בוקר טוב!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רוצה לשתף קצת
    אז שלשום בערב חזרנו הביתה עם הבובות המטריפות שלי. זה מדהים כמה אפשר לאהוב כזה תינוק קטן.
    בינתיים אני מסתדרת איתם מצוין אבל זהכל הזמן לרוץ מאחת לשניה בלי הפסקה ושהם ישנות אז הבית גם צריך טיפוח.

לפני שבועיים ביום חמישי עברתי ניתוח של אבנים במרה. הוציאו לי את המרה.
    התחילו לי כאבים בסוכות בחג כאבי בטן מטורפים. אלכתי לרופא שהפנה אותי למיון וזה היה ערב שבת ולא היה א.ס אז הייתי צריכה לבוא ביום ראשון ואז ראו שיש אבנים. והרופא המטומטם אומר לי שלא צריך להוציא אותה ואפשר לחיות עם זה. אבל הכאבים לא הפסיקו ואלכתי לרופא באופן פרטי ותוך כמה ימים היה לי תור לניתוח וזהו עכשיו אני אחרי.
    איזה מזל היה לי שעוד הייתי אצל אמא שלי כי לא יכולתי להחזיק אותן כל הזמן הייתי מקווצת מכאבים.
    אבל העיקר שאני אחרי ואני בבית ויש לי שתי מטריפות חולה עליהן!!!

3 תגובות
עמוד 1

• העיקר שעכשיו את אחרי, והכל בסדר!!

החתימה שלך מ-ע-ל-פ-ת!!!!!!!!!!!!

• ווואי איזה אושר זה תאומות - תגדלי אותן בכיף בשמחה בנחת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה