מה אתן אומרות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות- אני יודעת שאין סיכוי אבל אני עדין אשמח לשמוע מה אתן חושבות.
    התחתנתי לפני 4 חודשיים וזה הניסיון הרביעי, לפני החתונה שתיתי גלולות מסוג יסמין שהפסקתי אותם ביום החתונה, לפני הגלולות המחזור שלי היה סדיר 28 יום כעת הוא כל 35 יום, היום הוא היום ה35 יש לי כאבי מחזור, יש לי כאבים בחזה ויש לי בחילות. ולפני כרבע שעה התחיל לי דימום ממש קל. בת דודה שלי סיפרה לי שגם לה זה קרה אפילו במשך יום שלם ושזה הפסיק היא הבינה שעליה לעשות בדיקה והיא בהריון! אני מרגישה שאני לא בהריון ובכל זאת התקווה שולטת בי... האם כדאי לי לעשות בדיקה או לצאת מזה ופשוט להבין שקיבלתי מחזור...

keren
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב על החתונה!
    לשאלתך:
    זה בדיוק מה שקרה לי לפני שבועיים ואני לצערי קיבלתי מחזור. העצה שלי היא כזו - חכי עוד יום - יומיים (אני יודעת שזה קשה) , אם את רואה שאת מקבלת - אז יאללה להתחיל בספירה מחודשת. אם את מרגישה שהמחזור שלך הוא לא באמת מחזור והוא יותר כתמים והוא לא כמו שאת רגילה - תעשי בדיקה. חבל על כל הכסף והתסכול שאנחנו מוציאות על הבדיקות האלה.

(תקראי את ההודעה "תסכול" מלפני כמה ימים סיפרתי בדיוק על הסיפור הזה שם באחת ההתכתבויות בשרשור)

אני הפסקתי לקחת גלולות לפני שלושה חודשים ורק עכשיו המחזור מתחיל להסתדר לו לאיטו, אז יש מצב שעוד הוא יחזור לעצמו.

• קרן, באמת מזל טוב!!!!!!!
    ומאחלת לך שתיקלטי מהר מהר,
    אני ניקלטתי החודש.....
    המחזור שלי היה כל 32 יום
    ביום שישי האחרון זה היה בדיוק 32 יום ניכנסתי לשירותים ובניגוב
    היה לי דם טרי טרי לא יבש, אז קצת התבאסתי כי אמרתי הינה הגיעה
    יום למחרת ביום שבת שמתי לב שמאותו הניגוב (ביום שישי) אין לי כלום
    פשוט נעלמו עיקבותיו..........
    אז בערב עשיתי בדיקה ויצא חיובי
    אז תחכי לראות אם יש לך רק בניגובים ועוד יומיים תעשי בדיקה אם
    בעזרת השםםםם לא יתחיל לך.
  • תודה רבה. גם אצלי זה היה דם טרי ונעלם. בדרך כלל לפני מחזור יש לי הפרשות ואז אני מקבלת. לכן זה היה לי קצת מוזר. אני באמת אמתין למחר, למרות שהכנתי את עצמי שהחודש זה לא. אני בכלל כועסת על עצמי שאני בלחץ מזה, בגלל שלאחותי ובעלה יש בעיות.... טמטום אני יודעת... תודה על העידוד.

keren
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה