בוקר מסריח.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום קיבלתי ביקורות ממש לא טובות על העבודה שאני עושה בלימודים..... פעם ראשונה השנה, אחרי ששנה שעברה קיבלתי רק שבחים והילולים..
    באמת הלך לי לא טוב, אבל תחילת שנה עכשיו וקשה גם לי וגם לילדים (לומדת חינוך), במיוחד כי אני שם רק פעם בשבוע וזאת הפעם השלישית בערך מתחילת השנה, וגם עם ההריון- חודש תשיעי זה לא פשוט.
    והדרישות עלו מאוד וכמה שהשתדלתי לעמוד בדרישות זה אפילו לא המינימום שרצו, וזה מבאס.
    במיוחד שחסר לי המון מידע משנה שעברה והשנה בונים על זה שיש לי את המידע הזה, רק ששנה הבאה לא העבירו לנו את המידע הנחוץ... וזה כל הקורס ככה.
    בקיצור היום ממש עמדו לי דמעות בעיניים בביקורת, הסתכלו רק על הדברים השליליים והייתי צריכה להראות להם שאין אצלי רק רע ואמרתי להם מה היה טוב לדעתי, ועדיין לא התייחסו כי מבחינתם זה לא מה שחשוב.
    אני יודעת שהביקורות האלה יעזרו לי אבל קשה לשפר הכל ככה תוך שניה,
    והכי מבאס היא שפשוט נתנו לי חשק לעזוב את הלימודים האלה

7 תגובות
עמוד 1

• שולחת לך מיליון חיבוקים מאמי
    בהחלט לא קל, מציעה לך לא לעזוב ולתת עוד צ'אנס
    בכל זאת, אמרת שזה היה בפעם הראשונה

• הי חמודה,
    ביקורת זה קשה, לא משנה באיזה תחום של החיים. אבל אם את אוהבת את המקצוע הזה, והיית טובה בו בשנה שעברה, אין סיבה שתפסיקי או שלא תאמיני בעצמך- כי את יכולה לחזור להיות מה שהיית קודם, ואפילו להתקדם. לדעתי, גם אלו שהעבירו ביקורת מאמינים בזה, ולכן הם היו קצת קשים איתך.
    אל תלחיצי את עצמך, לא נראה לי שמישהו מצפה ממך שהשיפור יהיה מיידי. תקחי מהשיחה איתם את הדברים שנראים לך נכונים, שאפילו את בעצמך שמת לב אליהם ורוצה לשפר, ותתחילי בהם. את תראי שההרגשה שלך תשתפר, אין לי ספק שתצליחי ומספיקה הצלחה אחת קטנה כדי שיחזור לך הביטחון...
    מיליון

יפעת.
  • וואיייי נשמה איך אני מבינה אותך..
    אבל אסור לך לוותר..יש ימים כאלה.. לאט לאט את תחזרי למוטב,קורה שיש נפילות אבל אל תפסיקי להאמין בעצמך!
    אני בטוחה שזה קטן עלייך ממה שזה נשמע..
    אל תתייחסי לאף אחד..תקשיבי ללב שלך ותמיד תשאפי ליותר אבל תסמכי גם על עצמך..
    ותתעודדי יהיה בסדר
  • תודה בנות אתן מקסימות

• היי ,

קודם כל- בשום אופן שלא תחשבי על לעזוב בגלל ביקורת...
    תנסי לקחת ממנה את הדברים החיוביים, לנסות להשתפר וללמוד ממנה..

אני בטוחה שאת תצליחי,
    בפרט אם את פרפקציוניסטית- כי בתור אחת שסובלת מאותו תסמין- אני יודעת שאין מצב לעזוב משהו באמצע, אלא אנחנו מרגישות שחובה לסיים אותו, והייתי אומרת לך לשחרר ולא לרצות לראות את ה 100, אלא שגם 80 זה בסדר, אבל אני יודעת עד כמה זה קשה, אולי אפילו בלתי אפשרי לאדם פרפקציוניסט...

אז אני אומרת שתנסי להפיק ממה שקרה את המיטב
    תנסי לראות היכן את יכולה להשתפר וכיצד ליישם את ההערות
    אני מאחלת לך הצלחה רבה
    ורוצה להגיד לך שזה אפשרי!! אני עשיתי את התואר השני בהיריון הראשון- של עומר ואיתי... היה לא פשוט- אבל עשיתי, ואפילו סיימתי בהצטיינות...

בהצלחה מתוקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה