הצצה לעוגה שהכנתי לברית של האחיין שלי :) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
העוגה הראשונה בלי שוםםםםםם עזרה (חוץ מעזרה נפשית של גיסתי שתמכה בי ברגעים שבהם רציתי להעיף את העוגה המחלון), בלי המדריכות של הקורס :) אני מעלה בינתיים רק כאן ומחר אעלה בפייס (אחרי האירוע).
ועכשיו אשמח שתחזיקו לי אצבעות שהעוגה תגיע בריאה ושלמה לברית היום... בכל זאת נסיעה מהוד השרון לשדרות מבט על הדובי שמחזיק חמסה: מבט על התינוק בעריסה:
23 תגובות
עמוד 1
וווואייייי מדהים פשוט
איזה מלכהההההההההההההההההההה את מלכהההההההההההההה
יש לך את זה בענק בובה!
וואו מדהים בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
פצצצה פשוט מהמם אין מילים!
ווווואי איזה כישרון כל הכבוד לך
וווווווואואווווו אין עליך את מוכשרת בטירוף!!!!! דרך אגב חמתי בסוף קנתה לרז פילון כזה מבצק סוכר ששמנו אותו על העוגה של הימולדתתת והיה רשום "רז בת שנה" הבצק סוכר הזה פשוט המצאה גאונית ומדליקהההההההההההההה, כל הכבוד על הסבלנות להתעסק עם העוגה והבצק סוכר- ישר כוח!! את אלופה מאמי!!!
וואו בובה,
את פשוט ענקית!!!
עוגה מדהימה - אין מילים
תודה, אהובותיי
מהמם
אין לי מילים, העוגה פשוט מושלמת ויפה! ליהי
ואוווו אחותי שיחקת אותה עוה מעלפת
מדהים!!!!!!!
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
כל הכבוד ממש יפה....
כישרון עילאי פשוט- עוגה מדהימה ביופיה ואני בטוחה גם שבטעמה!!! וגם לי בא לבקר את האחיינים שלי בשדרות......
לא זה לא אמיתייייי
יוווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פשוט עוגה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל הכבוד לך, יש לך כישרון אמיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שיואוווווווווו אחותי יש לך את זה
ליגה
וואו זאת יצאה הכי טוב.. מהממת!!! מחכה לראות תמונות יותר גדולות בפייס