אתם מדהימות - בהצלחה לכולם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחקתי את ההודעה הקודמת כי צריך להמשיך הלאה.. בעזרת ה' יהיו בשורות טובות מכולנו.. בהצלחה רבה לכל הממתינות לבטא....
    "תן חיוך הכככככככככככככככל לטובה"
7 תגובות
עמוד 1
  • מאמי הזריקות בכלל לא נוראיות כמו שחושבים...
    גם אני בהתחלה פחדתי רצח ואמרתי שאין סיכוי שאני יעשה את זה לבד ובהתחלה באמת לא הזרקתי לעצמי אבל אז אמרתי שאני חייבת להתגבר על זה ובאמת הצלחתי להזריק לעצמי!!
    זה באמת באמת לא נורא!!!
    גם אני לקחתי איקקלומין פעמיים וזה לא השפיע עליי בכלל!! חיכיתי כבר לעבור לזריקות כי ידעתי שזה בטוח ישפיע עליי...
    לגבי השאלה שלך,
    אי אפשר לדעת איזה זריקות יתנו לך, זה מאוד שונה מאחת לאחת
    ובשביל זה צריך לעשות בדיקות ולהתאים לך את הסוג שיהיה הכי טוב בשבילך.
    לי זה עושה קצת תופעות לוואי- התנפחתי ויש לי בטן של חודש רביעי מינימום,
    החזה שלי נהיה עוד יותר גדול ממה שהוא היה כבר
  • מה את מתכוונת שהתנפחת? כל הגוף? בפועל עלית במשקל?
  • לא יודעת אם עליתי כי לא נשקלתי
  • הבנתי.. תודה לך על התשובות המהירות. מאחלת לך שהקב"ה ישלח לך במהרה ובקלות ..
  • אמןןןןןןן לכולנו
  • תראי אני עשיתי סיבוב שני שהיה יותר מורכב מהראשון (ב"ה אני בשבוע 31 עכשיו, הריון שני)
    בראשון לא הזרקתי, בשני כן והוא היה יותר ארוך...
    כשמתחילים, אי אפשר לדעת מה יהיה וכמה זמן זה יקח. הדבר היחיד שברור הוא שאת רוצה אח/אחות לילד שבבית. זו המטרה והדרך לא חשובה כ"כ.
    בסופו של דבר זה יצליח בהצלחה היום
  • כל הכבוד.... ככה מדברים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה