חדשה ויותר מדי חרדתית... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

חדשה כאן בפורום, היריון ראשון שבוע 10+5 ונוראאאאא היסטרי (שלי כמובן)....

ויש לי שאלה הכי מטומטמת בעולם,

למרות שאני ממש משתדלת רוב היום להיות רגועה ולחשוב חיובי, אני כל הזמן שומעת סיפורי זוועות על הפלות ח"ו ומקרים איומים, ובכלל, כל תזוזה שלי שלא במקומה מבהילה אותי עד עמקי נשמתי, הרי, ומצטערת שזה נשמע כל ככככככככך מפגר, אי אפשר להפסיק פתאום להיות בהיריון נכון? אם חלילה קורה משהו הגוף מאותת? חוסר הידיעה הזו עד לשקיפות העורפית פשוט גורם לי לאבד שפיות... שאני לא רואה מה יש שם ושאני לא רואה דופק...

איך מתגברים על ההיסטריה הזו וממשיכים לתפקד נורמלי ? (זה לא שאני במצב של חוסר תפקוד או בכי או משהו כזה) סתם המחשבות לא נותנות מנוחה...

אני היחידה שמתנהלת ככה? או שיש עוד כמוני ויודעות איך להעביר אתזה יותר בקלות?

תודות
11 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה ומזל טוב
  • אויייי מאמי... גם אני הייתי כהה... לאט לאט את תשתחררי מזה...

בע"ה כשהשקיפות תגיע ואז הסקירה הראשונה... לאט לאט...

חשוב מאוד לא לראות ולקרוא את המקרים המחרידים והמפחידיןם האלה ה' ישמור אותנו מהם וזהו... תנסי לא לחשוב על זה ולחשוב טוב תדברי עם הבוטן הקטן תשירי לו תגידי לו שאת אוהבת ורוצה לפגוש אותו כבר....

הכול יהיה בסדר בובה...
  • אני כמעט כמוך שבוע 10 + 4
    ואני מאוד מבינה אותך
    גם אני שומעת יותר מידי מיקרים סביבי על הפלות לפני חודש שלישי וגם אחריו וגם נתקפת לפעמים מחשבות שליליות אך ממהרת למגר אותם מראשי ואומרת לעצמי שהכל יהיה תקין
    זה משגע אני מבינה אותך במיוחד שכל פעם צץ לו סיפור חדש
    כשאת מתחילה לחשוב על מחשבה כזאת תמירי אותו במשהו טוב מיד תחשיבי שהעוברונציק החמוד זז בתוך הבטן עכשיו ובועט ועוד מעט את תרגישי אותו
    אני משתדלת להמיר את המחשבות ישר למשהו טוב אבל שוב אני מאוד מבינה אותך המחשבות חוזרות שוב ושוב

• תודה , מרגיעות לאומיות שכמותכן...

איך נותנים לגברים לנהל את העולם נשגב מבינתי... אנחנו העם הנבחר...

• זה טיבעי לגמרי החששות שלך
    את בהריון ורוצה לשמור על האוצר שלך טוב
    חשוב שבאמת לא תשמעי סיפורים לא ניעמים זה לא עוזר בכלום
    תשתדלי לנוח הרבה לא להתאמץ לאכול טוב לשתות טוב - ובעז"ה תסימי את ההריון בקלות בידיים מלאות

• יקירתי!!! קודם כל שיהיה בשעה טוב, והמשך היריון קל תקין עגלגל ומשעמם
    דבר שני.. ובלי להלחץ מזה יותר מידי... מניסיון אישי- חרדות ממש לא יעזרו לך-להיפך!!!!
    אז תגידי תודה לאבא שבשמיים על הזכות שניתנה לך להיכנס להריון ותהני ממנו כמה שאתה יכולה למרות שקשההה...
    ואם את ממש לחוצה תקבעי לך תור לפני השקיפות- בדיקת מעקב...

בהצלחה קוקי
    באהבה...

בולי בלבולי
  • ברוכה הבאה הריון קל ותקין

• ברוכה הבאה ומזל טוב!

וזהו מועדון ה"לקראת אמהות"
    הלחץ מפה רק מתחיל חחחחח

אבל תנסי להעסיק את עצמך
    להאמין שיהיה טוב ולחשוב מחשבות חיוביות

• רק שתדעי לך שאת לא היחידה - אני נמצאת כעת בשבוע ה-14 להיריוני ועדיין בחששות- אמנם לא כאלה שמשנים לי את סדר היום, אך בהחלט חששות שעולות בי מידי פעם בנוגע ל"תקינותו" של העובר- אילו דאגות של כל הורה שמסתבר כי מתחילות מרגע היווצרותו של יצירת המופת שלו.
    ועוד משהו -
    אחרי הלידה השנייה גילו אצלי חיידק שעשוי לסכן את הילד בזמן לידה. קיבלתי אנטיביוטיקה ונרות- שהם טיפול תרופתי "חזק" ודווקא באותו החודש של הטיפול נקלטתי להיריון - היו לי חששות שההיריון הזה לא יחזיק מעמד בגלל השפעת התרופות, או שחלילה ה פגע בעובר - אבל הכול התבדה עד כה והגבר הקטן הזה שמתהווה ברחמי עבר יפה מאוד את הבדיקות שנעשו עד כה.
    בהצלחה, רפואה שלמה ובשורות טובות!!

• תודה לכוללללכןןן!!

זה סופר עוזר,

היום מתחילה יוגה היריון כדי להקל על כאבי הגב שמתחילים בשבועות הראשונים ...

אמרו לי שהרחם עולה למעלה אז הגב מתחיל להימתח :)

• היי,

ברוכה הבאה!!

היריון קל ותקין!!!!

תנסי להתעלם מהסיפורים הלא נעימים, כי הם לא יועילו לך עכשיו....

כמו שנאמר כאן- חשבי חיובי ויהיה חיובי!!

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה