בוקר!..מתלבטת מה יותר חשוב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות..מה יותר חשוב לדעתכן?
    חדר לידה או מנוחה אחרי הלידה?
    בבית חולים הר הצופים חדר הלידה הוא חלום..מיילדות מקסימות רוגע ושלווה אבל החדרים אחרי הלידה ביומיים שהייה בבית חולים הם מזה צפופים..ספק אם יש כיסא ליד המיטה של היולדת.. לעומת זאת בשערי צדק חדר לידה הוא כמו בית חרושת..מליון אנשים מיילדות לחוצות רעשים וצעקות..אבל החדרים אחר כך במנוחה הם לוקסוס..מרווחים עם ספה ליד והכל...
    אני מזה מתלבטת...איפה ללדת?!?!
21 תגובות
עמוד 1
  • שניהם חשובים.
    המאמץ והלחץ הם בחדר הלידה וכדאי שהצוות יהיה רגוע ויעזור ויתמוך עד כמה שאפשר.
    מצד שני גם המנוחה שאחרי הלידה ולפני שאת חוזרת הביתה מאוד חשובה. גם אם החדר צפוף זה לא כזה נורא. כשבאים אורחים תלכי איתם לקפיטריה או משהו. לא צריך להצטופף בחדר.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• נראה לי שיותר חשוב במנוחה אחרי הלידה שיהיה נוח...
    כי בלידה את באה ואת לא שמה לב מה מסביבך וזה חולף..
    אבל עדיף לך להעביר 3 ימים בנוח עם הבעל והתינוק שהיו איתך בכייףף

בה צלחה!! נראה לי שגם אני אלד בשערי צדק
    שמעתי שאחלה שמה..

• לדעתי החדר מנוחה
    כי שם את כמה ימים ועוד באים לבקר אותך

ובחדר לידה, את לא תיהיי עסוקה ביופי של החדר אלא בלחיצות או בצבירת כוחות או בהתרגשויות....

• לדעתי מנוחה יותר חשובה אחרי הלידה
    גם חדר הלידה חשוב אבל מנוחה פייייי כמה וכמה יותר
    זו דעתי בכל אופן
  • אני דווקא חושבת שחדר לידה יותר חשוב כי כמו שליאת אמרה עם האורחים תמיד תוכלי לשבת בחוץ איפה שהוא.
  • אני הייתי בשערי צדק, אמנם לא בחדר לידה עצמו כי ילדתי בקיסרי, אבל כן בחדר טרום לידה ובהתאוששות והאשפוז
    הייתי מרוצה מכל רגע ורגע

• אני ילדתי בשערי צדק וכמו שאמרת בחדר לידה זה בית משוגעים לא היה להם חדר לידה לתת לי
    נתנו לי להמתין בחדר המתנה מפתיחה של 3.5 עד פתיחה של 10 מבלי לבדוק אותי ובמקרה האחות עברה שם בעלי משך אותה בכוח בדקה את הפתיחה וראתה שזה 10 היא נלחצה ופתאום כן היה לה חדר לידה לתת לי כי אחרי שנייה היא הכניסה אותי

אני הייתי ביולדות ג' שזה באמת נדיר היו חדרים נוחים ויפים אבל הבנתי שיולדות א וב זה לא ככה אז צריך לבדוק

לא משנה איפה תלדי העיקר שיהיה בקלות בידיים מלאות

• יסמין את האמת שראיתי רק את יולדות א' וב' ושם היה מקסים!
    רובכן אומרות שמנוחה יותר חשובה..הלוואי שהיה בית חולים בירושלים שמאגד את שניהם!
  • אני הייתי בא' או ב' (לא זוכרת חחחחחחחחחח) והיה לי נהדר, חדר מרווח, היה לי אחלה

• מה שתיארת על שערי צדק ממש לא נכון. אצלי היה חלומי.. קיבלו אותה ב 10 דקות, הכל היה רגוע ומתוקתק, מיילדת מקסימה, הביאו לי אפילו דולה של בית החולים....והחדר לא היה משהו...

הכל תלוי על איזה משמרת את נופלת...

אבל אם צריך לבחור... חדר לידה זה הכי חשוב לדעתי... אח"כ זה בקטנה את רק צריכה מיטה לנוח.

• כניראה שפעם הבאה אני אלד בעז"ה בהר הצופים

• ולמה לא ביקור חולים???...
  • הי
    תבואי להדסה עין כרם שם הכל מקסים והמילדות חבל לך על הזמן.....
    תבקשי יולדות ב שם הרבה יותר נעים
    בהצלחה
  • תלתלים ביקור חולים?! שם אין לא זה ולא זה...אפילו מיילד אמר לי שם שזה פשוט לבוא ללדת וללכת......
    ותות בננה, שמעתי רק דברים רעים על עין כרם שאפילו פחדתי לבדוק....
    בקיצור..יצאתי מבולבלת יותר.. אני לא יודעת למה אני פשוט מוטרדת מאוד מהשהייה שם בכלל..
  • לא יודעת מה יותר חשוב
    אבל- אני ילדתי לפני חודש בשערי צדק. חדרי הלידה אכן כמו בית חרושת והקצב שם היסטרי, ולא הכניסו אותי עד פתיחה 5.5 וגם זה היה ג'סטה, ולמרות זאת הצוות היה מדהים והיתה לי לידה חלומית.
    אח"כ הייתי ביולדות ב- והיה צפוף ברמות! מסדרון מפוצץ- מלא נשים במסדרון. בכל חדר 3 מיטות, בחלק אין כיסא בכלל. אין מקום לזוז.
    לא אהבתי בכלל ורק חיכיתי לעוף משם.

מיכל

• דווקא ביקור חולים שידרגו ושיפצו את כל מחלקת נשים יולדות שלהם...מאד יפה ומושקע שם עכשיו,שווה לך ללכת לראות.....
  • לדעתי יותר חשוב ההתאוששות אחרי הלידה

• לדעתי דרוג החשיבות הוא:

1. צוות רפואי מקצועי, מיילדות סבלניות ונחמדות(!!) ומרדימים טובים (למרות שלא השתמשתי בהם)
    2. חדרים במחלקה
    3. נוחות חדר לידה

בחדרים במחלקה את מאופסת ושמה לב לפרטים, מה שלא תמיד קורה בחדר לידה, שלפעמים גם כשהכל מטופח ומפואר, לך לא אכפת מכלום כי כואב לך, ולפעמים להיפך- לא הכי גדול ומפואר אבל הצוות מדהים ואת מרוצה מאוד.

אני לא יודעת מה שמעת, אני ילדתי בביקור חולים- זה פשוט היה הכי קרוב אז הועברתי לשם, וסופר נהניתי! היה תענוג: הייתי היולדת היחידה, לרשותי עמדו לבחירה 10 חדרי לידה ריקים, 2 מיילדות, צוות רפואי שלם זמין, וגם במחלקה היה חביב. האוכל טוב- בחדר אוכל מפואר ולא במגשיות של מטוס..

בגדול אני חושבת שאין בית חולים אידאלי אלא מצב אידאלי בבית חולים- ברור שכשיש עומס, לא נחמד באף מקום והכל "תעשייתי" ואת לא מקבלת תשומת לב מללאה, וכשריק יחסית, לא משנה באיזה מקום, יש לכולם הרבה יותר סבלנות והרבה יותר נחמד.
    ואת זה אי אפשר לצפות מראש.
    צריך רק להתפלל שתיפלי על שעה לא עמוסה.

בהצלחה!!
  • עוד נקודה חשובה לדעתי:

אם 2 המקומות שווים בעינייך לפי השיקולים, אני הייתי בוחרת בזה שהכי נגיש לבעלי. בכל זאת הוא צריך לבוא וללכת הרבה פעמים. הוא מבולבל בימים האלה וגם הנוחות שלו חשובה.

חוץ מהעובדה שאם שכחת או את צריכה משהו, או סתם בא לך שיבוא לבקר אותך, לוקח לו פחות זמן להיות אצלך
  • תודה בנות..
    דיברתי עכשיו עם המורה בקורס הכנה ללידה והיא אמרה שמה שהכי חשוב זה חדר לידה כי כשיש לחץ זה יכול לתקוע לידה וזה לא כדאי והחדר מנוחה זה כולה יומיים וגם ככה אני לא ינוח בבית חולים מי יודע מה..
    אז נראלי שאני אלך על זה באמת ואלד בהר הצופים..אני באמת מקווה שלא יהיה צפוף לא יודעת למה זה כ"כ מטריד אותי..
    אבל תודה על העצות המקסימות!
  • אני יכולה לומר לך שאני ילדתי בשערי צדק

ונהנתי גם מחדר הלידה וגם מהמחלקה והייתי ביולדות א'
    הצוות שם מקסים חם ונותן הרגשה ממש מקסימה.

לי היתה חוויה ממש טובה שם .

לדעתי יש ימים לחוצים וימים לחוצים פחות השאלה על איזה יום את נופלת

אני אישית מאוד ממליצה על שערי צדק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה