בוקר טוב ליפות - קצת עידוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • )שלום לכל היפות והאמיצות שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

22 תגובות
עמוד 1
  • וואו בדיוק בזמן ! יישר כח על היוזמה והאכפתיות...
  • וואו איזה סיפור מרגש!!! ריגשת אותי...
    כיף לשמוע שקורים ניסים, זה נותן תקווה שבעתיד הדברים יכולים להשתנות...
    תודה ששיתפת אותנו, זה מעודד מאוד
  • אני קוראת ובוכה
    אני לא מאמינה.....
    כ"כ ריגשת אותי....
    עשיתי טיפול כ"כ אינטנסיבי עכשיו, החזרתי 3 עוברים, ואני חייבת לומר לך שאם זה לא יצליח גם הפעם- אני אהיה על הקרשים.....
    ובתוך תוכי אני יודעת שגם לנו זה יכול להצליח טבעי אבל פשוט אחרי כ"כ הרבה נסיונות שווא חבל על הזמן, הגיל מתקתק....
    מזל טוב יפתי,
    שמחה בשבילך!!
  • איזו מקסימה את
  • מורן,גם אותי הבאת עד לדמעות,שמחה ומאושרת בשבילך,את ממש הבאת לנו תקווה נוספת שהכל מתגמד בקבלת התוצאה ,זה הכי משתלם בעולם ,אין לי ספק שאחרי הריון ראשון השני השלישי והרביעי יגיעו טבעי בע״ה,שולחת לך איחולי הריון תקין עם לידה קלה ,ואושר בלי סוף
  • מרגשת עד דמעות
  • תודה ששיתפת אותנו בסיפור המרגש שלך!!
    קודם כל אני רוצה לאחל לך המשך הריון קל ותקין...
    דבר שני להודות לך שמצאת את הזמן להכנס לפורום המדהים הזה ולשתף אותנו בסיפור המיוחד שלך... הרפואה היא לא מדע מדויק וחייבים להאמין שגם לנו יקרו ניסים...
  • גם אני זכיתי לעדכון!! איזה כיף לשמוע ממך במיוחד את העדכון הנפלללללא
  • ואוו איזה נשמה טובה את, מעבירה את הסיפור שלך כדי לעודד אחרים. כייף לדעת שיש אנשים שחושבים על אחרים ולא רק על עצמם. מאחלת לך המון בריאות נחת מהילדים , ושכל חייך יהיו מלאים בשמחה:-). סיפור שנותן תקווה ומפתח אופטימיות.

• קודם כל מזל טובבבבבבב
  • היי אני זוכרת אותך !!!
    ואני ממש שמחה לשמוע ...
    הלוואי ונזכה כולנו לזרע בר קיימא בקלות וללא ייסורים .
    שיהיה לך המון המון מזל טוב שתרווי המון נחת
  • כל הכבוד ויישר כוח על העידוד...
  • אין על מה בנות שלכן באהבה, מורן......

• אוף איתך שני... עוד פעם אני בוכה
    ואת צודקת, הפורום מתרוקן ומתמלא מחדש מדי תקופה,
    גם אני הייתי כאן לפני איזה 4-5 שנים (יותר במנסים, או שאז זה היה מאוחד- לא זוכרת) ועברתי כבר לידה אחת מאז....
    הכי חשוב זה לא להתיאש,
    להמשיך ולהמשיך,
    "יום אחד זה יקרה,
    בלי שנרגיש משהו ישתנה,
    משהו יגע בנו,
    משהו ירגע בנו,
    וזה יבוא,
    כמו קו חרוט על כף יד זה יבוא,
    בטוח בעצמו,
    כאילו היה שם תמיד וחיכה שנבחין בו...."

השיר הזה תמיד הורס אותי כל פעם מחדש,
    אין מצב שאני חושבת על השיר הזה ולא בוכה...
  • מתוקה שליייייייייי ויקרה שליייייייייייי
    כמו שכתבתי אני מתרגשת לשמוע ולדבר איתך על הנושאים הנל בכל פעם מחדש!!
    וכן בנות, גם אני יכולה לספר על נס...
    חלקכן כבר יודעות שאת ההריון הראשון השגתי אחרי המווון טיפולים וההריון השני היה ב"טעות"...

• פשושה אהובתי - שכחתי לציין אותך יקירתי - סליחה שלכן באהבה, מורן......

• לשמחתנו הרבה שמות חדשים ולצעריינו יש עוד כמה מהתקופה שבה את היית .
    אבל בסוף כולנו נעלם מפה כמובן שנבוא לבקר אבל אני מאחלת לכולנו לעבור לפורום השכן . בהצלחה לכול מי שזקוקה
  • ואו...רגשת אותי ..ובזמןןןןןןן .......תודה.....מאחלת לך הריון קל והכי חשוב בריא
  • ואו! רק עכשיו שמתי לב לשרשור שכנראה פספסתי איכשהו, עשית לי צמרמורות! באמת!
    ייש לי דמעות בעיניים (כנראה שילוב של ההורמונים בגוף )..
    ונכון שרק אנחנו שחוות את זה על בשרנו יכולות להבין,
    אני כל הזמן חושבת לעצמי איזה כיף לנשים שפשוט נכנסות להריון..
    מה אנחנו צריכות לעבור, זה פשוט לא להאמין..
    תודה על השיתוף, שיהיה הריון קל מלא ותקין.אל תעלמי לנו
  • אין עליך שני כמה מרגש ומעודד!
    תודה מקרב לב
  • רעיה יפתי. התכוונתי לבנות מהזמן של ההפריה שלי. אם אני לא טועה אנחנו הכרנו בשלב שכבר לא ניסיתי. כשהייתי כאן לתמוך בבנות,בתקופה של פשושה וסמיילי (מה איתה אגב???)
    אפוש , עכשיו בדיעבד, אני חושבת שאין מה לקנא בבנות האלו שנכנסות בקלילות להריון. למרות כל מה שאנחנו עוברות ועברנו, זה איזשהו שיעור לחיים. פתאום את יודעת להעריך את הדברים שנראים לאחרים הכי מובן מאליו. זה גם כל כך מקרב בין בני הזוג, זו מטרה משותפת שאת הדרך אתם חייבים לעבור יחד.את הנפילות. את השמחות.

אלו גם ילדים מיוחדים-את תיראי! אני תמיד אומרת שלנסיך המהמם שלי הייתי מחכה גם 10 שנים ולא הייתי רוצה משהו אחר גם אם היו מוותרים לי על כל "ההרפתקאה" הזו של טיפולי פוריות! נשבעת לך !!! אלו ילדים מיוחדים. אני עד היום מסתכלת על אורי כשהוא יישן והדמעות פשוט זולגות מאהבה והתרגשות.

הכל מתגמד בסוף, אחרי שתזכי להחזיק את הנסיך או הנסיכה שלך, הכל יראה כחלום רחוק. והכל ייראה הכי נכון בעולם. גם הדרך שלפני.
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

• את כל-כך צודקת, זה מה שאני אומרת לעצמי כל הזמן, החוויה הזו היא עוד מכשול שמלמד ומחזק, גם באופן אישי, גם בזוגיות, וגם כשזה יקרה השמחה תהיה כפולה אצל כל המשפחה והחברים, והילד יזכה לכל-כך הרבה אהבה עוד לפני שהוא נולד..תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה