התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השבוע הזה פשוט
11 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג....

• החלמה מהירה..
    שמנת זה מקסים המיטה של הבן הגדול שלי בצבע שמנת ...אבל שטיח אין מצב
  • ואלה אין לי רעיון , אבל מבינה אותך בקשר לוירוסים .. גם אצלינו הם חוגגים . כל אחד בוירוס משלו
  • מי צובע אין לי מושג ...
    בעלי פעם צבע לי ארון אצל אבא שלו במוסך (פחחות וצבע) יצא מהמם
    תנסי לברר אצל נגרים ...
    שטיח בצבע שמנת לא רעיון כ"כ טוב
  • כל צבע יתאים! הארון נייטרלי והמגרות יהיו נייטרליות אחרי שתצבעי אותן... השטיח והוילון יכולים להיות ההזדמנות להכניס צבע כיפי לחדר שישבור את העץ והשמנת.
    יש שטיחים לחדרי ילדים חמודים מאוד ואז את בוחרת צבע אחד מהשטיח ומתאימה וילון ואולי גם איזו תמונה חמודה על הקיר וזה עושה את החדר נורא ביתי וחמים.

לצבוע אפשר לקנות צבע שמתאים לחומר של הארון ופשוט לצבוע לבד...

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני לא מבינה

• יש לך רק בנים? ארבעה בנים? ואין לך מושג מה זה עכשיו?

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • חח... בדיוק כך יש לי 4 גברים ועכשיו אני לא יודעת
  • לדעתי עם צבע מתאים זה יצא אטום אחרי 2 אולי 3 שכבות. תתיעצו כשתקנו את הצבע...

מחזיקה לך אצבעות שזו בת ורודה ורודה ורודה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • החלמה מהירה לכולם ושכל הוירוסים יעופו!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• את יכולה לצבוע רק אצל נגר, יש לי אחד בראשל"צ אם את רוצה - תשאלי אותו

יש להם דברים מהממים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה