי שאיתמר אומר דברים (אמא/אבא/אור בעיקר כשאנחנו חופרים לו) אבל אני לא יכולה להגיד שהוא אומר 3 מילים. שאלו אותך משהו על זה בטיפת חלב? דור אומר משהו?
יעל, אמא של 2 אפרוחים
מאמי רז שלי גם בת שנה והיא שוקלת 7.200! שבוע הבא החיסון אני משקשקת מפחדד
אני לא דואגת אני בטוחה שהוא יעלה במשקל הוא כל יום עושה משהו חדש
איפי, הוא מצביע על משהו ואומר? כי איתמר מדי פעם אומר, לא נראה שהוא מקשר את זה עם חפץ.
אני יכולה להשבע שהוא מנסה להגיד יונתן כשהוא רואה אותו ובלילה שהוא בוכה זה נשמע כמו אמא.
כשאנחנו שרים לו "ידיים למעלה על הראש" לפעמים תוך כדי הרמת הידיים זה נשמע כאילו הוא אומר "ידיים", אבל אני לא בטוחה שהוא באמת מתכוון לזה.
בני בגיל שנה שקל לא הרבה יותר , 9 קילו ולא דיבר למיטב זכרוני והיתי די לחוצה ... אבל יום לפעמים אנו מתפללים שיעשה איזה הפסקה בדיבורים ... כלפעמים הוא חופר ... http://www.holdthatpic.com/
הם מוצאים הרבה הברות אז תמיד נשמע לנו שהוא אומר משהו לא תמיד הם מתכונוים
לאט לאט הם יעשו הכול.. מכל ילד זה מלחיץ השנים הראשונת עד שמבינים אותם והם עושים דברים אנחנו חוששים
איתמר הוא מצפן אנושי. מצביע לאן שצריך ללכת (לדעתו) כשהוא על הידיים ורק תנסי לא ללכת לאן שהוא רוצה תקבלי צעקות.
שיעבור בקלות ..
איך הוא כבר בן שנה עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
איפי, איתמר מת שיונתן יבוא צועק לו רודף אחריו, איך שיונתן מגיב ומתחיל לכווצ'ץ' אותו איתמר מתעצבן
שהחיסון יעבור בקלות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
יעלי זה מצחיק שרואים שלפעמים דור לא רוצה ששחר יחבק אותו איך הוא מנסה לברוח
רז בכסא בטיחות מגיל 10 חודשים הסלקל היה לה קטן ואמרו לי שזה בסדר להעביר אותה לפני גיל שנה אם לא נוח לה.. והיא בת שנה והיא רחוקה שנות אור ממשקל 9 קילו